Spiritueel

Spiritualiteit - De ziel

Ieder mens op deze aarde is een spiritueel wezen. Wij zijn ook allemaal afkomstig uit dezelfde bron. Je bent hier niet zomaar, alles heeft een reden. 

Er is zoveel meer tussen hemel en aarde dan wij kunnen zien of bevatten. Het lijkt toch ook allemaal veel logischer om te denken dat we hier met een reden zijn en niet zomaar nutteloos over deze aarde ronddwalen zonder ook maar enige betekenis? 

Natuurlijk is iedereen geheel vrij om te geloven wat hij of zij wilt geloven. Mensen die spiritueel ingesteld zijn weten gewoon dat er meer is. En omdat jij hier nu op dit moment op deze site deze tekst aan het lezen bent wilt al zeggen dat je zelf spiritueel bent of in ieder geval er voor open staat.

De weg van de ziel

Elke persoon heeft een ziel, of nog beter gezegt je bent een ziel. En elke ziel gebruikt zijn lichaam om hier op aarde te kunnen wonen. Het lichaam kan dus gezien worden als een voertuig waarin een weg wordt afgelegd. Elke ziel heeft lessen die hij of zij moet leren. En daarvoor ben je nu hier op aarde, om je lessen te leren. Alles wat er in je leven gebeurd, gebeurd met een reden, om jou dingen te leren zodat jij je verder kunt ontwikkelen. 

In het leven kom je daarom hele harde lessen te leren maar ook hele mooie dingen helpen je om te leren wat er geleerd moet worden. Deze lessen hebben alles te maken met je persoonlijke karma. 

Wat je doet in dit leven is heel belangrijk en heeft grote invloed op je karma. Wanneer je meer zou willen weten over je karma en over je vorige levens of over de lessen die jij in dit leven op aarde dient te leren kun je hiervoor contact opnemen met een goed medium, een goede tarotist of andere spirituele helper. 

Zij kunnen je alles vertellen en inzichten geven in je leven en bepaalde situaties waar je tegenaan blijft lopen. Deze situaties ontstaan namelijk niet voor niks. Ze proberen je iets leren en blijven zich voordoen totdat jij de les begrepen hebt.

Zit je al een tijdje in een vicieuze cirkel en kom je er maar niet uit? Of zit je met een andere vraag of probleem? Wij hebben zeer goede en professionele mediums die jou met liefde verder helpen!

Niemand hoeft in een situatie vast te blijven zitten, er zijn genoeg mensen die jou graag willen en kunnen helpen en mediums zijn hier de aangewezen personen voor.  Zij hebben vaak hun leven toegewijd aan het helpen en begeleiden van zielen hier op aarde.