Witte magie - heksen, mediums en paragnosten

24-07-2021
Witte magie
Witte magie

Witte magie is in tegenstelling tot zwarte magie met goede bedoelingen aangewend. Witte heksen maken vooral gebruik van witte magie. 

Maar ook mediums en paragnosten kunnen gebruik maken van deze natuurlijke magie. Iedereen kan eigenlijk witte magie gebruiken. Witte magie wordt ook wel natuurlijke energie genoemd. 

Via rituelen en of spreuken wordt er een bepaalde wens of intentie de wereld ingezet. Het word dus puur gebruikt om goede dingen mee te doen/mensen mee te helpen en of problemen op te lossen.

Hoe werkt witte magie precies?

Witte magie werkt eigenlijk gewoon via de wet van aantrekkingskracht en de wet van creatie. Dat wilt zegt dat wat wat je uitzendt je ook terug ontvangt. Eigenlijk is het dus helemaal geen magie. Het werkt als volgt : 

Wanneer jij een mooie positieve gedachten het Universum inzendt en er ook in geloofd dat je het zult ontvangen dan zal het Universum dit voor je gaan regelen. Maar het is niet zo simpel als het lijkt. Je kunt namelijk niet zomaar alles wat je wilt je leven inroepen met witte magie. Niet alles is zomaar voor iedereen weggelegd. Maar je zult altijd antwoord krijgen op je vraag/wens. Misschien niet precies wat je wilt maar wel iets wat heel erg in de buurt komt. 


Bijvoorbeeld : Je bent verliefd op iemand en wilt heel graag dat deze persoon jou ook leuk gaat vinden. Soms is dat gewoon niet weggelegd voor je om verschillende redenen. Maar het Universum kan dan wel een andere persoon op je pad sturen die dezelfde eigenschappen bevat als de persoon die je erg leuk vindt. Het is heel erg belangrijk dat je intenties duidelijk zijn. Wat is het precies dat je wenst? Het Universum zal hier dan zeker op reageren. Onthoudt dat alles wat jij denkt of zegt naar je terugkomt in drievoud. Hoe dan ook krijg je op een gegeven moment terug wat je gegeven of uitgezonden hebt.

Stuur dus alleen mooie wensen het Universum in en doe dit uit liefde. Vraag duidelijk wat je wilt. En geloof ook echt dat je het verdiend en dat het al voor je geregeld is.

Via rituelen en spreuken word een wenst met extra geloof en intentie gevoed. Bij witte magie wordt ook vaak een talisman gebruikt. Maar ook edelstenen dragen of kaarsen branden helpt om extra positieve energie te creëren. 

Waar komt witte magie vandaan?

Witte magie is al heel oud en vindt zijn oorsprong in de heidense natuurverering en vruchtbaarheidsrituelen om bijvoorbeeld goden en godinnen goed te stemmen om zo een goede oogst te krijgen. Vanuit daar zijn er vele verschillen rituelen, spreuken en gebeden geboren om allerlei positieve dingen tot stand te brengen. 

Witte magie spreuken

Wanneer je een bepaalde wens hebt zijn er verschillende vaste spreuken die je daarvoor kunt gebruiken. Maar je kunt ook gewoon je eigen spreuken verzinnen. Als je wens maar duidelijk is. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. 

Voorbeelden van witte magie spreuken

 • Machtige zon, bron van kracht, zorg dat de toekomst mij toelacht.
 • O maan, vriend van fonkelende sterren, of wie u ook zijn mag.
  Uw zilveren stralen volgen het vurige licht van de dag.
  O maan met de vele gezichten, u kent mijn dromen.
  Help mij en laat mijn binnenste naar boven komen.
 • Meester van de munt, is mij wat geld gegund?
  Ik zal hard werken voor het bedrag en ik hoop dat ik er snel over beschikken mag.
  Ik zal alles terugverdienen, tot de laatste cent, ik hoop dat u vrijgevig bent.

Maar zoals eerder gezegd kun je heel makkelijk je eigen spreuk maken. Je kunt hierbij dan een talisman dragen. Een kaars branden of bij volle maan je spreuk uitspreken. Belangrijk is dat je je wens erna loslaat en hier niet over gaat lopen piekeren. Vertrouw dat het gene wat je gewenst hebt je toekomt. En hou deze gedachte vast. Wanneer je gaat lopen twijfelen of bang bent dat het niet uitkomt dan zend je weer een verkeerde gedachte uit. Die jouw spreuk alleen maar zal tegenwerken. 

Wat is een witte magie heks?

Witte magie heksen en mediums
Witte magie heksen en mediums

Een witte heks is een persoon, man of vrouw die doormiddel van het gebruik van witte magie zeer mooie dingen creëert en wensen laat uitkomen. Maar niet alleen voor zichzelf. Ze gebruiken de zuivere kracht van witte magie om vooral ook andere mensen te helpen.

