Geboortehoroscoop Waterman

Geboortehoroscoop Sterrenbeeld Waterman

Sterrenbeeld Waterman
Sterrenbeeld Waterman

Waterman is één van de twaalf sterrenbeelden uit de Westerse Astrologie en valt onder het element lucht. Personen geboren tussen 21 januari t/m 18 februari krijgen het sterrenbeeld Waterman toegewezen. Uranus is de heerser van dit creatieve zonneteken. De stenen die het beste passen bij dit sterrenbeeld zijn Aquamarijn, Maansteen, Hematiet, Amethist, Bazal en Barnsteen. Dit eerlijke en soms eigenwijze zonneteken heeft een sterke drang om zichzelf te bewijzen. Ze hebben een positieve kijk op het leven en zijn op zoek naar waardering en erkenning. Een Waterman heeft twee sterke kanten. Aan één kant zijn ze rustig, bescheiden, verlegen en geduldig. De andere kant is uitbundig, excentriek en levendig. Beide kanten trekken zich vaak even terug om te voorkomen dat ze hun realistische kijk op het leven verliezen.

De Waterman heeft een sterke intuïtie waar hij zich goed van bewust is. Het zijn rationele denkers en ze hechten veel waarde aan hun privacy. Daardoor kunnen ze zich vaak terugtrekken en afzonderen van de buitenwereld. Hun onafhankelijkheid laat dit ook makkelijk toe. Personen geboren onder het sterrenbeeld Waterman hebben een sterke wil en zijn daarbij zeer overtuigend. Ze hebben een zeer goede verbeelding die hun in staat stelt hun dromen te verwerkelijken. Daarnaast dragen ze graag hun steentje bij aan de maatschappij. Het zijn harde werkers die met veel doorzettingsvermogen en wilskracht elk doel dat ze stellen zullen bereiken. Het zijn vriendelijke en gezellige personen die goed zijn in plannen en organiseren. Ze zijn inventief, vindingrijk en een beetje rebels. Soms wordt de Waterman ook wel als eigenzinnig omschreven. Het is niet altijd even makkelijk om erachter komen wat zich afspeelt in het hoofd van een Waterman. Het zijn diepe denkers die filosofisch zijn ingesteld. Ze geven zich niet zomaar bloot en houden hun gevoelens vaak voor zich.

De jonge Waterman kan zich vaak koppig gedragen. Ze zijn gesteld op hun vrijheid en doen alles op hun eigen manier. Wel zijn het heel sociale en vriendelijke kinderen die makkelijk contact leggen. Net als de volwassen Waterman is het kind zeer creatief en zijn ze graag anders dan anderen. Ze lopen niet met de kudde mee maar zijn juist de leider van een grote groep.

Op emotioneel gebied vindt de Waterman het vaak lastig om anderen toe te laten. In de liefde kunnen ze erg onvoorspelbaar zijn. Een Waterman houdt van zijn vrijheid en laat zich die niet makkelijk ontnemen. Ze gunnen hun partner dan ook dezelfde privacy. Een liefdesrelatie is volgens hun gebaseerd op een goede vriendschap. De meeste personen die zichzelf een Waterman mogen noemen zijn bijzonder intelligent. Wanneer ze niet opletten kunnen ze hierdoor een beetje arrogant en betweterig overkomen maar dit sterrenbeeld laat iedereen in zijn waarde. Ze hebben respect voor alles dat leeft en hebben geen bijbedoelingen. Hun rustige karakter en vrolijke persoonlijkheid trekt anderen naar hun toe.

Ze zijn idealistisch en verlangen constant naar verandering. Ze houden van uitdagingen en een nieuwe omgeving. Wanneer de Waterman zich opgesloten voelt of zich in een routine bevindt kan hij erg onrustig worden. Ze hebben er een hekel aan wanneer anderen zich met hun bemoeien. Een Waterman voelt zich ook al snel buitengesloten. Ze willen graag weten dat hun aanwezigheid op prijs wordt gesteld. Hoe vaak een Waterman ook wordt gekwetst hij blijft altijd sterk.

Kleuren die de Waterman complimenteren zijn hemelsblauw, lichtroze, staalblauw en turquoise. Een Waterman kan goed overweg met personen die geboren zijn onder de sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal, en Boogschutter. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en kleden zich graag modern of excentriek. Niet alle personen geboren onder dit sterrenbeeld kan zich altijd even goed houden aan hun afspraken. Ze zijn graag vrij en liggen daarom vaker dwars. Een Waterman ziet het leven als een groot avontuur. Het zijn oprechte en trouwe persoonlijkheden maar niet altijd even makkelijk om te peilen. Hun aangeboren wijsheid maakt ze tot natuurlijke raadgevers. Een Waterman kan je grootste vijand maar ook je beste vriend zijn. Ze doen zich veel moeite voor hun geliefden en twijfelen geen moment om voor ze door het vuur te gaan. Geef een Waterman de ruimte die nodig is en je zult merken dat je met een fantastisch, behulpzaam en goedaardig persoon te maken hebt.

Meer weten over het sterrenbeeld Waterman?

Wil je je persoonlijke horoscoop laten berekenen? Of wil je meer te weten komen over het sterrenbeeld Waterman? Dan kun je via onze online medium chat direct in contact komen met een ervaren online astroloog. Je kunt hier voor €10 al een compleet consult ontvangen.