Tarot: De Relatielegging

Een relatielegging is een legging met tarotkaarten of andere waarzegkaarten die betrekking heeft tot de relatie tussen twee personen. De tarot is een eeuwenoud orakel dat door middel van beelden en symbolen inzicht geeft over verschillende aspecten van het dagelijks leven. De relatielegging kan dus worden gezien als een hulpmiddel of bron van informatie om een band tussen twee personen van dichtbij te bekijken en te versterken. Er zijn verschillende soorten kaartleggingen die in de tarot worden gebruikt. De relatielegging is niet alleen geschikt voor een liefdesrelatie maar ook voor andere verhoudingen zoals vriend/vriendin, broer/zus of moeder/dochter. Je kunt daarbij ook vragen stellen over een bepaald voorval of een conflict om meer duidelijkheid te krijgen.

Relatielegging met waarzegkaarten
Relatielegging met waarzegkaarten
Een relatielegging laat bijvoorbeeld zien wat de kracht is van de relatie, wat de zwakkere punten zijn van de relatie, wat beiden personen inbrengen, wat zich afspeelt binnen de relatie, het verleden en wat de toekomst nog zal brengen. De kaarten geven dus niet alleen inzicht in hoe beide personen zich tegenover elkaar opstellen maar ze vertellen ook over wat de meest waarschijnlijke toekomst zal brengen en welke karmische verbinding de personen met elkaar hebben. 

De relatielegging bestaat meestal uit zo'n vijf tot twaalf tarotkaarten. Een zeer uitgebreide legging kan zelfs uit meerdere kaarten bestaan. De eerste kaarten die worden gelegd hebben betrekking tot de vraagsteller. De kaarten zullen precies duidelijk maken hoe hij/zij in de relatie staat, wat de wensen zijn van de vraagsteller en wat hij/zij van de ander verwacht. Daarna worden de kaarten gelegd voor de tweede persoon. Hierdoor worden dezelfde vragen beantwoord. Tot slot worden de kaarten gelegd voor de toekomst en eventuele invloeden van buitenaf. Een relatielegging maakt dan ook duidelijk waar blokkades en knelpunten binnen de relatie liggen. Je ontvangt dan advies en inzicht in hoe je de relatie kunt verbeteren en hoe je elkaar het beste kunt benaderen. Maar is zijn vele verschillende manieren om een relatielegging te doen. Iedere tarotist of kaartlegger heeft zijn eigen manieren ontwikkeld die voor hem of haar het fijnst is. 

Je kunt verschillende soorten tarotkaarten gebruiken voor de relatielegging. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten decks maar de meest gebruikte zijn de Rider Waite deck, de Crowley Thoth of de Lenormand kaarten. Andere decks die ook voor een relatielegging gebruikt worden zijn onder andere de zigeuner kaarten en speciale liefdes orakelkaarten. 

Een Relatielegging Ontvangen

Je kunt de kaarten raadplegen door middel van een relatielegging wanneer je vragen hebt met betrekking tot de relatie en de eventuele toekomst maar ook wanneer je voor een moeilijke keuze staat. Het is een informatieve en vooral leuke manier om meer inzichten krijgen en de relatie te analyseren. Bovendien is elke legging uniek.

Wanneer je graag een uitgebreide en nauwkeurige relatielegging wil ontvangen is het een goed idee om je kaarten door een ervaren tarotist, kaartlezer of medium te laten interpreteren. Zij leggen de kaarten voor je en door middel van hun speciale vermogens en ervaring verkrijgen zij met behulp van de kaarten gedetailleerde boodschappen door. Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die geinteresseerd zijn om de kaarten eens door een professionele kaartlegger te laten lezen. Tijdens de legging is het mogelijk vragen te stellen wanneer iets niet helemaal duidelijk is of wanneer je graag meer wil weten.

Elke relatie is vatbaar voor verandering en we komen allemaal wel eens in een situatie terecht waarvoor we zelf niet altijd gelijk een oplossing kunnen vinden. Tarotkaarten, orakelkaarten, waarzegkaarten en engelenkaarten kunnen daarbij een geweldig hulpmiddel zijn. Ze geven ons advies en inzichten waardoor we een andere kijk kunnen vormen op wat er om ons heen gebeurd. Zo stellen we ons open voor nieuwe ideeën en andere mogelijkheden. Ook wanneer je gewoon erg graag meer wil weten over wat de ander persoon van jou vindt of hoe hij/zij jullie toekomst ziet kan een relatielegging je antwoordt geven op je vragen. Een relatielegging geeft ook advies over hoe je persoonlijk kunt groeien en samen aan de relatie kunt werken waardoor de band wordt versterkt. Door het herhalen van een relatielegging en de kaarten bijvoorbeeld 2 keer per jaar te raadplegen krijg je een duidelijk beeld van welke veranderingen hebben plaatsgevonden en welke patronen telkens terugkomen. De relatielegging is een eenvoudige maar vooral verhelderende manier om elke relatie te verdiepen.

Registreer voor een gratis account en ontvang gratis een relatie legging wanneer je je credit card registreerd, geen storting nodig! let op de gratis chat is Engelstalig! 


Voor €10 een mooie kaartlegging ontvangen van een ervaren Nederlandse kaartlegger? Bezoek onze goedkope medium chat! Dit is de goedkoopste medium chat van de Benelux! Wij werken met top kaartleggers bekend van radio en tv.