Energetische healers - Gratis healing op afstand

Via deze pagina kunt u in contact komen met een gratis healer. U kunt hier direct gratis live chatten en desgewenst ook een gratis healing op afstand ontvangen wanneer u bv uw creditcard registreert. Er is dan geen storting nodig! Onze gratis paranormaal genezers zijn dag en nacht live beschikbaar voor het geven van healings via een online chatroom. Maak een gratis account aan ontvang een professionele healing om blokkades op te heffen en weer beter in uw vel te komen. Al onze healers zijn zeer ervaren en hebben al duizenden mensen wereldwijd mogen helpen met hun Reiki, chakra en aura healings op afstand. Let wel, de gratis genezers zijn Engelstalig! 

Natuurlijk kunt u ook in contact komen met Nederlandse genezers. Hier kunt u al voor €10 een paranormale genezing ontvangen van een ervaren Nederlandse healer. Ook voor al uw vragen en informatie over energetische healings kunt u bij onze chat terecht!

Een Energetische Healing Ontvangen

Een spiritueel healer of energetische healer is iemand die doormiddel van een aura&chakra healing of andere energetische healings zoals Reiki en Magnetiseren uw lichaam en geest weer in balans kan brengen.

Ons lichaam heeft een groot energetisch veld om zich heen ook wel de aura genoemd. Uw aura geeft energie door en ontvangt ook weer energie van uw zogenaamde chakra's in uw lichaam. Chakra's zijn grote energie centrales die elke weer verbonden zijn aan organen en lichaamsdelen. Wanneer er blokkades in uw aura en of chakra's zijn dan kunnen deze onderling niet goed energie uitwisselen. Wanneer er blokkades in uw chakra's zijn kunnen deze ook niet goed hun werk doen en dan krijgt u op den duur last van lichamelijke en geestelijke klachten. Deze blokkades en in uw aura&chakra's ontstaan door stress en trauma's.

Voorbeelden van klachten:

 • Niet goed geaard voelen
 • Zweverig voelen
 • Angstig zijn
 • Depressief voelen
 • Moeite met liefde geven/ ontvangen
 • Uzelf niet goed kunnen of durven te uiten
 • hoofdpijn
 • Nekpijn
 • Rugpijn
 • Maagpijn
 • Darmklachten

Eigenlijk alle geestelijke en lichamelijke klachten die u ondervind kunnen verminderd worden of zelfs helemaal verdwijnen met een energetische healing. Ook voor mensen die op dit moment nog geen specifieke klachten ondervinden kan een energetische healing heel goed zijn. Iedereen heeft wel blokkades of beschadigingen in zijn energetische veld en zijn chakra's. Als daar een langere tijd niks aan gedaan wordt zullen er altijd lichamelijke en of geestelijke ongemakken ontstaan afhankelijk van waar de blokkades of beschadigingen zich bevinden.

Voor meer informatie over een spirituele healing kunt u gratis via de chat contact opnemen met een ervaren energetische healer.

Direct Gratis Chatten met een Healer

Hier kunt u gratis chatten met een energetisch healer voor vragen over de verschillende soorten healings die er zijn. Ook kunt u desgewenst direct een spirituele healing ondergaan. Een spirituele genezing kan op afstand gedaan worden omdat energie overal kan gaan waar het moet gaan, er is geen afstand aan verbonden. Ook kunt u ervaringen lezen van mensen die al een healing hebben ondergaan. Alle healers zijn live te zien en soms ook te horen via de webcam.

Registreer en valideer een creditcard in uw gratis account om 9,99 gratis credits te ontvangen! Hiermee kunt u direct gratis een healing op afstand ontvangen!

Chatten met Nederlandse Healers

Beheerst u de Engelse taal niet goed? Of heeft u geen credit card en wilt u liever in contact komen met echte Nederlandstalige healers? 

Via onze Nederlandse chat kunt u direct live chatten met een ervaren genezer na keuze en meteen een energetische healing op afstand ontvangen. U kunt al voor €10 een professionele healing via onze chat ontvangen! Wij zijn dan ook de goedkoopste chat van Nederland! Lees vele ervaringen die andere mensen met de online healers gehad hebben!