Paragnost - Informatie en Direct Contact

Via onze website kunt u in contact komen met de beste paragnosten. Steeds meer mensen vinden het normaal om geregeld beroep te doen op een professionele paragnost. Al worden paragnosten al eeuwenlang gecontacteerd door belangrijke en beroemde mensen die graag inzichten, antwoorden en adviezen ontvingen wanneer zij bv belangrijke beslissingen moesten maken. Wij geven u graag meer informatie over paragnosten en uitleg over hoe zij precies werken. Daarnaast kunt u direct chatten met ervaren paragnosten uit Nederland maar ook van over de hele wereld. 

Wat kan een Paragnost precies?

Het woord paragnost is een breed begrip. Een paragnost is iemand beschikt over 1 of meer paranormale gaven en zijn leven gewijd heeft aan het helpen van anderen. 

Een paragnost kan over verschillende gaven beschikken die hem in staat stellen om inzicht te krijgen in iemand zijn verleden, heden en toekomst. 

Zo kan een paragnost bijvoorbeeld beelden of visioenen te zien krijgen. Een paragnost kan helpen met bijna elke vraag of probleem waar u op dit moment mee rondloopt. 

Welke Gaves heeft een Paragnost?

Het woord paragnost betekend letterlijk 'het weten van het paranormale'. De informatie die een paragnost doorkrijgt kan hij of zij op verschillende manieren ontvangen. 

We spreken dan over helder voelen, helder horen, helder weten, helder zien, helder horen en helder proeven. Dit is dus verschillend per paragnost. 

De titel paragnost wordt vaak gebruikt maar is alleen op zijn plaats als we spreken over een persoon die deze 'gave', heeft meegekregen en deze gevoed heeft met trainingen. Als paragnost moet men in staat zijn om informatie uit het verleden, het heden en ook een stukje toekomst te kunnen vergaren. Met deze informatie is een paragnost in staat inzichten te geven die ondersteunend kunnen zijn in het leven. 

Helderzien

Helderzienden kunnen beelden van het verleden, het heden en de toekomst zien.  Ook kunnen ze overleden mensen, hogere wezens en vaak ook aura's zien. Helder zien is eigenlijk waarnemen met het derde oog.

Helderhoren

Iemand die helderhorend is kan geluiden horen die door andere mensen niet te horen zijn. Zo kunnen ze entiteiten horen of telepatisch communiceren met andere mensen of dieren. Ze kunnen letterlijk de gedachten van andere mensen horen. Helder horen hoeft niet altijd via de oren te gaan maar gebeurd vaak via gedachten.

Heldervoelen

Mensen die heldervoelend zijn kunnen heel goed situaties aanvoelen. Ze voelen ook emoties van andere mensen en kunnen goed sferen aanvoelen. Ze weten meteen of iemand verdrietig is of boos. Ze kunnen bijvoorbeeld ook entiteiten voelen of voelen het als mensen ziek zijn en kunnen ook hun fysieke pijn overnemen of aanvoelen.

Helderweten

Helderwetend zijn betekend dat u informatie binnenkrijgt die niet van uzelf is maar vanuit de kosmos komt. U weet zeker dat deze informatie wat u doorkrijgt klopt maar u weet niet hoe u aan deze informatie komt. De informatie is u dus doorgegeven vanuit het universum. De persoon hoort geen woorden maar krijgt energie binnen die automatisch word omgezet in gedachten en woorden.

Maar paragnosten kunnen bijvoorbeeld ook voorspellende dromen hebben, met dieren communiceren, aura's lezen, healen, uw huis zuiveren, kaarten leggen en pendelen.

Zijn Buitenzintuiglijke Waarnemingen Bewezen?

Buitenzintuiglijke waarnemingen of ESP (Extra-Sensory Perception) wordt helaas nog steeds door vele ontkent ondanks dat er na vele studies wel degelijk bewijs is geleverd dat buitenzintuiglijke waarnemingen wel degelijk echt zijn. Parapsychologen hebben het bestaan van ESP tussen 1974 en 2008 aangetoond in 108 publicaties. De onderzoeken zijn gedaan in laboratoria van over de hele wereld.

