Gratis Tarot Chat: Chatten met Kaartleggers

Welkom bij onze gratis tarot chat! Bent u op zoek naar contact met een gratis kaartlegger of gratis tarotist online? Hier kunt u kosteloos chatten met ervaren tarot kaartleggers. Tijdens de tarot chat kunt u ook gratis kaartleggingen ontvangen. En ontvang nu 10.000 credits voor een gratis tarot kaartlegging wanneer u uw creditcard registreert, er is dan geen storting nodig! Maar u kunt natuurlijk ook credits aanschaffen om meteen een uitgebreide kaartlegging te ontvangen via live video chat. Onze gratis tarot kaartleggers zijn dag en nacht beschikbaar voor het geven van gratis en betaalde online kaartleggingen. Maak een account aan krijg meteen toegang tot alle gratis chat rooms! Hier kunt u dan ook meteen met een ervaren kaartlegger naar keuze spreken!

Gratis Tarotlegging via Chat

Wilt u graag eens een echte tarot kaartlegging van een professionele online kaartlegger ontvangen? Wij hebben professionele online kaartleggers van over heel de wereld die u graag verder helpen. U kunt 100% gratis met onze kaartleggers chatten om ze eerst goed te leren kennen en meer te weten te komen over de tarot en andere waarzegkaarten. Veel tarot kaartleggers geven geregeld gratis tarot readings om te laten zien dat ze echt in staat zijn om zuivere readings te geven via de chat. En om u te laten zien dat een tarot legging zeer zuivere en specifieke informatie kan geven.

Registreer een account, voeg uw creditcard toe als betaaloptie en valideer deze om direct 9,99 gratis credits te ontvangen. Er is geen storting nodig!. Na het valideren van uw creditcard zullen de credits worden toegevoegd aan uw account!  Let op, de gratis tarotisten spreken Engels! Wanneer u de Engelse taal niet beheerst kunt u altijd gebruik maken van onze Nederlandse tarot chat!

Chatten met Nederlandse Kaartleggers

Wilt u liever een tarot consult van een Nederlandse kaartlegger of tarotist? Wij hebben ook een Nederlandse tarot chat waar u direct in contact kunt komen met professionele Nederlandse tarotisten en kaartleggers. U kunt hier al een online kaartlegging ontvangen voor maar €10! Wij zijn dan ook de goedkoopste tarot chat van Nederland! Alle kaartleggingen worden vooraf betaald. U komt dus nooit voor ongewenste verrassingen te staan! Wij werken alleen met de beste kaartleggers die bewezen hebben dat ze zuivere en professionele kaartleggingen kunnen geven. Een kaartlegging kan antwoorden, inzichten en adviezen geven op het gebied van de liefde, werk, relaties, financieën, zwangerschap, verhuizing en nog veel meer!

Wat is een Tarotist Precies?

Een kaartlegger of ook wel tarotist genoemd is iemand die met behulp van tarotkaarten of andere kaartendecks zoals orakelkaarten of engelenkaarten informatie over een persoon of situatie kan verkrijgen. Een kaartlegger kan u door middel van de kaarten inzichten, advies en boodschappen over uw verleden, heden en toekomst doorgeven. De kaarten kunnen u laten zien tegen welke obstakels u aanloopt en wat u zou kunnen doen om een situatie te verbeteren. Door middel van een professionele tarot kaartlegging online kunt u belangrijke inzichten, antwoorden en adviezen krijgen. De tarot chat is dag en nacht bereikbaar en u kunt er zelfs 100% gratis kaartleggingen ontvangen.  

Een professionele kaartlegger heeft meestal nog minimaal 1 'gave' zoals helderzien, helderhoren, heldervoelen of helderweten waarmee hij nog meer informatie door kan krijgen over het desbetreffende onderwerp of persoon.

Er zijn veel verschillende soorten decks (kaarten) die door de kaartlegger gebruikt kunnen worden. Maar er zijn niet alleen veel verschillende soorten kaarten maar ook veel verschillende soorten kaartleggingen die elk op hun eigen manier informatie aan de kaartlegger verschaffen. Een kaartlegger kan ook een eigen legging bedenken die hij of zij graag gebruikt. Er zijn eigenlijk geen vaste regels wat betreft het kaartleggen. Een kaartlegger zal de kaarten leggen en ook duiden op de manier die voor hem of haar goed voelt. 

Veel Gebruikte Kaartleggingen

 • De 6 maanden legging
 • De jaarlegging
 • Keltisch kruis legging
 • De jaarlegging
 • De relatielegging
 • De liefdeslegging

 • Een kaartlegger kan ook gewoon een algemene legging doen en dan kijken wat er voor u in de

  kaarten aangegeven wordt. Tarotkaarten zijn in het algemeen niet voor de toekomst te voorspellen maar vooral om inzichten in een situatie te geven. Er kunnen wel toekomstvoorspellingen gedaan worden maar onthoudt dat de toekomst soms nog kan veranderen door de keuzes die u maakt.

  Vragen die u Tijdens de Tarot tarot Chat kunt Stellen

  Een tarot chat consult is één van de meest populaire manieren om inzicht in een bepaalde situatie of zelfs in de toekomst te krijgen. Tarot leggingen kunnen namelijk antwoord geven op vele verschillende vragen over vele verschillende onderwerpen. Er kunnen verschillende kaartleggingen gedaan worden, zoals hier boven genoemd.

  Voorbeelden van vragen die de tarot kan beantwoorden

  • Hoe kan ik de relatie met mijn partner verbeteren?
  • Is er iets wat ik moet weten over ... ?
  • Zal de situatie positief uitpakken voor mij?
  • Zal ik zwanger worden dit jaar?
  • Wat zijn de intenties van ....?
  • Hoe zal dit jaar voor mij verlopen?

  Zoals u ziet kunt u eigenlijk alles wel aan de tarotkaarten vragen. Een professionele kaartlegger zal proberen u vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Wel belangrijk om te weten is dat helaas niet alles door de tarotkaarten voorspelt kan worden. De kaarten vertellen alleen dat wat verteld kan en mag worden en wat ook belangrijk voor u is om te weten op dit moment. De kaarten voorspellen dan ook nooit wanneer u zult sterven of wat de winnende de nummers van de loterij zijn. De kaarten zijn vooral bedoeld om inzicht en duidelijkheid te krijgen en kunnen op zijn tijd ook zeker een stukje van de toekomst voorspellen. Het beste is om met een open geest het consult in te gaan zonder al te veel verwachtingen. Sta open voor wat de tarotkaarten u te vertellen hebben.