Geboortehoroscoop Vissen

Geboortehoroscoop Sterrenbeeld Vissen

Sterrenbeeld Vissen
Sterrenbeeld Vissen

Vissen is één van de twaalf sterrenbeelden uit de Westerse Astrologie en valt onder het element water. Personen geboren tussen 20 februari en 21 maart krijgen het sterrenbeeld Vissen toegewezen. De planeet Neptunus is de heerser van de Vissen. De stenen die het beste passen bij dit sterrenbeeld zijn Jade, witte Opaal, parel en Amethist. Mensen geboren onder het sterrenbeeld Vissen worden beschreven als gevoelige types, emotioneel en dromerig. Emoties spelen een grote rol in hun leven. Ze hebben veel fantasie . De Vis is één van de complexere sterrenbeelden. De astrologische afbeelding van de Vis laat twee vissen zien. Eén van hun zwemt tegen de stroom in terwijl de andere met de stroom mee zwemt. Dit staat symbool voor de vaak tegenstrijdige denkwijze van de Vis.

Over het algemeen hebben ze een aardig en geduldig karakter. Iedereen voelt zich welkom en prettig bij de Vis. Ze zijn voor elk persoon namelijk even vriendelijk. De Vis accepteert je zoals je bent. Ze hebben een enorme aantrekkingskracht, met name voor het andere geslacht. De gedachten van de Vissen kunnen vaak botsen met de realiteit. Vissen zijn van nature creatief, meegaand en passioneel. Ze zijn in staat de gevoelens van anderen goed aan te voelen. Ze passen zich makkelijk aan in iedere situatie en reageren met veel sympathie op het lijden van anderen. Vissen hebben een sterke drang om zichzelf te bewijzen wat ertoe kan leiden dat ze soms teveel hooi op hun vork nemen. Maar door de nodig schade en schande worden Vissen elk jaar wijzer.

Een jonge Vis is zeer gevoelig voor indrukken, ze zijn intuïtief en minder extravert dan andere kinderen. Ze zijn bijzonder lief en zachtaardig maar hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid. Jonge Vissen hebben veel tijd nodig om alledaagse gebeurtenissen te verwerken aan het eind van de dag. Ze trekken zich graag terug in een fantasiewereld, daarom is het goed om ze af en toe terug te brengen naar de realiteit door bijvoorbeeld te gaan wandelen in de natuur of samen met ze te mediteren.

In minder goede tijden kunnen Vissen snel de neiging hebben om te grijpen naar drank of drugs. Het sterrenbeeld Vissen is vaak ondoorgrondelijk en een beetje slordig. Ze zijn makkelijk te misleiden en te beïnvloeden. Soms kunnen ze een beetje geheimzinnig overkomen. Ze leven eerder vanuit hun emotie dan vanuit hun verstand. Een ander minder positieve karaktereigenschap van de Vis is dat ze soms erg meedogenloos kunnen zijn. Hun liefdesrelaties zijn vaak ingewikkeld omdat Vissen moeite kunnen hebben zich te uiten in een relatie of hun plek te vinden. Een Vis houdt doorgaans niet van veranderingen of van idee dat ze iets moeten opofferen. De sleutel tot een succesvolle relatie met een Vis is flexibiliteit. Zorg ervoor dat je Vissen de ruimte geeft om dingen op hun eigen manier te doen. Wanneer dat lukt zal je erachter komen dat Vissen wel degelijk romantische en liefdevolle personen zijn.

Overigens kan een Vis soms een beetje lui zijn en chaotisch. Wanneer ze geen zin hebben om iets te doen zal je ze moeilijk over kunnen halen. Ook volwassen Vissen hebben de neiging in hun eigen droomwereldje te leven. Het stelt ze in staat een grote muur te bouwen voor iedereen om hun heen. Het is voor mensen in hun omgeving ook niet vreemd wanneer de Vis met een bizar of onrealistisch idee aankomt, dit gebeurd namelijk wel vaker. Daarbij kunnen ze alles persoonlijk opvatten en daarom met een kritisch oog naar zichzelf kijken.

De kleuren die een Vis complimenteren zijn zeegroen, blauw en violet. Vissen kunnen goed overweg met mensen die geboren zijn onder de sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen, Stier en Steenbok. De Vis heeft nauwelijks vijanden vanwege hun zachtaardige karakter en hun flexibele houding. Toch doen Vissen er goed aan om te leren voor hun eigen op te komen en om vaker hun eigen behoeften te bevredigen in plaats van die van een ander. Vissen zijn zeer loyaal en trouw wanneer ze eenmaal die speciale persoon hebben gevonden. Leer je een Vis goed kennen dan zal je merken dat iemand hebt gevonden die overal en altijd voor je klaarstaat, jou in je waarde laat en je extra liefde geeft wanneer je dat nodig hebt.

Meer weten over het sterrenbeeld Vissen?

Wil je meer weten over het sterrenbeeld Vissen? Of wil je je persoonlijke horoscoop laten berekenen? Dan kun je via onze online medium chat direct contact opnemen met een professionele online astroloog. Je kunt hier voor €10 al een mooi compleet consult ontvangen. Naast dat je er goedkoop kunt chatten met een astroloog en meer te weten kunt komen over astrologie en sterrenbeelden kun je er ook chatten met mediums, paragnosten, helderzienden, kaartleggers, waarzeggers en toekomstvoorspellers.