Online Mediums - gratis chatten met een online medium

Online mediums - Gratis contact met de beste mediums

Op deze website kun je via de chat in contact komen met gratis online mediums. Met 'gratis mediums' word bedoeld dat je er gratis mee kunt chatten. Tijdens de gratis medium chat kun je gratis kleine readings ontvangen maar ook credits aanschaffen om direct een persoonlijk medium consult te ontvangen. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die regelmatig contact hebben met een medium of paragnost. Vandaag de dag is dat helemaal zo gek niet meer. Mediums hebben zich de afgelopen tijd steeds meer bewezen en je kunt er steeds meer over lezen in tijdschriften en zelfs op tv zijn er dagelijks programma's te kijken die met spiritualiteit en mediums te maken hebben.   

Mediums worden tegenwoordig zelfs door de politie geraadpleegd om over onopgeloste zaken meer informatie en duidelijkheid te krijgen. Een voorbeeld hiervan is het bekende RTL programma Het Zesde Zintuig. Andere bekende programma's zijn Long Island Medium en Hollywood Medium with Tyler Henry. 

Wat is een medium nu precies?

Een medium is een persoon die over verschillende paranormale gaves beschikt zoals helderzien, helderweten, helderhoren en heldervoelen. Het grootste verschil tussen een medium en bijvoorbeeld een paragnost is dat een medium ook de gave heeft om contact te maken met de spirituele wereld. Ze kunnen communiceren met gidsen en contact maken met overleden personen. Wanneer je dus graag boodschappen van overledenen wilt ontvangen dan kun je hiervoor een medium raadplegen.

Over welke gaves beschikt een medium?

  • Helderzien : Helderzien gebeurd via de zesde chakra, het derde oog. Mensen met deze gave krijgen beelden te zien over een bepaalde persoon of situatie. Deze beelden kunnen over het verleden, het heden en de toekomst gaan.
  • Helderweten : Helderweten wilt zeggen dat het antwoord op een bepaalde vraag gewoon bij het medium opkomt zonder te weten hoe hij of zij aan het antwoord gekomen is. Helderweten is ook het gewoon weten hoe een situatie gaat verlopen of wat er in het verleden al gebeurd is. Het medium of de paragnost ''weet'' het antwoord gewoon zonder enige kennis van de situatie.
  • Heldervoelen : Iemand die heldervoelend is kan bijvoorbeeld pijn van andere mensen voelen. Maar hij kan ook emoties, intenties en stemmingen van mensen voelen. Ook sferen en energie van bijvoorbeeld gebouwen en ruimtes worden makkelijk opgepikt.
  • Helderhoren : Het medium kan dan stemmen horen die andere mensen niet horen. Dat kunnen stemmen zijn van een overleden persoon of van bijvoorbeeld hun gids. 
  • Contact met overledenen : Het grootste verschil tussen een helderziende (of paragnost) en een medium is dat een medium contact kan maken met overleden personen. Ze kunnen dan op verschillende manieren boodschappen van overleden personen ontvangen. Vaak kunnen ze de overleden personen zien en horen ze ook hun stem en kunnen ze beelden te zien krijgen over het verleden van de overleden persoon in kwestie. 

Een medium kan dus op vele verschillende manieren aan zijn of haar informatie komen. Maar een medium mag in principe alleen een medium genoemd worden als hij/zij contact kan maken met overledenen. Verder kunnen ze nog over 1 of meer van de andere paranormale gaves beschikken. 

Een goed medium zal altijd direct beginnen met feiten uit het verleden te noemen zodat je meteen kunt weten dat het medium de juiste informatie over jou ontvangt.  Het medium komt meteen met informatie over jou die niemand zomaar kan weten. Een goed medium zal ook nooit over je oordelen of jou zeggen wat je wel of niet zou moeten doen. Wel geven ze tips en adviezen maar wat jij daar verder mee doet is geheel jouw keuze. Mediums krijgen vaak beelden te zien uit jouw verleden, heden en ook je toekomst. Een medium kan ook hulpmiddelen gebruiken om aan informatie te komen. Veel gebruikte hulpmiddelen zijn : tarotkaarten, foto's, kettinkjes en andere persoonlijke spullen. Alles bestaat uit energie zo natuurlijk ook de persoonlijke spullen van bijvoorbeeld een overleden persoon. Door deze spullen vast te houden of door erna te kijken lezen ze deze energie en zo krijgen ze dan informatie door via helderzien, helderweten, heldervoelen of helderhoren. 

Tijdens een consult met een medium zijn er vaak overleden personen die zich aandienen bij het medium en graag boodschappen willen doorgeven aan de persoon die het consult ontvangt. De persoon die over is grijpt deze kans om te laten weten dat hij er nog steeds is en dat het goed met hem gaat. Mediums kunnen zo helpen om het verdriet te verwerken en bewijzen dat er nog leven is na de dood. 

Een medium is er om jou verder te helpen op jouw persoonlijke pad dat je bewandeld en niet om over je te oordelen of je te veroordelen. 

Ze kunnen je inzichten geven en ook een luisterend oor bieden wanneer je iemand nodig hebt om je hart bij te luchten.

Echte mediums zijn oprechte mensen die hun leven hebben toegewijd aan het helpen van andere mensen.


Chatten met gratis mediums online

Wanneer je direct in contact wilt komen met gratis online mediums voor gratis medium chat en online medium consulten dan kun je op onderstaande link klikken om een gratis account aan te maken. De gratis medium chat is dag en nacht bereikbaar en je kunt zo lang gratis chatten als je wilt, zonder verdere verplichtingen.

Wanneer je een gratis account registreert en een creditcard toevoegd en deze valideert ontvang je 9,99 credits, helemaal gratis! Deze gratis credits zijn goed voor een gratis medium reading tot wel 10 minuten!

Chatten met Nederlandse mediums online

Wanneer je liever online chat met Nederlandse mediums en paragnosten dan kun je hier een gratis account aanmaken om direct live te chatten met de beste en goedkoopste online mediums van Nederland. Je kunt al voor €10 een mooi online medium consult ontvangen! Natuurlijk kun je ook honderden ervaringen lezen die mensen met onze online mediums gehad hebben, en kun je zelf ook je ervaring met onze bezoekers delen.