Geboortehoroscoop Berekenen door een Ervaren Astroloog

Een geboortehoroscoop is net als een vingerafdruk, persoonlijk en uniek. Geen enkele geboortehoroscoop is precies hetzelfde, zelfs niet bij een tweeling. De geboortehoroscoop geeft een uitgebreide en nauwkeurige beschrijving van jouw karakter. Dit wordt berekend aan de hand van jouw geboortedatum, tijd en locatie. Zonder de exacte tijd van je geboorte kun je ook een geboortehoroscoop ontvangen echter zal deze iets minder nauwkeurig zijn. 

In de geboortehoroscoop zal duidelijk naar voren worden gebracht wat jouw sterke punten en zwakke punten zijn, wat je drijfveren en wat jij nodig hebt om je goed te voelen. In de karakterschets van je geboortehoroscoop wordt elke bijzondere eigenschap zorgvuldig omschreven, zo leer je jezelf een stuk beter kennen. Dit kan je heel goed helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt namelijk veel inzicht in jezelf en je persoonlijkheid. Hierdoor kun je je eigen keuzes beter begrijpen en patronen herkennen.

Een geboortehoroscoop geeft daarnaast ook informatie over je ambities en hoe je met problemen omgaat. Er wordt uitgelegd hoe je verleden invloed heeft op je karakter en je toekomst. Deze persoonlijke horoscooptekening kan je inzicht geven in je vorige levens en je karma. Hieruit zal blijken welke lessen jij nog dient te leren in dit leven en wat je kunt bereiken wanneer je je talenten optimaal benut. Het laat je ook zien welke dingen je al geleerd hebt in je vorige levens en hoe je dat beinvloed in dit leven. Een geboortehoroscoop hoeft dus niet alleen over dit leven te gaan maar gaat nog een stuk verder door je ook inzichten te geven in een groter deel van de reis van jou als ziel. 

Persoonlijke Geboortehoroscoop van een Professionele Astroloog
Persoonlijke Geboortehoroscoop van een Professionele Astroloog

De geboortehoroscoop bevat tevens een duidelijke omschrijving van jouw sterrenbeeld. Elk sterrenbeeld heeft specifieke eigenschappen en karaktertrekken. Ook wordt verteld met welke andere sterrenbeelden jij goed overweg kunt. De geboortehoroscoop is als een spiegel en laat ons op papier zien hoe we in elkaar zitten en welke thema's een grote rol spelen in ons leven. Zo komen we er ook achter wat ons doel is in ons leven en op welk gebied we het meest succesvol kunnen zijn. De horoscoop zegt niet alleen veel over jezelf maar ook over je afkomst en hoe je ouders invloed op je hebben. Elke planeet in de astrologie speelt een rol in je persoonlijke ontwikkeling en vertelt over een aspect in je leven.

Een geboortehoroscoop is de basis van alle horoscopen, van hieruit kan worden gekeken naar andere thema's. Door bijvoorbeeld de geboortehoroscopen van twee personen te vergelijken kan een relatiehoroscoop berekend worden.

Een ervaren astroloog kan een geboortehoroscoop voor je berekenen en analyseren. De geboortehoroscoop is een tekening of schets van de positie van verschillende planeten op het moment dat je geboren bent. De tekening van jouw persoonlijke horoscoop is zeer complex. Astrologen begrijpen de posities van de zon, maan en andere planeten en kunnen ze verklaren in gewone mensentaal.

De astroloog legt uit hoe de verschillende planeten invloed hebben op jouw karakter en persoonlijkheid en kan tevens een voorspelling geven van jouw toekomst. De informatie die wordt verkregen door de stand van de verschillende planeten geeft een interessant totaalplaatje weer van jezelf, je leven en je karma. Omdat de planeten constant bewegen kan een voorspelling worden gedaan van wat er in de toekomst staat te gebeuren.

Elk onderwerp kan in een geboortehoroscoop besproken worden, van carrière en geld tot en met relaties en familie. Je krijgt daarbij advies en inzicht in ieder onderwerp en informatie over toekomstige invloeden. Dit kan je helpen te anticiperen en belangrijke keuzes te maken.

De geboortehoroscoop kan ook aanwijzingen geven over welk werk het beste bij jou past, lichamelijke kwalen en waar je beter op kunt letten qua voeding en beweging.

In deze horoscoop wordt duidelijk op welke gebieden je veel succes zult hebben en welk aspecten meer focus nodig hebben. Wanneer je een specifieke en gedetailleerde geboortehoroscoop wilt ontvangen kun je deze dus laten berekenen door een ervaren astroloog. Je kunt uiteraard vragen stellen wanneer je ergens mee rondloopt. De astroloog kan dit dan meenemen in zijn of haar analyse. De geboortehoroscoop werkt verhelderend en plaatst situaties en omstandigheden in een nieuw perspectief. Een geboortehoroscoop is de meest bekende en meest gevraagde horoscoop in de astrologie. Mocht je naar aanleiding van een consult nog vragen hebben of graag meer willen weten over een bepaald aspect dan kan een astroloog daarop inzoomen.

Het is ook leuk een geboortehoroscoop voor je kind of partner aan te vragen. Zo leer je de ander beter kennen en begrijpen. Het is fascinerend om te zien hoe een ander zich ontwikkeld en welke situaties uit het verleden hun toekomst beïnvloeden. Tegenwoordig worden ook vaak geboortehoroscopen cadeau gedaan.