Online medium consult -chat met een online medium of paragnost

Online mediums en online paragnosten voor live chat consulten

Bent u op zoek naar een online medium of een online paragnost voor een professioneel consult? Hier kunt u in contact komen met de beste online mediums en online paragnosten van over de hele wereld. U kunt hier via de chat direct een professioneel medium consult aanvragen

Of u nu op zoek bent naar een gratis medium consult of een goedkoop medium consult, u bent hier aan het juiste adres! Wij bieden namelijk 100% gratis online medium consulten en betaalde medium consulten vanaf €10! 

Naast dat u een online medium consult of een online paragnosten consult kunt ontvangen kunt u ook een mooi online consult ontvangen van een helderziende, waarzegger, kaartlegger, astroloog, healer of coach! U kunt op ieder gewenst tijdstip een ervaren online medium of online paragnost spreken zonder daarvoor eerst een afspraak te maken!

Een goedkoop online medium consult ontvangen

Wij hebben zeer ervaren en professionele Nederlandse mediums waar u mee kunt chatten en waar u  een goedkoop online medium consult van kunt ontvangen. U kunt al voor €10 een compleet consult ontvangen. Onze online mediums kunnen chat consulten, email consulten en foto consulten geven op ieder gewenst tijdstip van de dag. Daarnaast kunt u ook direct live chatten met online paragnosten, online waarzeggers, online helderzienden, online astrologen en online healers. Wij werken alleen met de beste online mediums die bewezen hebben dat ze over echte paranormale kwaliteiten beschikken. Daarnaast zijn onze online medium consulten de goedkoopste consulten van Nederland. Bij ons belt u namelijk geen 0900 lijn maar koopt u vooraf een creditpakket met iDeal, Paypal of PaySafeCard. U komt achteraf dus ook nooit voor verrassingen te staan. U kunt zelf kiezen welk creditpakket geschikt is voor het consult dat u wilt ontvangen. Natuurlijk kunt u bij ons ook vele ervaringen lezen die andere mensen met onze online mediums en paragnosten gehad hebben. Hoe werkt het? Maak uw keuze uit één van de mediums of paragnosten, maak een gratis account aan, kies uw creditpakket en begin met chatten!

Gratis medium consult online ontvangen

Zoals eerder gezegd, is het ook mogelijk om geheel gratis een medium consult online te ontvangen. Wij hebben namelijk ook een 100% gratis medium chat waar je helemaal gratis met mediums, paragnosten, helderzienden en waarzeggers kunt chatten. Tijdens deze gratis medium chat worden ook vaak gratis consulten gegeven. Mediums en paragnosten willen namelijk graag laten zien dat ze echt in staat zijn om zuivere helderziende consulten online te geven. Hoe meer tijd u doorbrengt in de gratis chat hoe groter de kans op een 100% gratis consult, zonder verdere verplichtingen! Let op, deze gratis consulten worden door Engelstalige mediums en paragnosten gegeven!

Gegarandeerd gratis medium consult van 10 minuten!

Het is ook mogelijk om direct een gratis consult van maximaal 10 minuten te ontvangen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een creditcard te registreren. Er is geen storting voor nodig! U kunt direct gratis 9,99 credits in je account ontvangen. Met deze gratis credits kunt u een online medium reading van maximaal 10 minuten aanvragen. 

Registreer een gratis account en ontvang direct een gratis online medium chat consult van 10 minuten!

Vroeger gingen mensen vooral op bezoek bij een medium of paragnost thuis of het medium of de paragnost kwam bij de cliént thuis voor een persoonlijke reading. Tegenwoordig is het heel normaal om een medium reading online te ontvangen.

Veel mensen zullen zich afvragen hoe het mogelijk is dat een medium online een consult kan geven. Hoeft een medium je dan niet persoonlijk kunnen zien om een goede reading/consult te kunnen geven? Nee, een medium hoeft je helemaal niet te kunnen zien om informatie over je door te krijgen. 

