Gratis medium consult ontvangen

Gratis medium consult
Gratis medium consult

Wij krijgen vaak de vraag gesteld : Is het ook echt mogelijk om een gratis medium reading of een gratis medium consult te ontvangen? Of : Kan ik een gratis vraag stellen aan een medium, paragnost, waarzegger of helderziende in de live chat? Het antwoord daarop is : Jazeker! Maar we willen daarbij wel graag duidelijk maken dat de gratis medium chat niet alleen bedoeld is om gratis medium readings te ontvangen. U kunt er 100% kosteloos chatten en gratis medium consulten ontvangen maar natuurlijk is de gratis live chat ook bedoeld om de mediums beter te leren kennen alvorens u een betaald consult aangaat.

Omdat er toch nog wel veel vragen zijn over de gratis medium chat en de gratis medium readings willen we hierover wat meer informatie en duidelijkheid geven. We vinden het natuurlijk erg vervelend wanneer u teleurgesteld zou worden vanwege onnodige misverstanden. We raden u daarom aan om de informatie op deze pagina zorgvuldig te lezen alvorens u tot actie overgaat. 

Hoe Kunt u een Gratis Medium Consult Ontvangen?

Zoals eerder vermeld is het dus zeker mogelijk om een 100% gratis medium consult of paragnosten consult te ontvangen. Maar hoe is het dan precies mogelijk? 

Ten eerste word u gevraagd om een account aan te maken. Want wanneer u geen account heeft kunt u geen vragen stellen in de chat.  Maak dus altijd even een gratis account aan. Het aanmaken van een account is simpel en snel. 

Wanneer u een account geregistreerd heeft kunt u meteen inloggen en heeft u de keuze uit tientallen professionele online mediums, paragnosten, waarzeggers, helderzienden, toekomstvoorspellers, tarotisten, astrologen en numerologen, healers en coaches. 

Wanneer u een keuze heeft gemaakt klikt u op de gekozen consulent en dan zult u meteen de gratis chat binnengaan. In deze chat zijn meestal nog meer mensen met het medium aan het chatten. Het medium is live te zien via de webcam en soms ook te horen via een microfoon, dus zorg ervoor dat uw geluid altijd aanstaat.

Tijdens de chat is het mogelijk om een gratis reading te ontvangen. Veel mediums geven kleine demo consulten om te laten zien hoe ze werken en over welke kwaliteiten ze beschikken. 

U kunt natuurlijk altijd wel vragen of ze misschien een vraag gratis willen beantwoorden of dat ze misschien een tarot kaartje voor u willen trekken. Maar niet elk medium zal hiermee instemmen. Soms hebben de mediums al in hun profiel staan of ze wel of niet gratis consulten geven.

Het kan zelfs zo zijn dat u een chat binnenkomt waar het medium al bezig is met gratis consulten geven. Begroet het medium dan netjes en laat beleefd weten dat u ook wel interesse heeft in een gratis vraag of consult. Daarnaast kunt u de mediums en paragnosten ook vragen om spelletjes te spelen om zo een gratis antwoord op uw vraag te krijgen. Voorbeelden van deze spelletjes zijn: ''Kies een kaartje'' of ''Ja of nee''. Dit zijn 2 spelletjes die de meeste mediums leuk vinden om tijdens de live chat te spelen. Het is een leuke en speelse manier om mensen kennis te laten maken met hun gaven. 

Omdat er zoveel mediums dagelijks online zijn kunt u elke dag weer op zoek gaan naar een medium, paragnost, waarzegger of helderziende die u een gratis reading wilt geven. Misschien is een medium nu niet geïnteresseerd in het geven van een gratis reading of willen ze nu even geen gratis vraag beantwoorden. Maar dat wilt niet zeggen dat het medium morgen ook niet bereid is tot het geven van een gratis consult. U kunt natuurlijk alle medium chat rooms bezoeken voor een gratis medium consult of om een gratis vraag te stellen. De gratis medium chat is namelijk geheel vrijblijvend.

