Gratis astrologie chat - Gratis chatten met een astroloog online

Gratis astrologie chat - Direct live chatten met online astrologen 

Welkom bij onze gratis astrologie chat! Via onze gratis astrologie chat kun je gratis chatten met online astrologen. Wanneer je je creditcard registreert krijg je gratis 10.000 credits waarmee je een consult kunt ontvangen, zonder storting! Een Astroloog is een persoon die astrologie heeft gestudeerd. Hij/zij heeft zich verdiept in de standen van hemellichamen zoals de zon, de maan en de sterren en kent de samenhang en betekenissen van bepaalde standen of kan deze berekenen. Astrologen kunnen je meer vertellen over je karakter, je talenten, je beperkingen en zelfs je mogelijkheden. Ze kunnen je informatie geven over je verleden, je heden en de toekomst. Dit doen ze aan de hand van een horoscoop

Een Astroloog kan gespecificeerd zijn in een bepaalde soort astrologie. Bijvoorbeeld financiële astrologie, of politieke astrologie waarin de Astroloog vooral goed is in het doen van bepaalde voorspellingen zoals bijvoorbeeld beurs voorspellingen. 

Gratis chatten met professionele online Astrologen

Wil je direct in contact komen met ervaren gratis astrologen? Door gratis te chatten met astrologen kun je alles te weten komen over astrologie en de verschillende soorten horoscopen. Ook wanneer je een persoonlijke horoscoop wilt laten berekenen ben je bij deze ervaren astrologen aan het juiste adres. Onze gratis astrologie chat is voor iedereen 24/7 bereikbaar. Je kunt er gratis chatten voor onbepaalde tijd en nieuwe mensen leren kennen die net als jij ook geinteresseerd zijn in astrologie. 

Valideer een creditcard in je account en ontvang 10.000 gratis credits. Met deze gratis credits kun je een gratis reading aanvragen! Een storting vooraf om je gratis credits te ontvangen is niet nodig, na het valideren van je creditcard worden de credits direct toegevoegd aan je account. Let op deze gratis astrologie chat is Engelstalig! Wanneer je de Engelse taal niet beheerst dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze Nederlandse chat!

Chatten met Nederlandse astrologen

Wil je liever chatten met de beste en goedkoopste astrologen van Nederland? Geen probleem! Wij hebben zeer ervaren Nederlandse astrologen die direct live beschikbaar zijn om mee te chatten. Je kunt al voor €10 een compleet consult ontvangen

Wat is een horoscoop precies?

Een horoscoop is een tekening van de hemel op een bepaald moment. De hemel veranderd constant, dus elk tijdstip toont een andere horoscoop. Elke horoscoop toont de stand van de planeten en hemellichamen op een specifiek moment. Aan de hand hiervan verkrijgt een astroloog zijn of haar informatie. Astrologen werken met verschillende soorten horoscopen. Hieronder vind je de bekendste en meest berekende horoscopen.

Geboorte Horoscoop

De geboortehoroscoop geeft een nauwkeurige karakteranalyse van jou weer. Niet alleen kan de astroloog je karakter hieruit aflezen, hij of zij kan je ook meer vertellen over specifieke gebeurtenissen in jouw leven, je talenten en beperkingen en hij/zij kan zelfs toekomstvoorspellingen doen. Maar een geboortehoroscoop kan nog veel verder gaan. Een geboortehorscoop kan namelijk ook vanalles vertellen over je vorige levens, de lessen die je hier in dit leven dient te leren, welke karma je nog uit te werken hebt en in welke fase je je op dit moment bevindt. Om de geboortehoroscoop zo nauwkeurig mogelijk te kunnen berekenen heeft een astroloog het exacte of meest nauwkeurige tijdstip van geboorte nodig, evenals de coördinaten van de geboorteplaats. Belangrijke elementen die in het berekenen van deze horoscoop worden meegenomen zijn de planeten, de ascendant de midhemel en het huizenstelsel, de maansknopen, de aspecten (hoeken waarin voorgenoemden ten op zichte van elkaar staan), de 12 tekens van de dierenriem, vaste sterren en arabische punten. Voor meer informatie over het berekenen van je geboorte horoscoop kun je gratis chatten met een van onze Astrologen.

Relatie Horoscoop

Een relatiehoroscoop geeft de astrologische aspecten weer tussen de planeten uit de geboortehoroscoop van 2 mensen. Hierbij kan aan het licht komen hoe goed de match tussen 2 partners is, wat de absolute raakvlakken (kunnen) zijn en tevens ook waar het absoluut mis kan gaan tussen de 2 personen. Wil je graag een relatie horoscoop laten berekenen voor jou en je partner? Of ben je benieuwd of die ene persoon wel echt bij je past? Chat gratis met een Astroloog via onze website en kom alles te weten over relatie horoscopen.

Dag/Week/Maand/Jaar Horoscoop

Zoals de naam al zegt word deze horoscoop berekend voor een bepaald aankomend tijdvak. Een dag horoscoop word berekend voor de komende dag, een week horoscoop voor de komende week, een maand horoscoop voor de komende maand en een jaar horoscoop word berekend voor het aankomende jaar. Veel mensen lezen regelmatig hun (dag/week/maand/jaar) horoscoop in een tijdschrift of magazine, of tegenwoordig vooral ook online. Wil jij een persoonlijke dag/week/maand of jaar horoscoop laten berekenen? Kom gratis chatten met een van de ervaren Astrologen op onze website.