Gratis Astrologie Chat: Chatten met een Astroloog

Welkom bij onze gratis astrologie chat! Via onze website kunt u direct met een gratis astroloog chatten. Wanneer u uw creditcard registreert krijgt u gratis 9,99 credits waarmee u een consult kunt ontvangen, zonder storting! Een Astroloog is een persoon die astrologie heeft gestudeerd. Hij/zij heeft zich verdiept in de standen van hemellichamen zoals de zon, de maan en de sterren en kent de samenhang en betekenissen van bepaalde standen of kan deze berekenen. Astrologen kunnen u op deze manier meer vertellen over uw karakter, talenten, beperkingen en uw mogelijkheden. Ze kunnen u informatie geven over uw verleden, heden en de toekomst. Dit doen ze aan de hand van een horoscoop

Een Astroloog kan gespecificeerd zijn in een bepaalde soort astrologie. Bijvoorbeeld financiële astrologie, of politieke astrologie waarin de Astroloog vooral goed is in het doen van bepaalde voorspellingen zoals bijvoorbeeld beurs voorspellingen. 

Wat is een Horoscoop?

Een horoscoop is een tekening van de hemel op een bepaald moment. De hemel veranderd constant, dus elk tijdstip toont een andere horoscoop. Elke horoscoop toont de stand van de planeten en hemellichamen op een specifiek moment. Aan de hand hiervan verkrijgt een astroloog zijn of haar informatie. Astrologen werken met verschillende soorten horoscopen. Hieronder vind je de bekendste en meest berekende horoscopen.

Geboorte Horoscoop

De geboortehoroscoop geeft een nauwkeurige karakteranalyse van jou weer. Niet alleen kan de astroloog je karakter hieruit aflezen, hij of zij kan je ook meer vertellen over specifieke gebeurtenissen in jouw leven, je talenten en beperkingen en hij/zij kan zelfs toekomstvoorspellingen doen. Maar een geboortehoroscoop kan nog veel verder gaan. Een geboortehorscoop kan namelijk ook van alles vertellen over je vorige levens, de lessen die je hier in dit leven dient te leren, welke karma je nog uit te werken hebt en in welke fase je je op dit moment bevindt. Om de geboortehoroscoop zo nauwkeurig mogelijk te kunnen berekenen heeft een astroloog het exacte of meest nauwkeurige tijdstip van geboorte nodig, evenals de coördinaten van de geboorteplaats. Belangrijke elementen die in het berekenen van deze horoscoop worden meegenomen zijn de planeten, de ascendant de midhemel en het huizenstelsel, de maansknopen, de aspecten (hoeken waarin voorgenoemden ten opzichte van elkaar staan), de 12 tekens van de dierenriem, vaste sterren en Arabische punten. Voor meer informatie over het berekenen van je geboorte horoscoop kun je gratis chatten met een van onze Astrologen.

Relatie Horoscoop

Een relatiehoroscoop geeft de astrologische aspecten weer tussen de planeten uit de geboortehoroscoop van 2 mensen. Hierbij kan aan het licht komen hoe goed de match tussen 2 partners is, wat de absolute raakvlakken (kunnen) zijn en tevens ook waar het absoluut mis kan gaan tussen de 2 personen. Wil je graag een relatie horoscoop laten berekenen voor jou en je partner? Of ben je benieuwd of die ene persoon wel echt bij je past? Chat gratis met een Astroloog via onze website en kom alles te weten over relatie horoscopen.

Dag/Week/Maand/Jaar Horoscoop

Zoals de naam al zegt word deze horoscoop berekend voor een bepaald aankomend tijdvak. Een dag horoscoop word berekend voor de komende dag, een week horoscoop voor de komende week, een maand horoscoop voor de komende maand en een jaar horoscoop word berekend voor het aankomende jaar. Veel mensen lezen regelmatig hun (dag/week/maand/jaar) horoscoop in een tijdschrift of magazine, of tegenwoordig vooral ook online. Wil jij een persoonlijke dag/week/maand of jaar horoscoop laten berekenen? Kom gratis chatten met een van de ervaren Astrologen op onze website.

Gratis Live Contact met een Online Astroloog

Wilt u direct in contact komen met ervaren gratis astrologen? Door gratis te chatten met astrologen kunt u alles te weten komen over astrologie en de verschillende soorten horoscopen. Ook wanneer u een persoonlijke horoscoop wilt laten berekenen bent u bij deze ervaren astrologen aan het juiste adres. Onze gratis astrologie chat is voor iedereen 24/7 bereikbaar. U kunt er gratis chatten voor onbepaalde tijd en nieuwe mensen leren kennen die net als u geïnteresseerd zijn in astrologie. 

Valideer een creditcard in uw account en ontvang 9,99 gratis credits. Met deze gratis credits kunt u een gratis reading aanvragen! Een storting vooraf om uw gratis credits te ontvangen is niet nodig, na het valideren van de creditcard worden de credits direct toegevoegd aan uw account. Let op deze gratis astrologie chat is Engelstalig! Wanneer u de Engelse taal niet beheerst dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze Nederlandse chat!

Chatten met Nederlandse Astrologen

Wilt u liever chatten met de beste en goedkoopste astrologen van Nederland? Geen probleem! Wij hebben zeer ervaren Nederlandse astrologen die direct live beschikbaar zijn om mee te chatten. U kunt al voor €10 een compleet consult ontvangen