Betrouwbaar Medium: Informatie en Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbaar medium of een betrouwbare paragnost? Dan bent u hier aan het juiste adres! Maar hoe herkent u een betrouwbaar medium? Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft en desgewenst kunt u ook direct in contact komen via online chat.

Betrouwbare mediums, paragnosten, helderzienden en waarzeggers zijn namelijk vrij gemakkelijk te herkennen. Wanneer u een oprecht medium gevonden heeft dan zult u dit ook vrijwel direct weten. Wanneer u ons advies opvolgt hoeft u nooit bang te zijn dat u door een zogenaamd nep medium in de maling genomen wordt. 

Omdat we in een tijd van spirituele ontwaking zitten en er daarom ook steeds meer vraag is naar mediums, paragnosten en echte waarzeggers zijn er helaas ook steeds meer mensen die juist in deze tijd een graantje mee proberen te pikken. Gelukkig zijn deze mensen wel makkelijk te herkennen. Bij de meeste websites waar je in contact kunt komen met mediums en paragnosten worden de mediums wel eerst goed gescreend alvorens ze op de lijn of chat mogen werken. Maar er zijn ook nog genoeg websites en helaas komen er ook steeds meer bij waar de zogenaamde consulenten over helemaal geen enkele paranormale 'gaves' beschikken en je alleen maar aan de lijn proberen te houden door onzin te verkondigen, waar de kwetsbare mens helaas maar al te vaak in gelooft.  

Hoe Herkent u een Betrouwbaar medium?

Een betrouwbaar medium kunt u herkennen aan de volgende dingen:

  • Een betrouwbaar medium zal niet eerst allemaal vragen stellen en daar vervolgens op inspelen. Een betrouwbaar medium komt meteen met feiten uit uw verleden zodat u meteen kunt zien dat hij/zij ook echt contact heeft met uw energie.
  • Een betrouwbaar medium zal niet oordelen en veroordelen. Maar geeft tips en adviezen en wat u daar vervolgens mee wilt doen is geheel uw eigen keuze. 
  • Een betrouwbaar medium is altijd aardig en toont medeleven.
  • Een betrouwbaar medium vertelt dingen die niemand kan weten. 
  • Een betrouwbaar medium gaat niet van alles over zichzelf vertellen om zo tijd te rekken.
  • Een betrouwbaar medium weet specifieke feiten over vrienden en familie te vertellen. Zoals uiterlijke kenmerken, karakter eigenschappen en zelfs namen. 

Tips om een Betrouwbaar Medium te Herkennen

Wanneer u graag online wilt chatten met een medium of wanneer u graag een medium wilt bellen of misschien wel sms-en probeer dan altijd eerst onderzoek te doen naar het desbetreffende medium. Kijk of u ergens ervaringen kunt lezen van andere mensen.

Wanneer u veel goede ervaringen gelezen heeft dan kunt u er bijna altijd al vanuit gaat dat het medium echt betrouwbaar is. Maar soms is een medium nieuw op de chat of lijn en daarom kan hij of zij nog geen of weinig recensies hebben. Er zijn dan verschillende andere dingen die u kunt doen om te testen of het medium betrouwbaar of oprecht is. 

Belangrijk is dat u nooit direct teveel informatie geeft. Laat het medium beginnen met praten. Zij zullen vrijwel altijd meteen oppikken wat voor u op dit moment belangrijk is. 

Geef alleen informatie als ze vragen stellen en geef dan een kort en bondig antwoord. Echte mediums en paragnosten vinden dat zelf fijner. Zo kunnen ze zelf beter kijken wat ze allemaal voor u doorkrijgen en worden ze ook niet beïnvloed door informatie die u al gegeven hebt. 

Wanneer een medium direct duidelijke feiten weet te benoemen dat kunt u ervan uit gaan dat hij of zij echt over paranormale gaven beschikt. 

Via deze website kunt u gratis in contact komen met betrouwbare mediums van over de hele wereld. Deze mediums en paragnosten hebben allemaal een strenge screening ondergaan. Ook kunt u vele ervaringen lezen van mensen die al een consult hebben ontvangen.

Goedkoop Chatten met een Betrouwbaar Medium

Het is ook mogelijk om goedkoop te chatten met betrouwbare en bewezen online mediums uit Nederland. U kunt ook honderden ervaringen lezen die onze klanten met onze mediums en paragnosten gehad hebben. Onze chat behoort tot de beste van de Benelux! Dit komt omdat al onze mediums en paragnosten zeer streng gescreend worden voordat ze bij ons op de chat mogen komen werken. 

Ook willen we alle consulten voor iedereen betaalbaar maken en daarom is het al mogelijk om voor €10 een compleet professioneel medium consult te ontvangen.