Droom Betekenis: Droomuitleg van een Medium of Paragnost

Bent u op zoek naar een medium, paragnost of helderziende die gespecialiseerd is in droomuitleg en droomanalyse? Dan bent u hier aan het juiste adres. Heeft u een droom gehad waar u graag de achterliggende betekenis van zou willen weten? Of heeft u een terugkerende droom of nachtmerrie met een bepaalde boodschap? Onze online mediums en paragnosten kunnen u hiermee helpen. Het is zelfs mogelijk om helemaal gratis een droom betekenis uitleg te ontvangen via een online medium chat room

Dromen kunnen erg levendig zijn en hebben ons altijd iets te vertellen. Het kan een verwerking zijn van wat we in het dagelijks leven meemaken maar soms heeft een droom ook een andere betekenis. Het kan een boodschap zijn van je onderbewuste, de spirituele wereld en kan soms zelfs een voorspellende betekenis hebben. Het kan soms erg moeilijk zijn om de precieze boodschap van de droom of nachtmerrie te achterhalen. Een professioneel medium of paragnost die gespecialiseerd is in droomduiding kan u hier dan mee helpen. 

De Slaapcyclus

Tijdens onze slaap maken we verschillende cyclussen mee. Het begint natuurlijk met de eerste fase. Dit is de overgangsfase van waak naar slaapsituatie. Dit is de korste fase en duurt gemiddeld 5 minuten. Uw spieren beginnen zich te ontspannen en uw lichaamstemperatuur begint een beetje te dalen. Uw ogen beginnen dan langzame bewegingen te maken. Dit staat bekend als SEM, slow eye movements. Dit is ook de fase waar u soms door een schok wakker schrikt of waar u wakker wordt van een harde knal. Dit komt omdat u zich dan in de overgang bevindt naar het daadwerkelijke dromen. 

De tweede fase duurt een stuk langer namelijk 30 tot 45 minuten. Dit is de diepe slaapfase. Hierna komt u in fase 3 en 4 terecht. Het daadwerkelijke slapen. Wanneer u zich in deze fase bevindt wordt u niet meer zo makkelijk wakker. Uw hartslag en ademhaling is nu regelmatig en vaak langzamer. 

Dan komt u in de REM-slaap terecht. De REM slaap is de cyclus die als laatste plaatsvindt. Deze cyclus wordt ook wel de droomcyclus genoemd. Tijdens deze slaap zijn uw hersenen actief maar uw spieren een soort van verlamd. Dit is maar goed ook anders zou u tijdens uw slaap signalen kunnen door krijgen waardoor u bepaalde bewegingen zou kunnen uitvoeren. En dit kan tijdens uw slaap natuurlijk gevaarlijk worden. De cyclussen herhalen zich meerdere keren per nacht.

Betekenis van Dromen

In uw dromen kunt u dingen beleven die in werkelijkheid nooit kunnen plaatsvinden. Zo kan het zijn dat u kunt vliegen of heel snel kunt rennen. In uw dromen liggen vaak verborgen boodschappen. Deze worden op een symbolieke manier aan uw duidelijk gemaakt. Sommige symbolieke gebeurtenissen hebben een vaste betekenis. De symboliek kan vaak moeilijk te begrijpen zijn. Dat is erg jammer want als u wel zou begrijpen wat de droom u wilt vertellen dan zou u er in het dagelijks leven wat mee kunnen doen. Soms betekend een droom dat u voelt alsof u niet vooruit komt in het leven of dat u zich niet begrepen voelt of niet kunt en durft te uiten. Maar er zijn ook dromen met een voorspellende betekenis en zelfs met boodschappen van overleden dierbaren. Vooral terugkerende dromen hebben een belangrijke betekenis. Ook het gevoel wat u krijgt tijdens een droom is vaak van belang. 

Dromen kunnen zeer veel belangrijke informatie bevatten. Verwerkingsdromen komen ook erg vaak voor. Dit zijn dromen waarin u alles verwerkt wat u de dag heeft meegemaakt. Maar ook in deze dromen zitten boodschappen van uw onderbewuste die vaak van belang kunnen zijn in uw dagelijks leven. Dromen kunnen u enorm veel informatie over u zelf geven. 

Ontvang een Droomduiding van een Medium of Paragnost

Mediums en paragnosten kunnen u helpen met het duiden van uw dromen. Naast dat zij veel kennis hebben van de symbolieke betekenissen van dromen kunnen zij ook met behulp van hun gaven helpen om de betekenissen van dromen te achterhalen.

Ontvang Voor €10 een Mooi Consult

Voor al €10 kunt u een consult ontvangen via een live chatbox. Hier werken alleen de allerbeste mediums en paragnosten van Nederland. Het is mogelijk om een chatconsult, email consult en fotoconsult te ontvangen. Daarnaast kunt u vele ervaringen van andere mensen lezen. Het aanmaken van een account is gratis en zonder verdere verplichtingen! 

Ontvang een Gratis Droomduiding

Daarnaast is het ook mogelijk om helemaal gratis een droomduiding te ontvangen! Hier dient u wel de Engelse taal voor te beheersen. De mediums en paragnosten komen namen van over de hele wereld en spreken voornamelijk Engels. U kunt hier gratis gebruiken maken van hun chat en daarnaast vaak gratis vragen stellen tijdens deze chat. Of u kunt een account aanmaken en een credit card valideren om 9,99 credits te ontvangen. Zonder storting te hoeven doen! Met de gratis credits kunt een gratis medium reading van wel 10 minuten ontvangen! Deze promotie is alleen voor alle nieuwe geregistreerde gebruikers!