Spirituele healing - Energetische Healing van Lichaam en Geest

Energetische en spirituele healing
Energetische en spirituele healing

Een spirituele healing is een energetische healing die ervoor zorgt dat er weer meer balans word gecreëerd tussen lichaam en geest. Er zijn verschillende manieren waarop een energetische healing gegeven kan worden. De meest gebruikte manieren zijn via een Reiki behandeling of via magnetiseren. Beide behandelingen zorgen ervoor dat de energie in je lichaam weer beter kan stromen. Maar je zou kunnen zeggen dat magnetiseren wat uitgebreider is dan een Reiki behandeling. Bij magnetiseren word er gekeken naar de blokkades in je aura en chakra's.  

Een Aura en Chakra Behandeling

Elk levend wezen wordt omringt door een aura. Een aura is een groot energetisch veld. Dit energetische veld geeft energie door aan de chakra's. Er kunnen beschadigingen zijn ontstaan in je aura en wanneer dit zo is kan deze niet goed energie ontvangen en doorgeven aan de chakra's. Chakra's zijn energie centrales die zich in het lichaam bevinden en elk verbonden zijn met lichaamsdelen en organen. In je lichaam bevinden zich 7 van deze grote energie centrales. Zij geven op hun beurt weer energie door aan de verbonden lichaamsdelen en organen. 

Deze energie centrales kunnen ook geblokkeerd zijn door trauma's en stress dan kunnen zij niet meer goed energie doorgeven en ontvangen van de aura en ook geen energie meer geven aan de organen en lichaamsdelen en zo kunnen er psychische en lichamelijke klachten optreden. Zo kun je bijvoorbeeld last van je maag hebben, veel hoofdpijn hebben of niet lekker in je vel zitten en je niet goed geaard voelen. Eigenlijk alle klachten die je kunt ondervinden hebben te maken met disbalans in je aura en chakra's. Dit komt omdat alle trauma's en alle stress die je ondervonden hebt en ondervindt eerst zichtbaar word in je aura, dan in je chakra's en dan uiteindelijk krijg je last van lichamelijke en psychische klachten die verband houden met de chakra waar de blokkades zich bevinden. 


Energetische healers kunnen deze blokkades weer opheffen waardoor de klachten sterk verminderen of zelfs helemaal zullen verdwijnen. 

Zo'n spirituele healing kan op afstand gegeven worden omdat energie vrij is om te gaan waar het moet gaan. Er is geen afstand aan verbonden. 

Tijdens een spirituele healing hoef je alleen maar rustig te gaan zitten of liggen en de healer zijn werk te laten doen. 

De rest van de dag doe je rustig aan en drink je voldoende water om je zo van de vrij gekomen afvalstoffen te ontdoen.

Veel mediums en paragnosten kunnen ook gespecialiseert zijn in energetische healing en kunnen jou op afstand een aura en chakra healing geven.

Wanneer je meer informatie zou willen over een spirituele healing dan kun je gratis contact opnemen met onze mediums, paragnosten en healers. 

Wanneer je meteen een goede spirituele healing wilt ondergaan kun je hier een account aanmaken en een ervaren healer uitzoeken om jouw aura en chakra's weer in balans te brengen.

Contact met een Spiritueel Healer

Een account aanmaken en chatten met onze mediums en ervaren healers is 100% gratis! Wij hebben mediums en healers van over de hele wereld. Zij zitten 24/7 voor jou klaar om je te helpen met elke vraag of probleem waar je op dit moment mee zit. De mediums en healers zijn live te zien via de webcam.

Alle mediums en healers worden door onze cliénten beoordeeld. Zo kun je van te voren eerst goed onderzoek doen naar het medium of de healer zodat je zeker weet dat het de juiste persoon is om jou verder te helpen. Let op deze healers zijn afkomstig van over de hele wereld en spreken voornamelijk Engels. Liever een healing ontvangen van een Nederlandse healer? Dat kan natuurlijk ook. Bezoek hiervoor onze Nederlandse online mediumchat