Mediums krijgen hun informatie voornamelijk van de spirituele wereld en de spirituele wereld is overal. Mediums kunnen hun informatie ook krijgen door middel van helderzien, helderhoren, helderweten en heldervoelen. Ook hiervoor hoeven mediums, paragnosten, waarzeggers of helderzienden zich in dezelfde ruimte als de cliént te bevinden. 

Een consult van een online medium ontvangen

Wanneer jij een vraagt stelt aan een medium dan krijgt hij of zij de informatie vaak van zijn of haar gidsen. Deze gidsen zijn altijd bij het medium aanwezig en daarom hoef jij zelf ook niet eens in de buurt van het medium te zijn. De informatie komt gewoon aan bij het medium of je nu naast het medium zit, het medium belt, smst of ermee chat in een online chatbox. Ook kunnen ze hun informatie ontvangen van overleden personen die verbonden zijn aan de persoon die het consult ontvangt. Deze overleden personen dienen zich dan aan bij het medium, hiervoor hoef je jezelf ook niet in de buurt van het medium te bevinden.

Tegenwoordig zijn er helaas veel zogenaamde mediums aan het werk die niet oprecht zijn. Deze mensen willen graag een graantje meepikken in deze tijd van spirituele ontwaking. Maar gelukkig zijn dit soort mensen snel te herkennen aan hun werkwijze. Deze zogenaamde mediums zeggen alleen maar dubbelzinnige dingen en komen niet met echte bewijzen. Ze zeggen alleen dingen die voor de hand liggend zijn en iedereen had kunnen weten. 

Een goed medium komt altijd meteen met feiten uit je verleden die niemand had kunnen weten. Ze stellen vaak weinig vragen en vertellen alles uit zichzelf. Een groot voordeel van een online medium is dat je vaak ervaringen van andere mensen kunt lezen. Zo kun je al een goed beeld van het medium krijgen en kun je dan kiezen of je graag een reading zou willen ontvangen of niet. Wanneer je bij een medium thuis een reading krijgt of wanneer het medium bij jou thuis komt en hij/zij blijkt helemaal niet zo goed te zijn dan zit je er eigenlijk al aan vast. Meestal spreek je van te voren af hoelang een consult zal duren en zeg je niet snel halverwege dat het consult eigenlijk helemaal niet op jou van toepassing lijkt. Wanneer je online een medium wilt spreken kun je dus meestal een stuk meer informatie over het medium vinden en mocht het consult je halverwege toch niet echt bevallen kun je zo het consult stoppen door de de verbinding te verbreken. Dit is dus een groot voordeel van een online medium consult. Daarnaast kun je een online medium consult op ieder gewenst tijdstip van de dag of nacht ontvangen zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Dit maakt waarom zoveel mensen tegenwoordig kiezen voor een online consult in plaats van een consult in bijvoorbeeld een praktijk.

Online paragnost

Een online paragnost kan via de chat direct contact maken met uw energie. Hiervoor is vaak alleen een naam en geboortedatum nodig. De online paragnost zal dan informatie over uw verleden, heden en toekomst doorkrijgen. Alle informatie die van belang is zal de online paragnost met u delen. Natuurlijk kunt u ook vragen aan de paragnost stellen. Deze vragen kunnen gaan over de liefde, geld, werk, relaties, verhuizing, zwangerschap en nog veel meer. Een online paragnosten consult is bedoeld om u inzichten en adviezen te geven. Maar natuurlijk ook om u een kijkje in je toekomst te bieden. Maar onthoudt dat u de toekomst vaak zelf creéert door de keuzes die u maakt. 

Online medium

Een online medium heeft dezelfde kwaliteiten als een paragnost, maar gaat daarbij nog een stukje verder, omdat een medium ook in staat is om contact te maken met de spirituele wereld. Dit betekend dus dat een medium contact kan maken met overleden personen. Tijdens een online medium consult kunt u dus ook berichten ontvangen van uw overleden dierbaren. Maar een medium kan u ook inzichten geven in uw verleden, heden en toekomst. Tijdens een online medium consult kunt u ook vragen stellen over vele uiteenlopende onderwerpen zoals liefde, werk, geld, zwangerschap, hooggevoeligheid etc.