Vorige levens

Karma en vorige Levens

Bijna alle mensen op aarde hebben al meerdere levens geleefd. De meeste mensen kunnen zich niks meer herinneren van hun vorige levens. Een ziel kan wel honderden levens leven totdat hij alle lessen geleerd heeft en het niet meer nodig is om op aarde te reïncarneren. In onze vorige levens hebben we vele verschillende lessen geleerd die ons gemaakt hebben tot wie we nu zijn. 

Er zijn op aarde miljoenen zielen die allemaal verschillende leeftijden hebben. Zo zijn er hele jonge zielen en ook hele oude zielen die al veel geleerd hebben en vaak al tientallen keren of zelfs al honderden keren ge-reïncarneerd zijn. 

Bijna iedereen heeft dus al meerdere levens geleefd. Ondanks dat we ons er vaak helemaal niks of bijna niks meer bewust van kunnen herinneren liggen de gebeurtenissen wel in ons onderbewustzijn opgeslagen.

In onze vorige levens hebben we enorm veel dingen meegemaakt, zowel positieve als negatieve dingen. Veel dingen die we meemaken hebben te maken met ons karma. Karma kun je zien als 'wat je geeft kun je terug verwachten''. Niet om je te straffen maar om je iets te leren. Maar ook om de energie in het universum weer te herstellen en in balans te brengen. 

Dingen die we hebben meegemaakt in onze vorige levens kunnen in dit leven weer terug komen omdat we er nog iets van te leren hebben.

Ook kan het zijn dat je iets traumatisch meegemaakt hebt in een vorig leven waar je in dit leven nog last van hebt.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je bang bent voor donkere ruimtes, bang bent voor een bepaald dier, watervrees hebt of dat je bijvoorbeeld psychische klachten ondervind die afkomstig zijn van gebeurtenissen uit een vorig leven.

Veel mensen lopen met klachten waarvan ze geen idee hebben waar het vandaan komt. Het kan dan behulpzaam zijn om erachter te komen of deze klachten te maken hebben met een vorig leven. Wanneer dit het geval blijkt te zijn dan kun je bijvoorbeeld via regressietherapie je klachten beter leren begrijpen en leer je er beter mee om te gaan. Via regressietherapie is het mogelijk om terug te gaan naar je vorige levens en deze als het ware te herbeleven. Zo kun je leren begrijpen waar je klachten vandaan komen en kun je zelfs geheel van je klachten af komen.

Er zijn ook mediums en paragnosten die jou meer duidelijkheid kunnen geven over één of meerdere vorige levens. Zij kunnen indien je dat wenst een kijkje nemen in jouw vorige levens om zo te zien wie jij was, waar je was en wat je overkomen is. 

Ook wanneer je geen klachten hebt kan het leuk en behulpzaam zijn om via een medium, paragnost of regressie therapeut erachter te komen wie je was in je vorige levens en wat je allemaal gedaan hebt. Zo krijg je meer duidelijkheid en meer begrip voor wie je nu bent en wat je nu in dit leven kiest om te doen. 

Wanneer kan het behulpzaam zijn om inzicht te krijgen in één of meerdere vorige levens?

  • Wanneer je klachten ondervind zoals bang zijn in het donker, of wanneer je fobieën hebt waar je de oorzaak niet van weet.
  • Als je psychische klachten of problemen hebt die niet afkomstig zijn uit je verleden in dit leven.
  • Als je meer over jezelf wilt leren en jezelf als ziel beter wilt leren begrijpen
  • Als je gewoon nieuwsgierig bent naar je vorige levens en graag wilt weten wie je geweest bent en wat je meegemaakt hebt. 
  • Als je vaker mensen en plekken herkent maar niet weet waarvan 

Contact met mediums en paragnosten

Via deze website kun je in contact komen met ervaren en professionele mediums en paragnosten die je kunnen helpen meer inzicht te krijgen in je vorige levens. Je kunt 100% gratis met ze chatten en professionele chat of email consulten ontvangen. Ook kun je er gratis in contact komen met gelijkgestemde mensen.

Gratis chatten met mediums en paragnosten