Geboortehoroscoop Tweelingen

Geboortehoroscoop Sterrenbeeld Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen
Sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen is één van de twaalf sterrenbeelden uit de Westerse astrologie en valt onder het element lucht. Personen geboren tussen 22 mei t/m 21 juni krijgen het sterrenbeeld Tweelingen toegewezen. Mercurius is de heerser van dit veelzijdige zonneteken. De stenen die het beste passen bij dit sterrenbeeld zijn Citrien, Barnsteen, Aquamarijn, Tijgeroog en Toermalijn. Tweelingen zitten vol met energie, vitaliteit en levenslust. Deze personen hebben een tegenstrijdige en complexe persoonlijkheid. Tweelingen passen zich gemakkelijk aan in iedere situatie en aan elk persoon maar aan de andere kant zijn ze erg wispelturig. Ze houden van afwisseling. Ze kunnen optimistisch en positief zijn maar ook pessimistisch, kritisch en negatief. Tweelingen hebben vaak geweldige humor. Hun karakter is vaak lastig te doorgronden maar hun omgeving beschrijft ze als de ultieme grappenmakers. Ze zijn gevat, welsprekend en intellectueel. Personen geboren onder dit sterrenbeeld kunnen eindeloos praten over van alles en meer. De meeste Tweelingen hebben niet veel geduld, als ze moeten wachten kunnen ze erg rusteloos worden. Dat geldt ook voor wanneer ze één hele dag niets op de planning hebben staan. Een Tweeling heeft het liefst een overvolle agenda vol uitdaging en avontuur.

Jonge Tweelingen zijn uiterst nieuwsgierig en alert en willen het liefst alles weten. Het zijn opgewekte en vrolijke kinderen waar je niet lang boos op kunt zijn. Ze beschikken over een helder en logisch verstand waarmee ze het liefst zoveel mogelijk kennis vergaren. Ze hebben sterke communicatieve vaardigheden en vinden het leuk om die te gebruiken. Met hun vlotte babbel en schattige uitstraling winden ze ieder persoon om hun vingers.

Volwassen Tweelingen kunnen soms ietwat té nieuwsgierig zijn waardoor ze de neiging hebben hun neus in andermans zaken steken en hen te bekritiseren. Ze kunnen namelijk gemakkelijk meerdere dingen tegelijk zonder al teveel inspanning. De meeste Tweelingen zijn zich er van jongs af aan van bewust dat ze hun uiterlijk in hun voordeel kunnen gebruiken. Ze slagen er daarom in om onder dingen uit te komen waar ze geen zin in hebben en ieder leugentje wordt door hun charmes voor de waarheid aangezien. Hun tong is hun wapen, daarom kunnen het hele goede en sluwe manipulators zijn. Wanneer ze ondanks alles toch hun zin niet krijgen kunnen ze wel eens in woede uitbarsten. Meestal gaat deze woede ook snel weer over omdat Tweelingen niet lang wrok koesteren tegenover anderen. Ze zijn vergevingsgezind en luisteren naar hun hart. Fantasie komt een Tweeling nooit te kort. Hun intelligente en creatieve brein werkt overuren, zelfs tijdens hun slaap.

Omdat Tweelingen vaak een gebrek hebben aan doorzettingsvermogen gaan ze al vlug over op een andere strategie of idee wanneer het een beetje tegenzit. Ze verliezen gauw hun belangstelling wanneer iets routine voor hen wordt. Ook kunnen ze zaken vaak uitstellen wanneer ze er geen zin in hebben. Belangrijk voor Tweelingen is dat ze leren om keuzes te maken en daar achter te blijven staan. In de liefde kunnen ze een beetje oppervlakkig en onvoorspelbaar zijn. Ze zijn zorgeloos en flirterig en nemen het leven sowieso niet al te serieus. Soms kunnen ze echter te zorgeloos zijn waardoor ze bijvoorbeeld grote risico's nemen op financieel gebied. Ook wisselen ze soms te snel van partner, dit komt omdat ze impulsieve beslissingen nemen waar ze achteraf spijt van hebben. Ze kunnen dan vaker onbetrouwbaar zijn maar ze hebben de kwaliteiten om veel te bereiken in het leven. Tweelingen hebben vaak een ietwat nerveuze energie omdat ze niet graag stilzitten maar altijd bezig willen zijn.

Kleuren die Tweelingen complimenteren zijn geel, blauw, zilver en lichtgroen. Tweelingen kunnen goed overweg met personen die geboren zijn onder de sterrenbeelden Weegschaal, Waterman, Leeuw en Boogschutter. Tweelingen zijn over algemeen bekend voor het hebben van twee gezichten maar deze gezellige personen zijn bij de meeste mensen zeer geliefd vanwege hun vrijgevige en openhartige karakter. Ze denken eerst aan hun familie en vrienden en daarna pas aan zichzelf. Het zijn bepaald geen egoïstische personen maar echte gevers. Vertrouwen is zeer belangrijk voor Tweelingen. Zonder vertrouwen is er geen vriendschap. Ze genieten van het leven en het liefst samen met hun dierbaren. Wanneer je ergens mee zit kun je bij Tweelingen altijd terecht voor wijze raad. Ze bieden graag hulp en steun aan hen die het nodig hebben.

Meer weten over het sterrenbeeld Tweelingen?

Wil je meer weten over het sterrenbeeld Tweelingen? Of wil je graag een persoonlijke horoscoop laten berekenen? Via onze medium chat kun je direct in contact komen met een ervaren online astroloog! Je kunt hier al voor €10 een compleet consult ontvangen!