Maar waarom wordt dit nieuws dan niet benoemd door iedere grote nieuwszender of krant? Dit komt omdat ESP niet geaccepteerd wordt door de wetenschappelijke gemeenschap. Zij zijn van mening dat hoewel er misschien enig bewijs is voor het bestaan van ESP de experimenten niet kunnen worden herhaald.

Maar in december in 2010 onthulden Patrizio E. Tressoldi en zijn collega's in het wetenschappelijke tijdschrift NeuroQuantology dat deze overtuigingen niet juist zijn en dat bewijs voor ESP wel degelijk bestaat en dat de waarnemingen herhaalbaar zijn.

Ondanks dat er al meerdere malen bewijs is geleverd voor het bestaan van ESP blijft het onderzoek erna voortduren.

Geschiedenis van Paragnosten en Waarzeggerij

Paragnosten, ook wel waarzeggers genoemd bestaan al vele eeuwen. Het beste voorbeeld hiervan in de oudheid is het Orakel van Delphi. Veel Grieken bezochten dit orakel voor hulp en advies. 

In de middeleeuwen werd in het Christelijke Europa waarzeggerij en contact met paragnosten als een zonde beschouwd. Het werd door de kerk verboden en mensen die zich ermee bezig hielden werden soms zelfs gerechtelijk vervolg. Aan het einde van de middeleeuwen gingen beroemde wetenschappers zich bezighouden met waarzeggerij in de vorm van Astrologie. Beroemde wetenschappers als Isaac Newton en Johannes Kepler bestudeerde Astrologie. Ook koningen en andere belangrijke mensen hadden vaak persoonlijke Astrologen in dienst die hun advies gaven over het nemen van belangrijke beslissen. 

In de 19e en 20e eeuw waren paragnosten vooral veel te vinden op kermissen. Hier kon men zijn toekomst laten lezen doormiddel van handlezen of tarotkaartleggingen.

Vandaag de dag kunt u op vele verschillende manier in contact komen met paragnosten ook wel waarzeggers of helderzienden genoemd. Zo zijn er vele tv programma's waar u doormiddel van te bellen of sms-en een consult kunt aangaan. Ook kunt u nu via de vele websites met professionele paragnosten in contact komen via telefoon, email, chat of sms. Een paragnost bezoeken wordt door steeds meer mensen als normaal beschouwd. In Nederland hebben Tv programma's zoals bv Het zesde zintuig en Astro tv hier ook zeker aan meegedragen. Ook leven we in een tijd van spirituele ontwaking waardoor ook steeds meer mensen interesse krijgen in het paranormale en dus ook in paragnosten en waarzeggers. 

Bekende en Beroemde Paragnosten

Peter Hurkos 1911 - 1988

Een bekende Nederlandse paragnost is Peter Hurkos. Gedurende 2,5 jaar lang werd hij onderzocht in het onderzoekslaboratorium van Amerikaanse medicus Andrija Puharich. In 90% van alle gevallen bleek hij uitkomsten juist te kunnen voorspellen. Hij staat in de Verenigde Staten bekend als 'The psychic detective'. Ook adviseerde hij bijvoorbeeld de zanger Ronald Reagan en de politie. Zijn zoon Peter van der Hurk beweert op dezelfde leeftijd (37) als zijn vader helderziende gaven te hebben gekregen. Peter won in oktober 2008 het Tv programma Het Zesde Zintuig - plaats delict. 

Jozef Rulof 1898 - 1952

Jozef Rulof was een paragnost en medium uit Nederland. Hij schreef 25 boeken over het hiernamaals. Ook was hij schilder en maakte hij schilderijen onder invloed van verschillende beroemde schilders. 

Edgar Cayce 1877 - 1945

Edgar Cayce was een paranormaal medium en "helderziend diagnosticus". In diepe trance beantwoordde hij vragen van derden over hun gezondheid, dromen, vroegere levens en zaken. Hij werd ook wel de slapende profeet genoemd. Edgar is één van de beroemdste paragnosten uit de Verenigde Staten.

