Vibratie Verhogen

4 Manieren om je vibratie te verhogen

De energie van ieder mens vibreert op een bepaalde frequentie. Hoe hoger je vibratie is hoe beter je leven verloopt. Via de law off atraction trek je namelijk aan wat je uitstraalt. Met een hoge frequentie trek je positieve dingen aan en met een lage frequentie trek je negatieve dingen aan. Het is dus van belang dat je trillingsfrequentie normaal is of nog beter zo hoog mogelijk. Wanneer je vibratie hoog is voel je je beter in je vel, je humeur is beter, je hebt veel energie, dingen lopen zoals ze moeten lopen en al met al gaat alles van een leien dakje.Wanneer je je moe voelt, je humeurig bent, en alles je tegen lijkt te werken dan is je vibratie aan de lage kant.Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen die je vibratie meteen zullen verhogen!

Denk positief

Houdt je gedachten positief en dan zul je ook positieve dingen aantrekken. Deze tip is misschien wel de belangrijkste. Je gedachten vormen namelijk je werkelijkheid. Wanneer je negatief denkt en je veel zorgen maakt en veel piekert verlaag je je vibratie. Wees je zoveel mogelijk bewust van je gedachten. Af en toe piekeren is heus niet zo slecht maar wanneer je voortdurend negatief denkt heeft dat wel degelijk invloed op hoe je leven verloopt.

Onderneem leuke dingen

Ga iets doen waar je echt blij van wordt, bijvoorbeeld lekker naar buiten met de hond, uit eten met vrienden, een dagje weg met de kinderen, een grappige film kijken of luister naar je favoriete muziek. Wanneer jij blij wordt verhoog je automatisch je vibratie.

Houdt je bezig met spiritualiteit

Wanneer je je bezig houdt met spirituele dingen zoals spirituele boeken lezen, een cursus volgen of mediteren dan zal je vibratie ook meteen verhogen. Het is voor een ziel altijd goed om zijn bewustzijn te verruimen en meer spiritele wijsheid op te doen. Wanneer je veel bezig bent met spiritualiteit is het ook belangrijk dat je goed geaard (gegrond) blijft. Lees meer over jezelf goed aarden.

Leef gezond

Nog een goede manier om je vibratie te verhogen is door gezond te leven. Regelmatig sporten en veel groenten en fruit eten zullen ervoor zorgen dat je trillingsfreqentie verhoogd wordt.


Eigenlijk alle dingen dingen die je echt leuk vindt en die goed en gezond voor je zijn kunnen je hierbij helpen. Geen reden dus om je slecht te blijven voelen als je in een dipje zit of wanneer alles even tegen lijkt te zitten. Gebruik bovenstaande tips en zie hoe snel jij je al beter begint te voelen!