Gratis healer online - Gratis chatten met Energetische healers

Gratis chatten met een spiritueel healer 

gratis chatten met energetische healers
gratis chatten met energetische healers

Via deze pagina kun je in contact komen met een gratis healer. Je kunt hier direct gratis live chatten en desgewenst ook een gratis healing op afstand ontvangen wanneer je je creditcard registreert. Er is dan geen storting nodig! Onze gratis healers zijn dag en nacht live beschikbaar voor het geven van healings via een online chatroom. Maak een gratis account aan ontvang een professionele healing om blokkades op te heffen en weer beter in je vel te komen. Al onze healers zijn zeer ervaren en hebben al duizenden mensen wereldwijd mogen helpen met hun bijzondere gaven. 

Een energetische healing ontvangen

Een spiritueel healer of energetische healer is iemand die doormiddel van een aura&chakra healing of andere energetische healings zoals Reiki en Magnetiseren jouw lichaam en geest weer in balans kan brengen.

Ons lichaam heeft een groot energetisch veld om zich heen ook wel de aura genoemd. Je aura geeft energie door en ontvangt ook weer energie van je zogenaamde chakra's in je lichaam. Chakra's zijn grote energie centrales die elke weer verbonden zijn aan organen en lichaamsdelen. Wanneer er blokkades in je aura en of chakra's zijn dan kunnen deze onderling niet goed energie uitwisselen. Wanneer er blokkades in je chakra's zijn kunnen deze ook niet goed hun werk doen en dan krijg je op den duur last van lichamelijke en geestelijke klachten. Deze blokkades en in je aura&chakra's ontstaan door stress en trauma's.

Voorbeelden van klachten zijn :

 • Niet goed geaard voelen
 • Zweverig voelen
 • Angstig zijn
 • Depressief voelen
 • Moeite met liefde geven/ ontvangen
 • Jezelf niet goed kunnen of durven te uiten
 • hoofdpijn
 • Nekpijn
 • Rugpijn
 • Maagpijn
 • Darmklachten

Eigenlijk alle geestelijke en lichamelijke klachten die je ondervind kunnen verminderd worden of zelfs helemaal verdwijnen met een energetische healing. Ook voor mensen die op dit moment nog geen specifieke klachten ondervinden kan een energetische healing heel goed zijn. Iedereen heeft wel blokkades of beschadigingen in zijn energetische veld en zijn chakra's. Als daar een langere tijd niks aan gedaan wordt zullen er altijd lichamelijke en of geestelijke ongemakken ontstaan afhankelijk van waar de blokkades of beschadigingen zich bevinden.

Voor meer informatie over een spirituele healing kun je gratis via de chat contact opnemen met een ervaren energetische healer.

Direct gratis chatten met een healer

Hier kun je gratis chatten met een energetisch healer voor vragen over de verschillende soorten healings die er zijn. Ook kun je desgewenst direct een spirituele healing ondergaan. Een spirituele healing kan op afstand gedaan worden omdat energie overal kan gaan waar het moet gaan, er is geen afstand aan verbonden. Ook kun je ervaringen lezen van mensen die al een healing hebben ondergaan. Alle healers zijn live te zien en soms ook te horen via de webcam.

Registreer en valideer een creditcard in je gratis account om 9,99 gratis credits te ontvangen, die je kunt gebruiken voor een gratis reading tot wel 10 minuten! 

Chatten met Nederlandse healers

Wil je liever in contact komen met echte Nederlandse healers? Via onze Nederlandse chat kun je direct live chatten met een healer na keuze en meteen een energetische healing ontvangen. Je kunt al voor €10 een healing via onze chat ontvangen! Wij zijn dan ook de goedkoopste chat van Nederland!