Medium toekomst voorspellen - Kan een medium de toekomst voorspellen?

17-07-2021
Medium toekomst voorspellen
Medium toekomst voorspellen

Kan een medium de toekomst voorspellen? Zo ja, kunnen ze dan alles voorspellen? En hoe doen ze dit? Wij begrijpen dat veel mensen hier erg nieuwsgierig naar zijn. Daarom geven wij natuurlijk graag uitleg over dit interessante onderwerp. Zeker nu steeds meer mensen op zoek zijn naar toekomst voorspellingen van een mediums, paragnost, helderziende of waarzegger zouden wij graag meer duidelijkheid geven en al deze vragen voor je beantwoorden. Laten we beginnen met de eerste vraag te beantwoorden. Ja, een medium kan de toekomst voorspellen maar zij kunnen niet zomaar alles voorspellen. Zij zijn simpel een doorgeefluik van de spirituele wereld, zij bepalen wat er over de toekomst gezegd mag worden. Maar hoe werkt dat dan precies?

Wat kan een medium of een paragnost voorspellen?

In principe zou een medium, waarzegger of paragnost alles kunnen voorspellen. Dit doen zijn vaak doormiddel van het leggen van tarotkaarten. De tarotkaarten voorspellen dus eigenlijk de toekomst. De spirituele wereld of een hogere macht kiest eigenlijk de kaarten die er gelegd worden. Er wordt een vraag gesteld, de kaarten worden geschud en het Universum geeft antwoord via de kaarten. 

De toekomst kan ook op andere manieren voorspeld worden. Bijvoorbeeld doormiddel van handlezen, koffiedik kijken, runnen werpen of glazen bol kijken. Bij elke manier heeft het Universum de antwoorden gegeven. Zij zijn altijd degene die beslissen of ze een vraag kunnen beantwoorden. En zullen het antwoord geven dat altijd voor jouw hoogste goed is. 

Soms kan er helemaal geen antwoord gegeven worden op een vraag. Simpelweg omdat niet alle toekomst vaststaat. Heel veel dingen in het leven worden juist gecreëerd door de keuzes die je maakt. 

Maar sommige dingen in het leven zijn wel voorbestemd en deze zullen hoe dan ook gebeuren. Soms wordt er ook voorspeld wat er zou gebeuren wanneer je een bepaald pad in je leven blijft bewandelen en kun je er zelf voor kiezen om de uitkomst te veranderen door een andere weg in te slaan. Ook dit kan dan voorspeld worden. Mits de spirituele dit met je wilt delen. Dat zou goed kunnen wanneer ze je bv willen waarschuwen voor een bepaalde uitkomst. 

Daarom is het ook goed om een medium te raadplegen wanneer je een belangrijke keuze moet maken. Zij kunnen dan met de goedkeuring van de spirituele wereld natuurlijk jou adviseren. 

In principe kun je met elke vraag bij een medium terecht en kunnen zij ook op elke vraag een antwoord krijgen. Of de vraag nu over liefde gaat, een zwangerschap, een verhuizing, een nieuwe baan of iets totaal anders. Een medium of paragnost kan altijd kijken of er iets is dat zij over dit onderwerp met jou mogen delen. 

Er kunnen soms zeer specifieke dingen voorspeld worden. Wanneer jij bijvoorbeeld wilt weten of je snel een nieuwe liefde zult vinden kan een medium soms deze persoonlijk letterlijk te zien krijgen. Ze kunnen je soms een naam geven en precies vertellen hoe deze persoon eruit ziet. Of waar je hem of haar zult ontmoeten. Hoe deze persoon is en wat zijn of haar interesses zijn. 

Het ligt er maar helemaal aan wat zij van het Universum te horen of te zien krijgen. Soms kan het Universum ook beslissen dat het niet het juiste moment voor jou is om deze informatie al te weten. Dit omdat je dan misschien andere keuzes gaat maken of je zorgen gaat maken of juist erna op zoek gaat. Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom bepaalde informatie niet met jou gedeeld kan/mag worden. Maar vertrouw erop dat het Universum altijd het beste met je voorheeft en dus ook de informatie zal delen die voor jou op dit moment het beste is. 

Zijn er vragen die je niet kunt stellen?

Er zijn inderdaad ook vragen die niet beantwoord worden. Mediums zullen nooit vragen beantwoorden zoals : Wanneer kom ik te overlijden? Wat zijn de winnende lottonummers? Krijg ik een erge ziekte zoals kanker? Wat moet ik doen om rijk te worden?

Dit zijn allemaal vragen die, heel logische natuurlijk niet beantwoord worden. Medium readings zijn niet bedoeld om dit soort vragen te beantwoorden. Zij zijn er om inzichten, advies en duidelijkheid te geven in bepaalde situaties. En daarbij mag vaak een stukje toekomst gegeven worden. Maar bovenstaande vragen zullen zeker niet beantwoord worden. 

 

Er zijn mensen die wel degelijk winnende lottonummers ontvangen hebben van de spirituele wereld maar deze hebben zij dan zelf ontvangen toen ze bijvoorbeeld hun nummers kozen. Ze kregen deze ingefluisterd of als een ingeving. Op deze manier ontvangt ieder mens informatie van het Universum. Dus het kan wel degelijk dat je door het Universum geholpen wordt maar het is niet de bedoeling dat iedereen zomaar een medium kan contacteren voor deze nummers. Dan zou iedereen rijk worden natuurlijk en dat is niet voor iedereen weggelegd in dit leven. 

Wij hopen dat het nu een beetje duidelijk is hoe medium voorspellingen werken en wat je wel en niet kunt vragen. Wees dan ook zeker niet teleurgesteld wanneer je geen duidelijk antwoord op je vraag krijg maar ga er vanuit dat alles met een reden gebeurd en alles zich op het juist moment zal ontvouwen. Soms kan het ook zo zijn dat je nu geen antwoord op je vraag krijgt maar bijvoorbeeld over 6 maanden wel omdat je dan alweer een stuk verder bent in je leven en er nu wel informatie met je gedeeld mag worden. Het Universum werkt op mysterieuze wijze maar zullen jou altijd helpen op de voor jou beste manier.

Ontvang je eigen medium voorspellingen via chat

Misschien heb je zelf een brandende vraag die je aan een medium of helderziende zou willen stellen? Dan kun je natuurlijk ook online in contact komen met professionele spiritueel consulenten. Zij zitten dag en nacht klaar om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Via onze website kun je direct in contact komen met erkende mediums en paragnosten via een live online chat. Je kunt een gratis account aanmaken en indien gewenst voor al €10 een mooi consult ontvangen. Ook kun je vele ervaringen van andere mensen lezen.