Online paragnost - Gratis vraag stellen

22-11-2018

Wij krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om een paragnost een gratis vraag te stellen. Het antwoord daarop is 'ja'. Het is zeer zeker mogelijk om onze online paragnosten, mediums, helderzienden, kaartleggers, astrologen en waarzeggers een gratis vraag te stellen! 

Hoe kan ik een gratis vraag stellen?

Ondanks dat het mogelijk is om gratis te chatten met de online paragnosten zonder een account aan te maken raden wij toch aan om eerst even een gratis account te registreren. Het registreren van een gratis account duurt nog geen minuutje. Wanneer je namelijk een account registreert zullen de mediums en paragnosten je naam of nicknaam zien ipv guest123. Dit maakt het contact wat persoonlijker en ook zul je dan meer opvallen tussen de andere chatters. 

Na de registratie kun je direct gratis chatten met al onze online mediums en paragnosten. De gratis medium chat is niet bedoeld om gratis readings te ontvangen of om gratis vragen te stellen. Toch geven veel mediums en paragnosten vaak gratis readings tijdens deze gratis chat. Of beantwoorden ze vaak gratis vragen om zo te laten zien dat ze zuivere online consulten kunnen geven. 

Om kans te maken op een gratis vraag hoef je alleen maar een gratis chat room binnen te gaan en even met de paragnost te praten. Veel paragnosten zijn vaak al bezig met het beantwoorden van gratis vragen wanneer je de chat room binnenkomt, wacht dan netjes op je beurt. 

Registreer voor de gratis medium chat

Gegarandeerd een gratis vraag stellen

Wanneer je niet wilt wachten op een gratis vraag dan kun je ook direct een credit card registreren. Je krijgt dan meteen 9,99 gratis credits die je kunt gebruiken om een gratis vraag te stellen. Geen storting nodig! Voor de 9,99 gratis credits kun je een consult van maximaal 10 minuten ontvangen, afhankelijk van de prijs van de paragnost. Let op de gratis medium chat is Engelstalig en dus zul je wel de Engelse taal moeten beheersen. Er zijn ook mediums en paragnosten die andere talen spreken. Wij werken namelijk met mediums en paragnosten van over de hele wereld! 

Wanneer je met een Nederlands medium wilt chatten dan kun je gebruik maken van onze Nederlandse medium chat!