Fotoreading : Fotolezing van een top medium of paragnost

Heeft u de term ''Fotoreading'' voorbij horen komen en vraagt u zich af wat dit precies inhoudt? Dan geven wij u hier graag meer informatie over. Daarnaast kun u direct een fotolezing aanvragen bij één van onze ervaren online mediums en paragnosten. Wij vertellen u alles wat u hoeft te weten alvorens u een fotoreading aangaat zodat u precies weet wat u kunt verwachten. 

Hoe Werkt een Fotoreading Precies?

Wanneer u een fotolezing zou willen ontvangen dan kunt u een foto van uzelf of iemand anders aan het medium laten zien of bijvoorbeeld online doorsturen. Het medium of de paragnosten kan dat op de foto invoelen. De officiële term hiervoor is psychometrie. Een psychometrist kan niet alleen invoelen op foto's maar ook op andere voorwerpen van een levend of overleden persoon. Zoals bijvoorbeeld een ring, ketting of een kledingstuk. Door in te voelen op een foto of voorwerp kan de fotolezer specifieke informatie over de persoon in kwestie doorkrijgen. Dit kan zeer uiteenlopende informatie zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan de manier van overlijden, het karakter van een persoon, iemand zijn huidige situatie iemand zijn lievelingseten, favoriete geurtje of vakantieland en ga zo maar door. 

Het invoelen op een foto of voorwerp kost enorm veel energie. Ook niet alle mediums of helderzienden zullen dit graag doen. 

Wanneer u uw foto wil laten lezen door een online fotoreader dan kunt u het beste eerst even kijken of het gekozen medium hier ook toe in staat is. Dit is vaak al in hun beschrijving te lezen. 

Vraag direct een fotoreading aan

Heeft u zelf interesse gekregen om uw eigen foto of misschien wel die van een geliefde te laten lezen? Dan kunt u hier direct in contact komen met de beste online fotolezers van Nederlands. Tijdens de live chat kunt u direct een foto naar het helderziend medium sturen die dan ook meteen de fotolezing voor u zal doen! Op deze chat werken echt de allerbeste mediums en paragnosten die u een zuivere reading kunnen garanderen! Maak direct een gratis account aan en kom meteen in contact!