Gratis Gidsen Consult - Antwoorden van je Gidsen

Heeft u zich altijd al afgevraagd wie uw gidsen zijn in dit leven? Via een gidsen reading van een medium, paragnost of helderziende kunt u erachter komen wie uw gidsen precies zijn en waar ze u mee helpen. Iedereen heeft gedurende zijn leven op aarde meerdere gidsen die u bijstaan tijdens verschillende periodes in uw leven. Gidsen zijn meestal mensen die u in vorige levens goed gekend heeft en kunnen zelfs mensen zijn die u in dit leven nog gekend hebt. Vraag hier direct een gidsen consult aan en kom erachter wie uw persoonlijke gidsen zijn en of ze een belangrijke boodschap voor u hebben. Registreer een gratis account bij onze gratis medium chat en vraag een gratis gidsen consult aan!

Waar Dient een Gids Voor?

Zoals eerder gezegd, heeft iedereen in zijn leven op aarde verschillende gidsen die u bijstaan. Een gids is meestal iemand die u goed kent en die u ook goed kent. Een gids is bedoeld om u te begeleiden tijdens belangrijke periodes in uw leven. Zo kunt u een gids hebben die u helpt op het gebied van werk of relaties. Deze gids heeft dan meestal zelf ook veel ervaring op dit gebied. Deze gids kan u dan helpen om de juiste keuzes te maken en zal u proberen de juiste kant op te sturen. 

Antwoorden van je gidsen
Antwoorden van je gidsen

Iedereen heeft ook een hoofdgids. Deze gids blijft gedurende uw hele leven bij u. Andere gidsen zijn meestal maar een tijdje bij u. Wanneer u uw les heeft geleerd of wanneer u bereikt heeft wat u moest bereiken dan zal deze gids vaak plaats maken voor een andere gids die u zal begeleiden op andere gebieden die op dat moment belangrijk voor u zijn.

Uw hoofdgids blijft altijd bij u om u te begeleiden en op u te letten. Gidsen kunnen u tekens geven die u helpen op uw levenspad. Zo kan het zijn dat u telkens dezelfde berichten leest in de krant die eigenlijk voor u bedoeld zijn. Of u hoort steeds dat liedje op de radio waar een boodschap voor u in lijkt te zitten. Ook kunnen uw gidsen bepaalde mensen en situaties op uw pad sturen die u helpen om uw doel te bereiken. 

Een gids heeft er altijd zelf voor gekozen om u te helpen. Daarom zijn het bijna altijd mensen die u goed kennen en die willen dat u uw leven goed leidt en de lessen leert die u gekozen heeft om te leren.

Een gids kan in ieder geval nooit keuzes voor u maken. U heeft altijd nog een vrije wil en daarom mag een gids niks doen dat u niet wilt. Ze kunnen u alleen helpen en proberen u de juiste kant op te leiden door bepaalde tekens op uw pad te sturen. Wat u daarmee doet is natuurlijk geheel uw eigen keuze.

Wie Kunnen uw Gidsen Zijn?

Eigenlijk kan iedereen uw gids zijn. Uw gids kan bijvoorbeeld uw beste vriend zijn uit een vorige leven maar kan ook uw overleden opa of oma zijn. Misschien is uw overleden broertje of overleden partner nu wel uw gids. Het is in ieder geval iemand die u goed kent en veel om u geeft. Veel mensen kunnen ook geregeld de aanwezigheid van hun gids voelen. 

Welke Vragen kunt u aan uw Gidsen Stellen?

Tijdens een gidsen reading kunt u veel te weten komen over uw gidsen. Dit zijn een aantal voorbeelden van vragen die u over uw gidsen kunt stellen :

  • Hoeveel gidsen heb ik op het moment?
  • Wat zijn de namen van mijn gidsen?
  • Wie zijn mijn gidsen?
  • Hebben mijn gidsen een boodschap voor me?

Ontvang een Gidsen Reading Online

Wanneer u interesse hewft om meer te weten te komen over uw gidsen dan kunt u hier een gratis account aanmaken! U kunt dan direct chatten met zeer ervaren online mediums, paragnosten en helderzienden. Voor al €10 kunt u een compleet gidsen consult ontvangen. Al onze chat consulten worden vooraf betaald dus u komt nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Natuurlijk kunt u ook ervaringen lezen die andere mensen al met onze online mediums en paragnosten hebben gehad. 

Gratis Gidsen Consult 

Het is zelfs mogelijk om helemaal gratis een gidsen reading te ontvangen, Wanneer u de Engelse taal beheerst kunt u gebruik maken van onze gratis medium chat. Hier kunnen alle nieuwe geregistreerde gebruikers die hun credit card registreren 9,99 gratis credits ontvangen! Geen storting nodig! Voor de 9,99 gratis credits kunt u een gratis reading van maar liefst 10 minuten ontvangen!