Sterrenbeeld Boogschutter

Geboortehoroscoop Sterrenbeeld Boogschutter

Sterrenbeeld Boogschutter
Sterrenbeeld Boogschutter

Boogschutter is één van de twaalf sterrenbeelden uit de Westerse astrologie en valt onder het element vuur. Personen geboren tussen 22 november t/m 21 december krijgen het sterrenbeeld Boogschutter toegewezen. Jupiter is de heerser van dit zorgeloze zonneteken. De stenen die het beste passen bij dit sterrenbeeld zijn Amethist, Citrien, Saffier, Topaas en Turkoois. De Boogschutter is optimistisch, rusteloos en oprecht. Het leven van een Boogschutter is een grote ontdekkingsreis. Hij is gehaast, rechtvaardig en leeft doelbewust. Boogschutters zijn eerlijk en recht door zee. Ze hebben een positieve kijk op het leven en het enthousiasme straalt van ze af. Hun vrije en energieke persoonlijkheid blijft voor niemand onopgemerkt. Boogschutters hebben een onafhankelijke geest met een grote liefde voor sporten, uitgaan en reizen. Ze bevinden zich graag onder de mensen en door hun natuurlijke charmes worden ze gemakkelijk in een groep opgenomen.

Ongeacht tegenslagen zullen ze altijd optimistisch blijven. Ze kijken met veel nieuwsgierigheid uit naar de toekomst en wat deze hun zal brengen. Het zijn vaak bescheiden personen die niet van opscheppen houden. Hun verlangen naar ontdekken zorgt voor de nodige avontuur in hun leven. Ze hechten enorm veel waarde aan hun vrijheid. Het zijn spontane en openhartige personen met een beetje aanleg voor claustrofobie. De Boogschutter beschikt over een warm hart. Het zijn één van de meest sympathieke tekens uit de dierenriem. Hun rusteloze karakter en roekeloze houding kan ze soms ongeduldig en vergeetachtig laten overkomen. Boogschutters zijn dol op de natuur en trekken er graag op uit. Ze zijn fanatiek, hebben een uitgesproken mening en kunnen lekker dwarsliggen.

Jonge Boogschutters zijn bijzonder opgewekt, altijd vriendelijk en houden van afwisseling. Ze zijn gemakkelijk in de omgang waardoor ze snel vrienden maken. Om ervoor te zorgen dat de kleine Boogschutters hun energie voldoende kwijt kunnen zouden ze een sport kunnen beoefenen. Ook in hun jongere jaren staat eerlijkheid voorop. Je zult een Boogschutter niet snel op een leugen betrappen omdat ze graag respect van anderen krijgen en weten dat dit verdiend zal moeten worden.

Omdat veel Boogschutters bekend staan om hun grappen en flauwe humor, zijn er weinig mensen die hun altijd serieus kunnen nemen. Ze hebben een scherpe tong maar ze houden niet van details. Boogschutters kunnen meer dan één enkele keer te maken krijgen met losbandigheid. Vaak kunnen ze namelijk slecht met geld omgaan en zijn het echte waaghalzen. Ze hebben meer dan andere sterrenbeelden moeite om zich aan te passen omdat ze een sterke wil hebben en al gauw het gevoel hebben dat ze vastzitten. De Boogschutter hecht geen bijzondere waarde aan materiele zaken. Ook met vleierij zal je niet ver komen. De sleutel tot het hart van Boogschutters is opwinding, avontuur en constante verandering. Ze houden van plezier en gezelligheid. Voor de Boogschutter kan dat ook plagen, tactloze grappen en treiteren betekenen. Ze hebben vaak moeite met zich emotioneel uit te drukken. Boogschutters staan dan ook niet vaak stil bij hun eigen gevoelens of die van anderen. Door hun ietwat oppervlakkige houding kunnen ze gereserveerd en vooral ongeïnteresseerd overkomen. Een gezonde dosis humor helpt om ze minder afstandelijk te maken.

Kleuren die de Boogschutter complimenteren zijn blauw, donkerblauw en groen. De Boogschutter kan goed overweg met personen die geboren zijn onder de sterrenbeelden Leeuw, Ram, Tweelingen en Waterman. De Boogschutter heeft de reputatie van een echte levensgenieter. Ze willen graag de hele wereld zien. Het zijn reizigers vol levenslust, op zoek naar de zin van het leven. Ze staan niet graag stil maar willen juist iets meemaken. Ze hebben belangstelling voor eindeloze gesprekken en het delen van ervaringen. Dit sterrenbeeld lacht graag en staat meestal bekend als de clown van de klas. Hun enorme hoeveelheid vertrouwen in anderen doet hun vaker kwaad dan goed. Ze flirten graag en worden snel verliefd maar omdat ze niet graag hun vrijheid opgeven zullen ze zich niet zomaar in elke relatie storten. Ze zoeken naar een partner die eveneens dol is op avontuur en spanning maar ook oprecht is, intelligent en sportief. Onzekerheid en jaloezie zijn twee woorden die niet voorkomen in het woordenboek van de Boogschutter. Menig mens kan zich geen betere vriend voorstellen. Ze zullen hun vrienden nooit verraden. Het zijn loyale, betrouwbare en gulle mensen die alle tijd van de wereld hebben voor hun geliefden.

Meer weten over het sterrenbeeld Boogschutter?

Wil je meer weten over het sterrenbeeld Boogschutter? Of wil je je persoonlijke horoscoop laten berekenen? Dan kun je via onze live medium chat direct in contact komen met een ervaren online astroloog. Je kunt hier voor al €10 een compleet consult ontvangen.