Geboortehoroscoop Schorpioen

Geboortehoroscoop Sterrenbeeld Schorpioen

Sterrenbeeld Schorpioen
Sterrenbeeld Schorpioen

De Schorpioen is één van de twaalf sterrenbeelden uit de Westerse Astrologie en valt onder het element water. Personen geboren tussen 24 oktober t/m 22 november krijgen het sterrenbeeld Schorpioen toegewezen. Pluto is de heerser van dit wilskrachtige zonneteken. De stenen die het beste passen bij dit sterrenbeeld zijn Robijn, Granaat, Kornalijn en zwarte Parels. De Schorpioen is één van de sterkste persoonlijkheden uit de dierenriem. Het zijn diepe en intense persoonlijkheden. Onder de kalme en rustige oppervlakte bevindt zich een vulkaan die ieder moment kan uitbarsten. Hun heftige emoties hebben ze niet altijd onder controle maar het zijn fascinerende en complexe personen op zoek naar de verborgen waarheid. De Schorpioen maakt over het algemeen een geheimzinnige en mysterieuze indruk. Ze staan bekend om hun vastberadenheid, intense passie en sterke intuïtie.

Wanneer een Schorpioen iets wil bereiken is er niets dat hun kan tegenhouden. Ze hebben veel talenten en kunnen zich uitermate goed concentreren. Daarnaast hebben ze een uitstekende mensenkennis. Ze bieden graag een luisterend oor wanneer ze anderen zien lijden. Ze spreken altijd de waarheid maar ze mogen vaker opletten op de manier waarop ze iets zeggen. Vaak kwetsen ze anderen hier geheel onbewust mee. Ze aanvaarden geboden hulp niet snel omdat ze willen laten zien dat ze het zelf kunnen. De drang om hun vaardigheden en talenten te bewijzen blijft eeuwig aanwezig. Toch mogen ze meer openstaan voor de hulp van anderen. Schorpioenen zijn vastberaden en goed in overtuigen. Ze kunnen de meest koppige personen van mening laten veranderen. Hun arrogantie kan ervoor zorgen dat anderen op een afstand blijven maar hun warme hart en natuurlijke charmes zijn lastig te weerstaan.

De jonge Schorpioen kan overgevoelig zijn en vaak extreem emotioneel reageren. Er valt voor hun veel te ontdekken en daarom gaan ze regelmatig alleen op onderzoek uit. Ze kunnen zich dan urenlang alleen amuseren. Hun puberteit verloopt vaak moeizaam omdat ze erg zwart-wit kunnen denken. Ze gaan graag uitdagingen aan en doen mee om te winnen. Verliezen is voor geen enkele Schorpioen een optie. Binnen het gezinsleven kunnen ze de spanningen hoog laten oplopen omdat ze behoorlijk boos kunnen worden. Consequentie en discipline zijn van groot belang bij het opvoeden van een Schorpioen.

Volwassen Schorpioenen hebben een hekel aan oppervlakkige relaties en doen niet aan scharrels of half werk. Binnen liefdesrelaties zijn ze uiterst gepassioneerd en dreigen ze zichzelf snel te verliezen. Wanneer ze een nieuw persoon leren kennen storten ze zich volledig in de relatie. Zelfbeheersing is vaak niet hun sterkste punt. De onzekerheid van de Schorpioen ligt telkens op de loer en kan zich uiten in extreme jaloezie. Op den duur zouden ze daarom wrok voor hun partner kunnen koesteren wanneer niet alles goed wordt uitgesproken. Het zijn gevoelige personen die hun emoties niet graag met anderen delen. Wanneer mensen negatief op hun reageren zullen ze niet laten merken dat ze zijn gekwetst maar zullen ze eerder alles opkroppen. Het zijn wel liefdevolle personen en zorgen ervoor dat hun geliefden alles hebben wat ze nodig hebben. Wanneer anderen gelukkig zijn, zijn zij dat ook.

Wanneer je niet uitkijkt kunnen ze op sluwe manieren hun zin doordrammen. Een Schorpioen geeft dan ook zelden toe. Ze houden zich afzijdig en bekijken alles van een afstandje. Ze zullen zich ook niet snel met andere bemoeien want daar verspillen ze namelijk geen energie aan. Wanneer hun onrecht is aangedaan zullen dit niet snel vergeten of vergeven. Ze kunnen dan wraakzuchtig en meedogenloos zijn. Ondanks hun sterke geest en moedige karakter heeft de Schorpioen evenveel behoeft aan liefde als anderen, ze zullen het alleen niet vaak laten blijken. Ze zijn loyaal, betrouwbaar en altijd bereid om te helpen. Wie de Schorpioen goed leert kennen weet dat hij vooral voorzichtig en oplettend is. Kleuren die de Schorpioen complimenteren zijn zwart, rood en grijs. Ze kunnen goed overweg met personen die geboren zijn onder de sterrenbeelden Stier, Kreeft, Vissen en Maagd.. Wanneer je bij de Schorpioen in de smaak valt heb je een vriend voor het leven. Ze steunen hun omgeving door dik en dun en zullen altijd blijven vechten. Het zijn van nature echte doorzetters. Ze komen hun beloftes na en zullen niemand ooit teleurstellen. Een liefdevol gebaar is van grote emotionele waarde voor de Schorpioen. Wat zij krijgen, geven ze altijd terug.

Meer weten over het sterrenbeeld Schorpioen?

Wil je meer weten over het sterrenbeeld Schorpioen? Of wil je misschien je persoonlijke horoscoop laten berekenen? Dan kun je contact opnemen met een professionele astroloog. Via onze medium chat kun je direct in contact komen met een ervaren online astroloog. Je kunt hier al voor €10 een compleet online consult ontvangen.