Als een medium op het moment geen gratis reading wilt geven blijf dan altijd netjes en beleefd. De medium chat is dan ook niet bedoeld voor gratis readings maar voor het medium beter te leren kennen voordat u een consult aangaat. Of voor gewoon een gezellige chat over spirituele en paranormale zaken. Maar natuurlijk ook voor een luisterend oor of voor de gezelligheid. die u kunt gebruiken voor een 100% gratis medium consult  Er is geen storting nodig!

Hoe Ziet een Gratis Medium Consult eruit?

Een consult kan elke keer weer heel anders zijn. Dit hangt af van het medium dat de readings geeft. Soms zal een medium gratis vragen beantwoorden en soms zal hij/zij gratis tarotkaarten of andere kaarten leggen. Maar het kan ook zijn dat het medium de informatie doorgeeft die hij/zij voor u te horen krijgt. Hoe een consult verloopt hangt dus helemaal af van het door u gekozen medium.

Een Gratis Medium Vraag Stellen

Wanneer een medium u de mogelijkheid geeft om een gratis vraag te stellen denk dan goed na hoe u de vraag formuleert. Het beste is dat u de vraag zo formuleert dat een kort ja of nee antwoord niet voldoet. Tenzij u natuurlijk tevreden bent met een kort ja of nee antwoord. Wanneer u graag meer informatie zou willen dan houdt de vraag het beste een beetje open. Vraag dus niet : Blijven mijn partner en ik samen? Maar : Hoe ziet u de relatie tussen mijn partner en mij verlopen? Zoals u ziet zal de tweede vraag waarschijnlijk meer informatie opleveren dan de eerste vraag.

Start een gratis medium chat

Gegarandeerd een Gratis Consult Ontvangen

Wij hebben nu een nieuwe promotie waarbij alle nieuwe gebruikers een gratis medium reading kunnen ontvangen, gegarandeerd! Het enige wat u hoeft te doen is uw creditcard te verifiëren en dan krijgt u direct 9,99 credits die u kunt gebruiken voor een gratis reading van één van onze mediums, helderzienden, paragnosten, kaartleggers of astrologen. De duur van het gratis consult hangt af van de prijs van de consulent waar u het consult van ontvangt. De 9,99 credits zijn goed voor een consult van 10 minuten.

Ontvang een gratis consult 

Goedkoop Consult van een bekend Nederlands Medium of Paragnost

Liever contact met een Nederlands medium? Wij hebben ook top Nederlandse mediums en paragnosten waar u online mee kunt chatten. Interesse? Klik dan hier : Chatten met Nederlandse mediums voor meer informatie of kies hieronder meteen uit onze Nederlandse mediums en paragnosten. Wij werken met de beste mediums bekend van radio en tv programma's zoals Astro tv en Het zesde zintuig. Zo werkt bijvoorbeeld het top medium Rob Nijland, ook wel bekend als Dr Love op ons chat en bel platform!

Onze mediums zijn direct live beschikbaar om u te helpen met elke vraag waar u graag een antwoord op zou willen. U kunt al zeer goedkoop voor maar €10 een compleet medium consult ontvangen!

Gratis Paragnosten Consult

Een paragnosten consult is zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld een vraag heeft over de liefde, een relatie, werk, geld, zwangerschap, een kinderwens, verhuizing en zelfs uw gezondheid. Een paragnosten reading kan uw inzicht, advies en eerlijke antwoorden geven op brandende levensvragen. Net als een medium kan een paragnost u inzicht in het verleden, heden en de toekomst geven.

Gratis Waarzegger Consult

Een waarzegger consult is vooral geschikt wanneer u graag een kijkje in de toekomst zou willen. Waarzeggers zijn namelijk gespecialiseerd in het doen van toekomstvoorspellingen. Een waarzegger consult is daarom vooral bedoeld voor het ontvangen van voorspellingen op het gebied van liefde, werk, geld, zwangerschap etc.

Gratis Helderziend Consult

Een helderziend consult is in principe hetzelfde als een paragnosten consult. Paragnosten en helderzienden hebben vaak meerdere gaven en kwaliteiten waarmee ze vele verschillende vragen kunnen beantwoorden en inzicht in uw leven kunnen krijgen. Of u nog een specifieke vraag heeft of wanneer u op zoek bent naar een algemeen consult, een helderziende of paragnost kan u hierbij helpen.