Andere zeer bekende namen in de paranormale wereld zijn bv Derik Ogilvie, Char Margolis, Jomanda en Nostradamus. Maar niet alle goede paragnosten zijn natuurlijk beroemd geworden. Er zijn wereldwijd vele paragnosten die al ontelbaar veel mensen geholpen hebben met hun gaven. 

Waar kan een Paragnost mee Helpen?

Online Paragnosten kunnen eigenlijk wel met elke vraag of probleem helpen. Een online paragnost is in staat om een kijkje in uw verleden, heden en toekomst te nemen. Ze kunnen hierdoor vragen beantwoorden op het gebied van de liefde, werk, relaties, financiën, geld, zwangerschap, verhuizing, gezondheid en nog veel meer. 

Voorbeelden van vragen die u kunt stellen

  • Wat staat mij komend jaar te wachten?
  • Zal mijn situatie snel verbeteren?
  • Komen mijn ex en ik weer bij elkaar?
  • Gaat mijn partner vreemd?
  • Houd mijn partner nog van me?
  • Hoe kan ik deze situatie het beste aanpakken?
  • Zal ik mijn huis snel verkopen?

Maar natuurlijk kunt u met nog veel meer vragen bij onze online paragnosten terecht. Geen vraag is te gek! Onze online paragnosten zijn ook in staat om uitgebreide kaartlegging te doen die specifiek informatie geeft over een bepaalde situatie of probleem waar u op dit moment mee zit. 

Gratis met een Paragnost Chatten

Wanneer u interesse heeft om direct gratis te chatten met onze online paragnosten kunt u hier meteen een gratis chat account aanmaken! U kunt ook ervaringen van andere mensen lezen die al een consult hebben mogen ontvangen. Veel van onze online paragnosten geven geregeld gratis kleine readings tijdens de gratis chat. Dit om te bewijzen dat ze echt in staat zijn om u een zuiver chat consult te geven. Hoe meer tijd u doorbrengt in de gratis chat hoe groter de kans op een gratis vraag of een gratis klein consult! Alle gratis paragnosten zijn live te zien via de webcam. Vaak is er ook geluid en zal de gratis paragnost niet typen maar praten. Indien gewenst kunt u zelf ook uw webcam en microfoon aanzetten, maar dit is niet verplicht!

Is de Paragnosten Chat echt Helemaal Gratis?

De chat is echt 100% gratis. Dat wilt zeggen dat u helemaal gratis voor onbepaalde tijd met alle paragnosten kunt chatten. Tijdens deze chat kunt u de paragnosten beter leren kennen voordat u een privé consult aanvraagt. En u maakt er natuurlijk kans op een gratis vraag of consult. Het chatten is zonder verdere verplichtingen. Maar u kunt er natuurlijk ook tegen betaling een consult aangaan.

Ontvang een Gratis Paragnosten Consult Gegarandeerd!

Alle nieuwe gebruikers kunnen nu ook gebruik maken van de speciale welkomst promotie! Wanneer u een creditcard valideert ontvangt u 9,99 credits in uw account, gegarandeerd! U hoeft enkel de creditcard te valideren, maar u hoeft geen storting vooraf te doen om de gratis credits te ontvangen! De credits kunt u gebruiken voor een gratis chat consult! Let op de paragnosten chat is Engelstalig! Wanneer u de Engelse taal niet beheerst kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze Nederlandse paragnosten chat!

Waar kan ik Goedkoop met een Paragnost Chatten?

Paragnosten informatie
Paragnosten informatie

Wilt u liever in contact komen met Nederlandse paragnosten voor een goedkoop consult online? Dat is ook mogelijk! Bij onze Nederlandse paragnosten chat kunt u al voor €10 een compleet chat consult ontvangen! Wij hebben namelijk de beste online paragnosten die 24/7 klaar zitten om u te helpen met vele uiteenlopende vragen. Ook kunt u bij ons honderden beoordelingen en ervaringen lezen en zelf ook uw ervaring delen met onze bezoekers! Wij zijn daarnaast ook de goedkoopste online paragnostenchat van Nederland! Naast dat u professionele chat consulten kunt ontvangen is het ook mogelijk om een foto consult of email consult aan te vragen!