Gratis medium reading online

Gratis consult van een medium of paragnost

Wij krijgen vaak de vraag gesteld : Is het ook mogelijk om een gratis medium reading/consult te ontvangen? Het antwoord op deze vraag is : Jazeker! Maar we willen daarbij wel graag duidelijk maken dat de gratis medium chat niet alleen bedoeld is om gratis readings te ontvangen. Omdat er toch nog wel veel vragen zijn over de gratis medium chat en de gratis medium readings willen we hierover wat meer informatie en duidelijkheid geven 

Een gratis medium reading ontvangen

Zoals eerder vermeld is het dus wel mogelijk om een gratis medium reading te ontvangen. Maar hoe is het dan mogelijk? Ten eerste word er gevraagd om een account aan te maken. Want wanneer je geen account hebt zullen de mediums in de gratis chat toch bijna altijd vragen of je even een account aan wilt maken zodat ze ook je naam (of schuilnaam) kunnen zien ipv bijvoorbeeld Guest20187. Het aanmaken van een account duurt nog geen minuut.

Wanneer je een account geregistreerd hebt kun je meteen inloggen en heb je de keuze uit tientallen professionele online mediums, helderzienden, tarotisten, astrologen en numerologen. 


Wanneer je een keuze hebt gemaakt klik je op het gekozen medium en dan zul je meteen de gratis chat binnengaan. In deze gratis chat zijn meestal nog meer mensen met het medium aan het chatten. Het medium is live te zien via de webcam en soms ook te horen via een microfoon, dus zorg ervoor dat je geluid altijd aanstaat.

In deze gratis chat is het ook mogelijk om een gratis reading te ontvangen. Veel mediums geven namelijk kleine voorproefjes en demo readings om te laten zien hoe ze werken en over welke kwaliteiten ze beschikken.

Gratis medium reading
Gratis medium reading

Je kunt natuurlijk altijd wel vragen of ze misschien een vraag gratis willen beantwoorden of dat ze misschien een kaartje voor je willen trekken. Maar niet elk medium zal hiermee instemmen. Vaak hebben de mediums al in hun profiel staan of ze wel of niet gratis readings geven.

Het kan zelfs zo zijn dat je een gratis chat binnenkomt waar het medium al bezig is met gratis readings geven. Begroet het medium dan netjes en laat beleefd weten dat je ook wel interesse hebt in een gratis reading.

Omdat er zoveel mediums dagelijks online zijn kun je elke dag weer op zoek gaan naar een medium die jou een gratis reading wilt geven.

Wereldwijd hebben wij duizenden online mediums beschikbaar waarvan er veel zijn die met regelmaat gratis readings geven.

Als een medium op het moment geen gratis reading wilt geven blijf dan altijd netjes en beleefd. De gratis medium chat is dan ook niet bedoeld voor gratis readings maar voor het medium beter te leren kennen voordat je een betaald consult aangaat. Of voor gewoon een gezellige chat over spirituele en paranormale zaken. Maar natuurlijk ook voor een luisterend oor of voor de gezelligheid.

Hoe ziet een gratis reading eruit?

Een gratis reading kan elke keer weer heel anders zijn. Dit hangt af van het medium dat de gratis readings geeft. Soms zal een medium gratis vragen beantwoorden en soms zal hij/zij tarotkaarten of andere kaarten leggen. Maar het kan ook zijn dat het medium de informatie doorgeeft die hij/zij voor jou te horen krijgt. Hoe een gratis reading verloopt hangt dus helemaal af van het medium.

Wanneer je interesse hebt in een gratis chat of misschien wel een gratis medium reading, klik dan op onderstaande link om een gratis account aan te maken.


Klik hier om gratis te chatten


Wij hebben ook Nederlandse mediums waar je online mee kunt chatten. Interesse? Klik dan hier : Chatten met Nederlandse mediums

Gratis medium chat reading
Gratis medium chat reading

Gegarandeerd een gratis 10 minuten reading!

Wij hebben nu een nieuwe promotie waarbij alle nieuwe gebruikers een gratis reading van 10 minuten kunnen ontvangen, gegarandeerd! Het enige wat je hoeft te doen is je creditcard te verifiëren en dan krijg je direct 9,99 gratis credits die je kunt gebruiken voor een gratis reading van één van onze mediums, helderzienden, paragnosten, kaartleggers of astrologen. De duur van de 100% gratis reading hangt af van de prijs van de consulent waar je het consult van ontvangt. De maximale duur van de gratis reading is 10 minuten. Wanneer je kiest voor een medium die 99ct per minuut vraagt dan ontvang je dus een gratis reading van 10 minuten! 

Registreer je nu en ontvang een gratis medium reading!