Gratis chatten met een online Life Coach

Online life coach - Gratis chatten met een life coach

Hier kun je gratis chatten met een life coach. Een Life Coach is een persoon die er is om je een luisterend oor te bieden, om je te helpen om onopgeloste en onoverzichtelijke situaties in je leven goed in kaart te brengen en jou te helpen op het juiste pad verder te gaan. Hij of zij zal je goed adviseren en vooral ook motiveren.

Een Life Coach zal nooit over jou, of over jouw persoonlijke situatie oordelen dus wees niet bang om je bloot te geven en je problemen of zorgen aan hem of haar voor te leggen. Vaak lopen mensen al een hele tijd met een probleem en is het enige wat ze echt nodig is een duwtje in de rug om de stappen te zetten die nodig zijn om weer met opgeheven hoofd verder te kunnen en weer te beginnen met ''leven''. Een life coach is er juist zodat jij eindelijk de draad weer kan oppakken. Het idee dat er iemand voor je is, die achter je staat en je kan opvangen wanneer het je toch nog even allemaal teveel word is vaak een hele troost. De life coach zal dit stukje zekerheid voor zijn of haar rekening nemen en dat steunpunt voor jou zijn wanneer je iemand nodig hebt.

Ben je momenteel de weg kwijt, en zie je door de bomen het bos niet meer? Raadpleeg eens een life coach voor heldere en nuchtere adviezen, en de juiste dosis motivatie om jou er weer bovenop te krijgen.

Je kunt een life coach inschakelen voor verschillende problemen. Ook wanneer je eigenlijk best weet hoe je verder moet maar er simpelweg de energie niet voor kunt vinden kan het praten met een life coach erg nuttig zijn.

Heb je problemen op het gebied van carriére? Kom je niet verder op werkgebied, of weet je niet welke weg je moet inslaan? Misschien heb je problemen op het gebied van liefde, vriendschap en vertrouwen of heb je een gebrek aan zelfvertrouwen en loop je hierdoor steeds vaker tegen dezelfde problemen aan?

De life coach kan met je gaan werken door de dieper liggende oorzaak van je problemen te zoeken. Vervolgens zal er samen met de life coach gewerkt worden aan een structurele oplossing voor de problemen in je leven. Het uiteindelijke doel is dan om de problemen helemaal te laten verdwijnen, of om jou zover te krijgen dat je bepaalde situaties en omstandigheden begrijpt, en leert accepteren. 

Ook wanneer je probleem niet direct met jou zelf te maken heeft maar je je zorgen maakt om iemand anders kun je advies vragen aan een life coach hoe je een bepaalde situatie het beste kunt aanpakken Zoals bijvoorbeeld voor problemen binnen het gezin, problemen met een van uw kinderen of een ander familielid. Ook voor rouwwerking kun je terecht bij een life coach.

Gratis chatten met een life coach

Twijfel je of een life coach je kan helpen met jouw vraag? Neem gewoon eens gratis contact op met een van onze life coaches en leg hem/haar het probleem voor. Je zult zien dat een life coach meer voor je kan betekenen dan je nu misschien denkt.

Je kunt hier gratis via de chat in contact komen met vele life coaches. Kies de life coach waarbij jij je het meest op je gemak voelt en wees niet bang om hulp te vragen, je kunt immers niet alles alleen. 


Wanneer je een creditcard toevoegd aan je account en je deze valideert, ontvang je 10.000 gratis credits! Deze gratis credits kunnen gebruikt worden voor een gratis consult. Storten vooraf is niet nodig! De credits worden na het valideren van de creditcard automatisch toegevoegd aan je account. Let op de chat is Engelstalig!

Goedkoop chatten met een Nederlandse life coach

Via onze Nederlandse medium chat kun je ook direct in contact komen met zeer ervaren life coaches die Nederlands spreken. Onze medium chat is één van de goedkoopste van de Benelux!