Gratis tarot chat - Gratis chatten met een tarotist of kaartlegger

Gratis kaartlegger - Gratis chatten met een online tarotlegger voor inzicht en advies

gratis online tarot chat
gratis online tarot chat

Welkom bij onze gratis tarot chat! Ben je op zoek naar een gratis kaartlegger online? Hier kun je 100% gratis chatten met ervaren kaartleggers. Tijdens de gratis tarot chat kun je zelfs gratis kaartleggingen ontvangen. En je kunt zelfs live een gratis kaartlegging van 10 minuten ontvangen wanneer je je creditcard registreert, er is dan geen storting nodig! Maar je kunt natuurlijk ook credits aanschaffen om meteen een uitgebreide kaartlegging te ontvangen via live video chat. Onze gratis tarot kaartleggers zijn dag en nacht beschikbaar voor het geven van gratis en betaalde online kaartleggingen.

Direct gratis contact met kaartleggers online

Wil je graag eens een echte tarot kaartlegging van een professionele online kaartlegger ontvangen? Wij hebben professionele online kaartleggers van over heel de wereld die jou graag verder helpen. Je kunt 100% gratis met onze kaartleggers chatten om ze eerst goed te leren kennen en meer te weten te komen over de tarot en andere waarzegkaarten. Veel kaartleggers geven geregeld gratis tarot readings om te laten zien dat ze echt in staat zijn om zuivere readings te geven via de chat. 

Registreer een gratis account, voeg je creditcard toe als betaaloptie en valideer deze om 9,99 gratis credits te ontvangen. Er is geen storting nodig!. Na het valideren van je creditcard zullen de gratis credits worden toegevoegd aan je account!  Let op, de gratis tarot chat is Engelstalig! Wanneer je de Engelse taal niet beheerst kun je altijd gebruik maken van onze Nederlandse tarot chat!

Registreer je hier en ontvang direct een gratis kaartlegging via live chat!

Chatten met Nederlandse kaartleggers

Wil je liever een  tarot consult van een Nederlandse kaartlegger of tarotist? Wij hebben ook een Nederlandse tarot chat waar je direct in contact kunt komen met Nederlandse tarotisten en kaartleggers. Je kunt hier al een online kaartlegging ontvangen voor maar €10! Wij zijn dan ook de goedkoopste tarot chat van Nederland! Alle kaartleggingen worden vooraf betaald. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan! Wij werken alleen met de beste kaartleggers die bewezen hebben dat ze zuivere en professionele kaartleggingen kunnen geven. Een kaartlegging kan antwoorden, inzichten en adviezen geven op het gebied van de liefde, werk, relaties, financieën, zwangerschap, verhuizing en nog veel meer!

Een kaartlegger of ook wel tarotist genoemd is iemand die met behulp van tarotkaarten of andere kaartendecks zoals orakelkaarten of engelenkaarten informatie over een persoon of situatie kan verkrijgen. Een kaartlegger kan je doormiddel van de kaarten inzichten, advies en boodschappen doorgeven. De kaarten kunnen je laten zien tegen welke obstakels je aanloopt en wat je zou kunnen doen om een situatie te verbeteren. Doormiddel van een tarot kaartlegging kun je inzichten, antwoorden en adviezen krijgen. Via onze gratis tarot chat met ervaren tarotisten kun online hulp krijgen bij al je levensvragen. De tarot chat is dag en nacht bereikbaar en je kunt er zelfs gratis kaartleggingen ontvangen.  

Een professionele kaartlegger heeft meestal nog minimaal 1 'gave' zoals helderzien, helderhoren, heldervoelen of helderweten waarmee hij nog meer informatie door kan krijgen over het desbetreffende onderwerp of persoon.

Er zijn veel verschillende soorten decks (kaarten) die door de kaartlegger gebruikt kunnen worden. Maar er zijn niet alleen veel verschillende soorten kaarten maar ook veel verschillende soorten kaartleggingen die elk op hun eigen manier informatie aan de kaartlegger verschaffen. Een kaartlegger kan ook een eigen legging bedenken die hij of zij graag gebruikt. Er zijn eigenlijk geen vaste regels wat betreft het kaartleggen. Een kaartlegger zal de kaarten leggen en ook duiden op de manier die voor hem of haar goed voelt. 


Veel gebruikte kaartleggingen

 • De 6 maanden legging
 • De jaarlegging
 • Keltisch kruis legging
 • De jaarlegging
 • De relatielegging
 • De liefdeslegging


Een kaartlegger kan ook gewoon een algemene legging doen en dan kijken wat er voor je in de kaarten aangegeven wordt. Tarotkaarten zijn in het algemeen niet voor de toekomst te voorspellen maar vooral om inzichten in een situatie te geven. Er kunnen wel toekomstvoorspellingen gedaan worden maar onthoudt dat de toekomst altijd nog kan veranderen door de keuzes die jij maakt.

Vragen die je tijdens een live tarot tarot chat kunt vragen

Een tarot chat consult is één van de meest populaire manieren om inzicht in een bepaalde situatie of zelfs in de toekomst te krijgen. Tarot leggingen kunnen namelijk antwoord geven op vele verschillende vragen over vele verschillende onderwerpen. Er kunnen verschillende kaartleggingen gedaan worden, zoals hier boven genoemd.

Voorbeelden van vragen die de tarot kan beantwoorden

 • Hoe kan ik de relatie met mijn partner verbeteren?
 • Is er iets wat ik moet weten over ... ?
 • Zal de situatie positief uitpakken voor mij?
 • Zal ik zwanger worden dit jaar?
 • Wat zijn de intenties van ....?
 • Hoe zal dit jaar voor mij verlopen?

Zoals je ziet kun je eigenlijk alles wel aan de tarotkaarten vragen. Een professionele kaartlegger zal proberen je vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Wel belangrijk om te weten is dat helaas niet alles door de tarotkaarten voorspelt kan worden. De kaarten vertellen alleen dat wat verteld kan en mag worden en wat ook belangrijk voor je is om te weten op dit moment. De kaarten voorspellen ook nooit wanneer je zult sterven of wat de winnende de nummers van de loterij zijn. De kaarten zijn vooral bedoeld om inzicht en duidelijkheid te krijgen en kunnen op zijn tijd ook zeker een stukje van de toekomst voorspellen. Maar het beste is om met een open geest het consult in te gaan zonder al te veel verwachtingen. Sta open voor wat de tarotkaarten je te vertellen hebben.