Medium met Webcam: Live Video Chat Reading

Online is er steeds meer vraag naar goede mediums, paragnosten, tarotisten en andere spirituele adviseurs. Om aan deze grote vraag te kunnen voldoen komen er steeds meer websites waar u op verschillende manieren in contact kunt komen met deze zogenaamde online mediums. Zo kunt u er bijvoorbeeld mee in contact komen door te bellen, te sms'en en te chatten.

Via gratismediumchat.nl is het mogelijk om via de chat in contact te komen met betrouwbare en ervaren online mediums en andere spirituele adviseurs. Bij ons kunt u zelfs in contact komen met mediums en paragnosten die live te zien zijn via de webcam. Voor veel mensen geeft dat een stukje vertrouwen.

Vaak zijn de spirituele adviseurs niet alleen te zien op de webcam maar kunt u ze ook horen praten via de microfoon. Wanneer u bijvoorbeeld een persoonlijke tarotkaartlegging ontvangt kunt u precies volgen hoe de tarotist de kaarten voor u legt. Dit is natuurlijk een stuk spannender en ook vertrouwder dan wanneer u totaal geen idee hebt van wat er aan de andere kant van het scherm gebeurd. 

Tijdens de gratis chat, de gratis demo readings en de betaalde consulten dienen alle spirituele adviseurs in beeld te zijn. Dit geeft het gevoel dat u echt persoonlijk contact hebt met de consulent. U kunt alles zien wat er gebeurd en daardoor weet u zeker dat de consulent ook echt zijn volledige aandacht op u gericht heeft.

Het leuke is dat de consulenten ook dingen aan u kunnen laten zien zoals bijvoorbeeld verschillende edelstenen, tarotkaarten wanneer ze uitleg geven over de betekenis van de kaarten, maar ook kaarsen, wierook, en andere persoonlijke tools die ze tijdens een consult gebruiken. 

U ziet ook de ruimte waar ze zich in bevinden die ze naar hun smaak, wensen en kwaliteiten hebben ingericht. Dit geeft een huiselijk maar ook professioneel en betrouwbaar gevoel wanneer u een reading ontvangt. Helaas is het op het moment nog zo dat alleen de Engelstalige website live video chat consulten aanbiedt. U zult dus nog even geduld moeten hebben wanneer u met Nederlandse mediums en paragnosten wilt video bellen. 

Mediums via een live video chat kunnen zien heeft dus vele voordelen. Wij zijn daarom ook van mening dat eigenlijk elke website met de optie om te chatten met mediums de clienten de mogelijkheid zouden moeten kunnen geven om de consulenten ook daadwerkelijk te kunnen zien.  Dit geeft een mooiere ervaring en zo wordt ook aangetoond dat de spirituele adviseurs betrouwbaar, oprecht en zuiver werken. Wij denken daarom ook wel dat de beste medium websites dit in de toekomst allemaal zullen aanbieden.