Online medium - Ontvang een medium consult online

Contact met een online Medium via de chat

Bent u op zoek naar een online medium? Hier kunt u in contact komen met de beste online mediums van over de hele wereld. Vroeger gingen mensen vooral op bezoek bij een medium thuis of het medium kwam bij de cliént thuis voor een persoonlijke reading. Tegenwoordig is het heel normaal om contact te hebben met een online medium.

Veel mensen zullen zich afvragen hoe het mogelijk is dat een medium online een consult kan geven. Moet een medium je dan niet persoonlijk kunnen zien om een goede reading/consult te kunnen geven? Nee, een medium hoeft je helemaal niet te kunnen zien om informatie over je door te krijgen. 

Mediums krijgen hun informatie voornamelijk van de spirituele wereld en de spirituele wereld is overal. Mediums kunnen hun informatie ook krijgen door middel van helderzien, helderhoren, helderweten en heldervoelen. 

Een consult van een online medium ontvangen

Wanneer jij een vraagt stelt aan een medium dan krijgt hij of zij de informatie vaak van zijn of haar gidsen. Deze gidsen zijn altijd bij het medium aanwezig en daarom hoef jij zelf ook niet eens in de buurt van het medium te zijn. De informatie komt gewoon aan bij het medium of je nu naast het medium zit, het medium belt, smst of ermee chat in een online chatbox. Ook kunnen ze hun informatie ontvangen van overleden personen die verbonden zijn aan de persoon die het consult ontvangt. Deze overleden personen dienen zich dan aan bij het medium, hiervoor hoef je jezelf ook niet in de buurt van het medium te bevinden.

Tegenwoordig zijn er helaas veel zogenaamde mediums aan het werk die niet oprecht zijn. Deze mensen willen graag een graantje meepikken in deze tijd van spirituele ontwaking. Maar gelukkig zijn dit soort mensen snel te herkennen aan hun werkwijze. Deze zogenaamde mediums zeggen alleen maar dubbelzinnige dingen en komen niet met echte bewijzen. Ze zeggen alleen dingen die voor de hand liggend zijn en iedereen had kunnen weten. 

Een goed medium komt altijd meteen met feiten uit je verleden die niemand had kunnen weten. Ze stellen vaak weinig vragen en vertellen alles uit zichzelf. Een groot voordeel van een online medium is dat je vaak ervaringen van andere mensen kunt lezen. Zo kun je al een goed beeld van het medium krijgen en kun je dan kiezen of je graag een reading zou willen ontvangen of niet. Wanneer je bij een medium thuis een reading krijgt of wanneer het medium bij jou thuis komt en hij/zij blijkt helemaal niet zo goed te zijn dan zit je er eigenlijk al aan vast. Meestal spreek je van te voren af hoelang een consult zal duren en zeg je niet snel halverwege dat er niks van klopt. Wanneer je online een medium wilt spreken kun je dus meestal een stuk meer informatie over het medium vinden en mocht het consult je halverwege toch niet echt bevallen kun je zo het consult stoppen door de de verbinding te verbreken.

Zoals gezegd zijn er ook mediums aan het werk die niet de juiste bedoelingen hebben. Doe van te voren dus goed onderzoek naar het desbetreffende medium. Via deze website kun je eerst gratis in contact komen met ervaren mediums, helderzienden, paragnosten, kaartleggers en astrologen voordat je een betaald consult aangaat. Ook kun je ervaringen lezen van andere mensen die een al reading hebben ontvangen.  Let op deze gratis online mediums zijn Engelstalig! 

     

Klik hier voor gratis medium chat

Chatten met een Nederlands online medium

Wij hebben ook zeer ervaren en professionele Nederlandse mediums waar u mee kunt chatten en waar u betaalde online medium consulten van kunt ontvangen. U kunt al voor €10 een compleet consult ontvangen. Onze online mediums kunnen chat consulten, email consulten en foto consulten geven op ieder gewenst tijdstip van de dag. Daarnaast kunt u ook direct live chatten met online paragnosten, online waarzeggers, online helderzienden, online astrologen en online healers.