 Ze willen deze kracht dus speciaal gebruiken om goed te doen in de wereld. Ze zien dieren en natuur vaak als iets heel heiligs en behandelen het dan ook met veel respect. Een echte witte heks gebruikt ook hulmiddelen uit de natuur zoals kruiden en edelstenen. 

Hoe herken je een witte heks?

Een witte heks kun je eigenlijk niet herkennen. Zeker een moderne heks hoeft geen speciaal uiterlijk te hebben. Ze hebben geen enge wrat of puist op hun neus waaraan je ze kunt herkennen. Een heks kan dus ook een hele mooie vrouw zijn. 

Ben ik een witte heks?

Voel je jezelf erg aangetrokken tot witte magie en vraag je je af of jij een witte heks bent? Het kan namelijk zo zijn dat jij echt geboren bent om een witte heks te zijn. Zoals eerder gezegd kan iedereen een witte heks worden maar sommige mensen zijn van nature witte heks en voelen zich enorm aangetrokken tot het helpen van mensen door het gebruik van zuivere magie. 

Kenmerken van een geboren witte heks

Wanneer jij je herkent in de meeste dingen die wij hier beneden noemen dan is de kans erg groot dat jij een geboren heks bent. 

De maan trekt je aan

Ben jij gevoelig voor de maan? En de cyclussen van de maan? Voel jij altijd meteen aan wanneer het volle maan is? Ben je dan veel gevoeliger? Word je beïnvloed door de fases van de maand en slaap je hier bijvoorbeeld ook slechter door? De maan is een belangrijke bron van natuurkracht en staat dan ook centraal in de rituelen van een heks. 

Dieren trekken je aan

Voel jij je erg aangetrokken tot dieren en voelen dieren zich aangetrokken tot jou? Heksen vinden het vaak erg fijn om bij dieren te zijn. Dieren zijn erg gevoelig voor energie en kunnen soms ook feilloos iemand zijn aura lezen. En omdat heksen zich erg aangetrokken voelen tot de natuur en tot dieren voelen dieren zich vaak ook energetisch aangetrokken tot heksen. Dieren worden soms dan ook gebruikt in rituelen. 

Je bent erg empatisch

Ben jij een zeer empatisch persoon? Ben je gevoelig voor de gevoelens van mens en dier? Kun je je heel goed inleven in de gevoelens van anderen en voel je je geroepen om te helpen? Ben je gevoelig voor allerlei energieën? Ook die van de natuur? En besef jij dat alles en iedereen met elkaar verbonden is? Het onderscheid tussen een gewoon empatisch persoon en een heks is dat een heks precies begrijpt hoe je alle energieën kunt gebruiken in rituelen om bepaalde doelen te bereiken.

Je hebt van nature helende krachten

Heb jij weleens iemand genezen met je gedachten of met je handen? Was je moeder bijvoorbeeld een keer ziek en heb jij het idee dat je haar genezen hebt met jouw positieve gedachten of wensen? Of heb jij misschien juist wel eens iemand een keer iets ergs toegewenst en is dit uitgekomen? Dat kan natuurlijk schrikken zijn maar het is een bevestiging dat jouw gedachten erg sterk zijn en dat je sterke aanleg hebt om uitkomsten te creëren. Iedereen kan dit maar de ene persoon is er sterker in dan de ander. 

Je hebt visoenen

Zie jij weleens beelden/visoenen die erna uitkomen? Heksen kunnen vaak ook visoenen zien uit het verleden of zien een gebeurtenis uit de toekomst. Ook hebben ze geregeld deja-vu's,  gevoelens dat ze dingen al eerder hebben meegemaakt of gezien hebben. 

De natuur en aarde geeft je kracht

Je voelt je aangetrokken tot alles in de natuur. Je ziet de kracht van bomen en planten en weet dat deze krachtige energie bezitten. Je loopt graag op blote voeten of houdt ervan om met bomen te knuffelen of met je voeten in de modder te staat. Je laadt je op aan de energie van de aarde.

Mediums en witte magie

Er zijn ook mediums en paragnosten die witte magie beoefenen. Zij zijn naast dat ze medium en paragnost zijn soms ook witte heks en hebben dus veel ervaring ermee en weten precies hoe ze een wenst zo snel mogelijk kunnen laten uitkomen. Zij kunnen je ook helpen met het maken van een krachtige spreuk om zelf je wens zo snel mogelijk in vervulling te laten gaan. Zou jij graag meer geld willen? Een nieuwe liefdespartner vinden? Zwanger worden? Dan kan een medium of heks je misschien hierbij helpen. Via onze website kun je meteen in contact komen met de beste mediums en paragnosten. Zoek voor een medium die gespecialiseerd is in witte magie en start een chat of bel consult. Voor €10 heb je al een mooi consult.