Whatsapp Mediums: Zijn ze betrouwbaar?

18-10-2023

Chatten en bellen met mediums en paragnosten wordt steeds populairder en ook als normaal gezien. Veel mensen hebben vandaag de dag weleens een medium consult of paragnosten consult mogen ontvangen. Nu merken wij dat er ook steeds meer vraag komt naar Whatsapp mediums en Whatsapp paragnosten. Wij krijgen geregeld de vraag of deze mediums en paragnosten ook echt betrouwbaar zijn. Graag zouden wij hier wat meer informatie over geven.

Chatten met mediums via Whatapp Messenger

Er zijn tegenwoordig best wat betrouwbare websites waar u met mediums kunt chatten. Maar er zijn nog niet zoveel websites waar u met u met een medium kunt praten via whatsapp. Veel websites geven toch liever de voorkeur aan chatten of bellen.

Of chatten met mediums via Whatapp betrouwbaar is daar kunnen wij u wel antwoord op geven. Op zich zou dit even betrouwbaar kunnen zijn als chatten via een chatbox. De betrouwbaarheid en ook de zuiverheid van een Whatsapp consult is afhankelijk van de website die de optie aanbiedt en natuurlijk van het medium, paragnost, waarzegger, tarotist of helderziende waar u het consult van ontvangt.

 Wanneer u dus met een medium via whatsapp wilt praten is het van groot belang dat u eerst goed onderzoek doet naar de website en naar de desbetreffende spiritueel consulent. 

Iedereen kan namelijk heel makkelijk via Whatsapp spirituele consulten aanbieden. Een website is tegenwoordig makkelijk gemaakt zonder dat hier echt speciale kennis voor nodig is. Vervolgens kan iemand dan makkelijk zijn eigen telefoon op de website plaatsten en beweren dat hij of zij paranormale consulten kan geven.

Op deze manier kunnen mensen makkelijk opgelicht worden. Een Whatsapp medium reading kan dus betrouwbaar zijn maar dat hoeft natuurlijk niet. 

Sowiezo is er in de medium branche veel oplichting en via Whatsapp is dit alleen maar makkelijker. Wij zouden Whatsapp readings dus eigenlijk willen afraden. Het beste kijkt u voor een betrouwbare website die consulten aanbiedt via chat of telefoon. 

Wij raden het al helemaal af om bijvoorbeeld via Facebook in contact te komen met een zogenaamd medium die u dan vraagt geld over te maken om via Whatsapp een consult te ontvangen. Tenzij u natuurlijk 100% zeker weet dat u met een betrouwbaar en herkent medium in contact bent. Er zijn namelijk wel mediums op Facebook die ook werken voor grote en bekende medium websites. Zij geven ook wel eens consulten via Whatsapp of Facebook. Deze mediums zijn vaak erg bekend en u kunt meestal veel informatie over hun vinden op google. 

Wilt u dus toch persé in chatten met een medium via whatsapp doe dan altijd goed onderzoek naar het medium en laat u nooit verleiden om geld over te maken zonder dat u enige informatie over het medium heeft kunnen vinden. Echte mediums werken bijna altijd voor betrouwbare websites of zij hebben zelf een eigen website over hunzelf waar u alle informatie kunt vinden die u nodig heeft alvorens u een consult aangaat.

Alternatief voor Whatsapp Mediums en Paragnosten

Zoals eerder gezegd zouden wij u eerder aanraden om via chat of telefoon in contact te komen met paranormale mediums en paragnosten. Via onze website kunt u direct chatten met betrouwbare consulenten. U kunt hier natuurlijk ook vele reviews en ervaringen lezen zodat u er zeker van kunt zijn dat u in goede handen bent. De mediumchat die wij aanbieden is tevens ook één van de goedkoopste van de Benelux.