Geboortehoroscoop Stier

Geboortehoroscoop Sterrenbeeld Stier

Sterrenbeeld Stier
Sterrenbeeld Stier

De Stier is één van de twaalf sterrenbeelden uit de Westerse astrologie en valt onder het element aarde. Personen geboren tussen 21 april t/m 21 mei krijgen het sterrenbeeld Stier toegewezen. Venus is de heerser van dit betrouwbare zonneteken. De stenen die het beste passen bij dit sterrenbeeld zijn Smaragd, Rookkwarts, Aventurijn en Saffier. Stieren zijn vreedzame en warmhartige personen met een scherpe geest. Ze houden van stabiliteit, veiligheid en evenwicht. Ze worden vaak als liefdevolle leiders beschouwd waardoor anderen hun gewillig en trouw zullen volgen. Dit teken is van alle sterrenbeelden het sterkst verbonden met de aarde. Ze beseffen de waarde van hun spirituele kant maar al te goed en zijn uitermate gesteld op hun innerlijke rust. Ze vinden het heerlijk om in hun vertrouwde omgeving te zijn. Familie en vrienden zijn het meest belangrijk voor de Stier.

Stieren zijn niet bijzonder dol op veranderingen maar houden meer van routinewerk. Dit komt omdat ze zekerheid en veiligheid nodig hebben. Daarnaast zijn Stieren gemakkelijk in de omgang en maken ze snel nieuwe contacten. Ze hebben vaak een grote groep vrienden die alsmaar uitbreidt. Toch zal je een Stier niet snel dwingen om iets tegen zijn of haar zin te doen. Om deze personen wat vaker uit hun schulp te laten kruipen hebben ze wel soms een duwtje in de rug nodig. Let daarbij goed op dat je ze niet kleineert of kwetst.

Jonge Stieren zijn vriendelijk, sociaal en houden van knuffelen. Ze hebben fysiek contact nodig om zich veilig te voelen. Ook zijn ze verlegen en treden ze niet graag op de voorgrond. Vaak verstandiger dan hun leeftijdgenootjes zullen ze niet snel impulsieve dingen doen. Hun koppige karakter komt tijdens de kinderjaren al tot uiting, vooral wanneer ze hun zin niet krijgen. Wel zijn het stabiele persoontjes die niet snel last hebben van humeurigheid of slechte zin. Je kunt ze het beste lang van tevoren op veranderingen voorbereiden.

Volwassen Stieren zijn vindingrijk, loyaal en praktisch ingesteld. Het zijn gulle en trouwe vrienden die hun altijd hun beloftes nakomen. Ze bemoeien zich niet met het leven van anderen en verwachten dat andersom ook. Bovendien zijn het verantwoordelijke en sociale personen die nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaan. De Stier zal echter niet snel over zijn gevoelens praten, die uiten ze liever door het geven van complimentjes of cadeaus. Van nature is de Stier niet bepaald onzeker. Ze laten zich niet makkelijk kisten en zien vooral het positieve in iedere situatie. Stieren genieten optimaal van het leven en zijn constant op zoek naar meer om hun leven nog aangenamer te maken.

Stieren houden van mooie dingen en hechten veel waarde aan geld en materiele zaken. Ze kunnen hebzuchtig zijn en lastig verleidingen weerstaan. Een Stier is ook erg gevoelig. Wanneer ze zich gekwetst voelen kunnen ze lang wrok koesteren en moeilijk loslaten. Ook zijn ze al snel beledigd omdat ze elke opmerking persoonlijk opvatten. Het liefst vermijden ze elke vorm van confrontatie. Beter vertel je ze niet wat ze moeten doen. Stieren zijn beschermend, ondersteunend en toegewijd. Ze doen er goed aan hun angsten onder ogen te komen en vaker uit hun comfortzone te stappen. Maar het zijn vooral geduldige en harde werkers, niet bang om hun handen vies te maken. Een Stier kan soms bezitterig of jaloers zijn. Eén van hun belangrijkste lessen in dit leven is om deze karaktereigenschappen de baas te zijn. Ze worden zelden boos maar zijn ze dat wel dan kun je beter uit de buurt blijven. In een boze bui kunnen ze dingen zeggen of doen waar ze laten spijt van krijgen. Op financieel gebied nemen ze erg weinig risico. Ook dit houdt verband met hun verlangen naar stabiliteit en zekerheid.

Kleuren die de Stier complimenteren zijn groen, donkerbruin en lichtbruin. Stieren kunnen goed overweg met personen die geboren zijn onder de sterrenbeelden Schorpioen, Maagd, Vissen en Steenbok. Het zijn zachtaardige en bescheiden mensen maar ze houden hoe dan ook voet bij stuk. Een Stier als goede vriend heeft meer voordelen dan nadelen, niet alleen vanwege hun betrouwbare karakter maar vooral omdat ze een gul en warm hart hebben. Ze lopen over van liefde en zijn altijd in voor plezier en gezelligheid. Hun vriendschappen zijn duurzaam en van onschatbare waarde voor de Stier.

Meer weten over het sterrenbeeld Stier?

Wanneer je graag meer wilt weten over het sterrenbeeld Stier of wanneer je een persoonlijk horoscoop wilt ontvangen dan kun je ook contact opnemen met een echte astroloog. Via onze medium chat kun je direct in contact komen met een ervaren online astroloog. Je kunt er voor €10 al een mooi consult ontvangen!