Geboortehoroscoop Weegschaal

Geboortehoroscoop Sterrenbeeld Weegschaal

Sterrenbeeld Weegschaal
Sterrenbeeld Weegschaal

Weegschaal is één van de twaalf sterrenbeelden uit de Westerse Astrologie en valt onder het element lucht. Personen geboren tussen 22 september en 23 oktober krijgen het sterrenbeeld Weegschaal toegewezen. Venus is de heerser van dit elegante zonneteken. De stenen die het beste passen bij dit sterrenbeeld zijn Opaal, Jade, Aquamarijn, Maansteen en Topaas. Weegschalen zijn gemakkelijk in de omgang, goedgelovig, sociaal en diplomatisch. Het zijn charmante personen die veel bewonderaars aantrekken.

De Weegschaal is een beetje een uitzondering binnen de sterrenbeelden. Terwijl alle andere tekens een persoon of dier vertegenwoordigen, is de Weegschaal een voorwerp. Het is ook één van de meest beschaafde tekens van alle sterrenbeelden. Ze hebben goede manieren die geweldig passen bij hun hoffelijke houding. De meeste Weegschalen hechten enorm veel waarde aan hun uiterlijk, ze zorgen er iedere dag voor dat ze op hun best uitzien. Ze zijn soms te bang om voor schut te worden gezet. Toch houden Weegschalen zich niet al te veel met hun gevoelens bezig. Ze zijn over het algemeen zeer verstandig en kunnen kritisch nadenken. Personen geboren onder dit sterrenbeeld zijn relaxt, spontaan en vriendelijk. Van nature zijn ze optimistisch aangelegd. Dit optimisme wordt vaker op de proef gesteld maar de Weegschaal laat niet gemakkelijk met zich sollen.

Jonge Weegschalen hebben vaak een grote vriendenkring omdat ze bij iedereen geliefd zijn. Weegschaal kinderen zijn al vroeg wijs waardoor ze gemakkelijk contact leggen met hen die ouder zijn. Ze moeten wel vaak nog leren dat ze het niet iedereen naar de zin kunnen maken en daardoor zelf aan het kortste eind zullen trekken. Ze kunnen zichzelf eindeloos alleen vermaken en men heeft niet veel omkijken naar ze.

Weegschalen vinden het vaak lastig om met kritiek om te gaan. Wel zijn het goede luisteraars en geven ze graag advies. Ze houden van afwisseling en zitten niet graag stil. Het zijn vaak actieve personen die hun grenzen opzoeken. Angst komt niet voor in hun uitgebreide woordenboek. Ze doen mee aan de gevaarlijkste sport en zijn makkelijk in elk pretpark te vinden. Het leven met een Weegschaal is nooit saai omdat ze overal voor in zijn. Ze nemen het allemaal niet te serieus en blijven bijna altijd positief en opgewekt welke obstakels hun pad ook mogen kruisen.

Evenwicht is erg belangrijk in het leven van een Weegschaal. Beslissingen worden zorgvuldig afgewogen maar zelfs dan kan dit sterrenbeeld nog twijfels hebben. Door deze constante manier van beslissingen nemen zijn Weegschalen vaak expert in het vinden van een middenweg. Ze zijn voortdurend op zoek naar balans en harmonie.

Ze worden graag bewonderd en gewaardeerd door hun geliefde. Complimentjes zijn altijd welkom, net als cadeautjes. Partners van Weegschalen hebben over het algemeen niet snel iets te klagen. Ze brengen namelijk voldoende begrip op voor hun medemens en zijn letterlijk gemaakt om lief te hebben. De meeste Weegschalen streven naar perfectie en hebben soms de neiging zichzelf weg te cijferen binnen een relatie. Hun jaloezie kan wel voor de nodige problemen zorgen. Weegschalen stellen vaak ook te hoge eisen aan zichzelf waardoor ze soms bang zijn om te falen in de ogen van hun partner of familieleden. Ze houden absoluut niet van geweld en onrecht. Het zijn sociale en onzelfzuchtige wezens die graag de vrede bewaren. Ze doen er vaak alles aan om ruzies en confrontaties uit de weg te gaan. Veel Weegschalen vinden het moeilijk om hun beloftes na te komen. Dit komt omdat ze situaties en beslissingen blijven afwegen en hier telkens op terug komen. Ze kunnen daarom al snel van gedachte veranderen.

Een Weegschaal heeft vaak een goede smaak als het gaat om kleding en inrichting toch vallen ze niet graag op maar blijven liever op de achtergrond. Kleuren die de Weegschaal complimenteren zijn roze, lichtblauw, amber, zwart en geel. Ze kunnen goed overweg met personen die geboren zijn onder de sterrenbeelden Tweelingen, Ram, Leeuw en Waterman. Verder zijn Weegschalen open en bijzonder eerlijke personen. Ze zijn vergevingsgezind en blijven niet hangen in het verleden. Deze rustige en intelligente personen hechten veel waarde aan vriendschappen en relaties. Hun vermogen om lief te hebben is vele malen groter wanneer ze zich gewaardeerd voelen. Wanneer je de eer hebt om een Weegschaal persoon een vriend te noemen wordt je dagelijks herinnerd aan hun goedaardige karakter en wil om de wereld te verbeteren.

Meer weten over het sterrenbeeld Weegschaal?

Wanneer je meer zou willen weten over het sterrenbeeld Weegschaal of wanneer je je horoscoop wilt laten berekenen dan kun je contact opnemen met een professionele astroloog. Via onze online medium chat kun je direct live chat met een online astroloog. Je kunt hier voor €10 al een compleet consult ontvangen!