Over Ons  www.gratismediumchat.nl

Over ons gratismediumchat.nl
Over ons gratismediumchat.nl

Hallo, mijn naam is Cindy, ik ben de bedenker en eigenaar van gratismediumchat.nl. Ik zelf ben een ervaren tarotist en ben gespecialiseerd in kaartleggingen met de Tarot, Lenormand kaarten en Engelenkaarten. Ook heb ik de cursussen Reiki, Magnetiseren, Astrologie en Intuïtieve ontwikkeling gevolgd. 

Mijn missie is om meer bewustwording te creëren op het gebied van spiritualiteit en de mensen te laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde.  

Via deze website kunt u dan ook direct online in contact komen met de beste online mediums, paragnosten, helderzienden, waarzeggers, astrologen, tarotkaartleggers, healers en coaches.  

Onze spiritueel consulenten kunnen u inzichten en antwoorden geven op belangrijke levensvragen en kunnen u helpen op uw pad van spirituele ontwikkeling. Natuurlijk vindt u op de website ook een blog met interessante spirituele artikelen. Via onze gratis medium chat willen we mensen de kans geven om helemaal gratis in contact te komen met online mediums en paragnosten. Op dit moment kunnen we de gratis medium chat alleen nog in het Engels aanbieden. Ik hoop dat dit in de toekomst ook in het Nederlands beschikbaar gemaakt kan worden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook zeer goedkoop chatten met Nederlandse mediums en paragnosten. Wij hopen dat dat jullie onze website waarderen en nuttig vinden!

Wanneer u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!