Gidsen reading van en medium of paragnost

Gidsen consult - antwoorden van persoonlijke gidsen

Heb jij je altijd al afgevraagd wie je gidsen zijn in dit leven? Via een gidsen reading van een medium, paragnost of helderziende kun je erachter komen wie je gidsen precies zijn en waar ze je mee helpen. Iedereen heeft gedurende zijn leven op aarde meerdere gidsen die je bijstaan tijdens verschillende periodes in je leven. Gidsen zijn meestal mensen die je in vorige levens goed gekend hebt en kunnen zelfs mensen zijn die je in dit leven nog gekend hebt. Vraag hier direct een gidsen consult aan en kom erachter wie jou gidsen zijn en of ze een belangrijke boodschap voor je hebben. Registreer een gratis account bij onze gratis medium chat en vraag een gratis gidsen consult aan!

Waarvoor dient een gids precies

Antwoorden van je gidsen
Antwoorden van je gidsen

Zoals eerder gezegd, heeft iedereen in zijn leven op aarde verschillende gidsen die je bijstaan. Een gids is meestal iemand die je goed kent en die jou ook goed kent. Een gids is bedoeld om je te begeleiden tijdens belangrijke periodes in je leven. Zo kun je een gids hebben die je helpt op het gebied van werk of relaties. Deze gids heeft dan meestal zelf ook veel ervaring op dit gebied. Deze gids kan je dan helpen om de juiste keuzes te maken en zal je proberen de juiste kant op te sturen. 

Iedereen heeft ook een hoofdgids. Deze gids blijft gedurende je hele leven bij je. Andere gidsen zijn meestal maar een tijdje bij je. Wanneer je je les  hebt geleerd of wanneer je bereikt hebt wat je moest bereiken dan zal deze gids vaak plaats maken voor een andere gids die je zal begeleiden op andere gebieden die op dat moment belangrijk voor je zijn.

Je hoofdgids blijft altijd bij je om je te begeleiden en op je te letten. Gidsen kun je tekens geven die je helpen op je levenspad. Zo kan het zijn dat je telkens dezelfde berichten leest in de krant die eigenlijk voor jou bedoeld zijn. Of je hoort steeds dat liedje op de radio waar een boodschap voor jou in lijkt te zitten. Ook kunnen je gidsen bepaalde mensen en situaties op je pad sturen die jou helpen om je doel te bereiken. 

Een gids heeft er altijd zelf voor gekozen om jou te helpen. Daarom zijn het bijna altijd mensen die jou goed kennen en die willen dat jij je leven goed leidt en de lessen leert die jij gekozen hebt om te leren.

Een gids kan in ieder geval nooit keuzes voor jou maken. Je hebt altijd nog een vrije wil en daarom mag een gids niks doen dat jij niet wilt. Ze kunnen je alleen helpen en proberen jou de juiste kant op te leiden door bepaalde tekens op je pad te sturen. Wat jij daarmee doet is natuurlijk geheel je eigen keuze.

Wie kunnen je gidsen zijn?

Eigenlijk kan iedereen je gids zijn. Je gids kan bijvoorbeeld je beste vriend zijn uit een vorige leven maar kan ook je overleden opa of oma zijn. Misschien is je overleden broertje of overleden partner nu wel je gids. Het is in ieder geval iemand die jou goed kent en veel om jou geeft. Veel mensen kunnen ook geregeld de aanwezigheid van hun gids voelen. 

Welke vragen kun je stellen tijdens een gidsen reading

Tijdens een gidsen reading kun je veel te weten komen over jouw gidsen. Dit zijn een aantal voorbeelden van vragen die je over jouw gidsen kunt stellen :

  • Hoeveel gidsen heb ik op het moment?
  • Wat zijn de namen van mijn gidsen?
  • Wie zijn mijn gidsen?
  • Hebben mijn gidsen een boodschap voor me?

Vraag direct een gidsen reading aan!

Wanneer je interesse hebt om meer te weten te komen over jouw gidsen dan kun je hier een gratis account aanmaken! Je kunt dan direct chatten met zeer ervaren online mediums, paragnosten en helderzienden. Voor al €10 kun je een compleet gidsen consult ontvangen. Al onze chat consulten worden vooraf betaald dus je komt nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Natuurlijk kun je ook ervaringen lezen die andere mensen al met onze online mediums en paragnosten hebben gehad. 

Gratis gidsen consult 

Het is zelfs mogelijk om helemaal gratis een gidsen reading te ontvangen, Wanneer je de Engelse taal beheerst kun je gebruik maken van onze gratis medium chat. Hier kunnen alle nieuwe geregistreerde gebruikers die hun credit card registreren 9,99 gratis credits ontvangen! Geen storting nodig! Voor de 10.000 gratis credits kun je een gratis reading !