Persoonlijke Horoscoop Berekenen

Een persoonlijke horoscoop is een tekening van de stand van de planeten op het precieze tijdstip van je geboorte. Een horoscoop verteld wat je karaktereigenschappen zijn, welke talenten je bezit en tegen welke problemen je kan aanlopen. Een horoscoop is een tekening of diagnose die laat zien hoe de sterren en het heelal jouw leven en persoonlijkheid beïnvloeden. Horoscopen zijn tegenwoordig erg populair maar ze worden al eeuwenlang gebruikt door verschillende culturen. 

Om jouw horoscoop te kunnen berekenen is je geboortedatum van groot belang. Voor nauwkeurige informatie wordt ook altijd om je geboortetijd en plaats gevraagd. Zo kan de precieze stand van de planeten worden berekend op het moment dat je geboren bent. Doormiddel van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats kan er een persoonlijke horoscoop berekend worden die niet alleen op je sterrenbeeld gebaseerd is. 

Je persoonlijke horoscoop word dan gebaseerd op je sterrenbeeld en de standen van de planeten ten opzichte van de zon. Iedereen heeft een sterrenbeeld en we weten bijna allemaal welke ons toebehoort. De sterrenbeelden zijn Ram, Stier, tweelingen, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman en vissen.  Elk dierenriemteken heeft bepaalde eigenschappen.

De vier elementen

  • Element vuur : De vuurtekens Leeuw, Ram en Boogschutter worden geassocieerd met passie, zelfvertrouwen en enthousiasme. De meeste mensen met een van deze sterrenbeelden houden ervan zichzelf op de voorgrond te plaatsen. 
  • Element aarde : De aardetekens Stier, Maagd en Steenbok zijn over het algemeen praktisch ingesteld en staan vooral met beide benen op de grond.  
  • Element lucht : De luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman zijn communicatief zeer sterk en wisselen graag ideeën uit. Daarnaast zijn ze goed in plannen en ondernemen. 
  • Element water : De watertekens Vissen, Kreeft en Schorpioen zijn vooral gevoelige personen en kunnen zich goed inleven in anderen. Ze zijn het minst op hun uiterlijk gericht en staan altijd voor anderen klaar.  

Naast deze algemene eigenschappen heeft elk sterrenbeeld zijn eigen karakteristieken. Deze kun je ook op onze website terugvinden, maar een echte astroloog kan aan de hand van je geboortedatum en tijd precies berekenen welke eigenschappen bij jou persoonlijk horen. Je kunt op onderstaande link klikken als je meer wilt lezen over de sterrenbeeld. Dit is een gratis geboortehoroscoop gebaseerd op je persoonlijke sterrenbeeld dus niet gebaseerd op je geboortedatum, plaats en tijd. 

Lees meer over je sterrenbeeld

Een astroloog is iemand die de planeten en sterrenbeelden bestudeerd. Hij of zij kan jouw persoonlijke horoscoop berekenen en je gedetailleerde informatie geven. Wanneer je vragen hebt met betrekking tot de liefde, carrière, persoonlijke ontwikkeling, geld of familie kun je daarvoor een persoonlijke horoscoop laten berekenen. Voor jou wordt dan duidelijk wat je nog kunt verwachten en hoe je bepaalde situaties het beste kan aanpakken. 

Je kunt je dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarhoroscoop laten berekenen. Ook kun je je vaste geboortehoroscoop door een astroloog laten berekenen. In deze horoscoop staan alle karaktereigenschappen, talenten en zelfs beperkingen van jou persoonlijk beschreven. Een geboortehoroscoop kan nog veel verder gaan. Zo kan er in staan in welke fase van je leven je zit, hoeveel levens je al geleefd hebt. welke lessen je dient te leren in dit leven en welke karma je nog uit te werken hebt. Deze horoscoop kun je ook voor je partner laten berekenen om elkaar zo beter te leren kennen en begrijpen. Er zijn ook mensen die een geboortehoroscoop laten berekenen voor hun kinderen. Door een geboortehoroscoop leren ze hun kinderen nog beter begrijpen en dit is zeker handig tijdens de opvoeding. 

Een dagelijkse horoscoop vertelt je weer welke situaties je vandaag kunt verwachten en laat je weten welke energie je het beste kunt vermijden. Een maandhoroscoop laat je weten wat de sterren deze maand voor jou in petto hebben. Welke invloeden van buitenaf je kunt verwachten en welke energie op dit moment het meest krachtig is. In een jaarhoroscoop wordt gekeken naar de invloeden en voorspellingen van het komende jaar. 

Er is tevens de mogelijkheid om een relatiehoroscoop te laten berekenen. Deze horoscoop geeft je inzicht in je relatie en vertelt over jou en je partner. Er wordt gekeken naar de aspecten waarin jullie het beste bij elkaar passen en waar aan gewerkt zou kunnen worden. Eventueel kan hierin ook een toekomstvoorspelling van jullie relatie worden weergegeven. Eigenlijk kan op elk vlak een horoscoop voor je worden berekend.


Je horoscoop kan je dus van alles vertellen. We hebben allemaal wel eens een voorspelling gelezen in een tijdschrift of krant. Deze voorspellingen zijn vaak erg algemeen omdat ze alleen gebaseerd zijn op een sterrenbeeld. Voor het berekenen van je persoonlijke horoscoop wordt ook naar je geboortetijd en plaats gevraagd. Op deze manier kan ook je ascendantteken worden berekend en precieze standen van elke planeet op het moment dat je geboren bent.

Voor een persoonlijke horoscoop kun je daarom beter een ervaren astroloog vragen een berekening voor je te maken. Op deze manier krijg je specifieke en nauwkeurige informatie die alleen voor jou bedoeld is. Zo kom je erachter hoe je jouw talenten en mogelijkheden optimaal kunt benutten. Een horoscoop is tevens een leuke manier om je toekomst te voorspellen en meer inzicht in jezelf te krijgen.

Laat je persoonlijke horoscoop berekenen

Heb je interesse om je eigen persoonlijke horoscoop te laten berekenen? Neem dan contact op met een ervaren astroloog! Je kunt al zeer goedkoop voor €10 chatten met onze online astrologen! Wij zijn de goedkoopste chat van Nederland!