Betrouwbaar medium - Kom direct in contact met een betrouwbaar medium online

Betrouwbaar Medium - Herken een betrouwbaar medium

herken een betrouwbaar medium
herken een betrouwbaar medium

Hoe herken je een betrouwbaar medium? Omdat we in een tijd van spirituele ontwaking zitten en er daarom ook steeds meer vraag is naar mediums, paragnosten en waarzeggers zijn er helaas ook steeds meer mensen die juist in deze tijd een graantje mee proberen te pikken. Gelukkig zijn deze mensen wel makkelijk te herkennen. Bij de meeste websites waar je in contact kunt komen met mediums en paragnosten worden de mediums wel eerst goed gescreend alvorens ze op de lijn of chat mogen werken. Maar er zijn ook nog genoeg websites en helaas komen er ook steeds meer bij waar de zogenaamde consulenten over helemaal geen enkele paranormale 'gaves' beschikken en je alleen maar aan de lijn proberen te houden door onzin te verkondigen, waar de kwetsbare mens helaas maar al te vaak in gelooft. 

Hoe herken je dan een betrouwbaar medium?

Een betrouwbaar medium kun je herkennen aan de volgende dingen:

  • Een betrouwbaar medium zal niet eerst allemaal vragen stellen en daar vervolgens op inspelen. Een betrouwbaar medium komt meteen met feiten uit je verleden zodat jij meteen kunt zien dat hij/zij ook echt contact heeft met jouw energie.
  • Een betrouwbaar medium zal niet oordelen en veroordelen. Maar geeft tips en adviezen en wat jij daar vervolgens mee wilt doen is geheel jouw keuze. 
  • Een betrouwbaar medium is altijd aardig en toont medeleven.
  • Een betrouwbaar medium vertelt dingen die niemand kan weten. 
  • Een betrouwbaar medium gaat niet vanalles over zichzelf vertellen om zo tijd te rekken.
  • Een betrouwbaar medium weet specifieke feiten over vrienden en familie te vertellen. Zoals uiterlijke kenmerken, karakter eigenschappen en zelfs namen. 


Wanneer je graag online wilt chatten met een medium of wanneer je graag een medium wilt bellen of misschien wel smsen probeer dan altijd eerst onderzoek te doen naar het desbetreffende medium. Kijk of je ergens ervaringen kunt lezen van andere mensen. 

Vaak zijn het toch erg persoonlijke zaken die je met het medium wilt bespreken en dan wil je wel zeker weten dat je een betrouwbaar medium spreekt en niet iemand die alleen maar misbruik van jou maakt.

Via deze website kun je gratis in contact komen met betrouwbare mediums van over de hele wereld. Onze mediums en paragnosten hebben allemaal een strenge screening ondergaan voordat ze bij ons kunnen komen werken. Ook kun je vele ervaringen lezen van mensen die al een consult hebben ontvangen.

Chatten met Nederlandse betrouwbare en bewezen mediums

Het is ook mogelijk om goedkoop te chatten met betrouwbare en bewezen online mediums uit Nederland. Je kunt ook honderden ervaringen lezen die onze klanten met onze mediums en paragnosten gehad hebben. Het is mogelijk om al voor €10 een compleet professioneel medium consult te ontvangen. Bezoek onze mediumchat!