Geboortehoroscoop Ram

Geboortehoroscoop Sterrenbeeld Ram

Horoscoop Ram
Horoscoop Ram

De Ram is één van de twaalf sterrenbeelden uit de Westerse Astrologie en valt onder het element vuur. Personen geboren tussen 21 maart t/m 20 april krijgen het sterrenbeeld Ram toegewezen. Mars is de heerser van dit zonneteken. De stenen die het beste passen bij dit sterrenbeeld zijn Smaragd, Robijn, Diamant en Amethist. De Ram is assertief, avontuurlijk en energiek. Ze zijn niet bepaald gemaakt om te volgen omdat het van nature moedige leiders zijn die over de juiste kwaliteiten beschikken. Ze zijn vlug van begrip, echte doorzetters en optimistisch aangelegd. Een Ram trekt er gemakkelijk alleen op uit. Hij heeft namelijk een sterke drang naar avontuur en opwinding. Ze genieten van elk beetje spanning en iedere uitdaging. Daarbij hebben ze niets of niemand nodig om gelukkig te zijn, dit geluk vinden zij diep van binnen. Hierbij kunnen ze vaak roekeloos of overmoedig te werk gaan maar dit zal ze een volgende keer er zeker niet van weerhouden om hun dromen werkelijkheid te maken.

De Ram heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij neemt graag de controle in elke situatie daarom zal je een Ram niet snel tegenhouden wanneer hij eenmaal een beslissing heeft gemaakt. Het zijn open, directe en gulle vrienden die beschikken over een flinke dosis energie. Je zult de Ram niet snel lusteloos voor de tv aantreffen. Ze hebben constant nieuwe ideeën om plezier te maken en lol te beleven maar wanneer het eropaan komt is de Ram een harde werker. Hij kent het verschil tussen werk en plezier en trekt zijn eigen grenzen. Ze kunnen af en toe heus kwetsbaar zijn maar over algemeen zijn het vastbesloten en sterke personen met alle nodige talenten om te bereiken waar ze hard naar streven.

De jonge Ram is energiek, onvermoeibaar en ongeduldig. Ze hebben behoefte om zich uit te drukken maar ze weten niet altijd hoe. Het is voor hun niet altijd even gemakkelijk om zich te concentreren. Vaak beginnen ze met goede moed aan een nieuwe onderneming maar hebben ze niet de lust om het af te maken. Hun warme, spontane uitstraling en intelligente houding zorgt voor de nodige bewonderaars. Als kind zijn ze dapper met de nodige enthousiasme en kracht om de hele wereld aan te kunnen.

De sterke persoonlijkheid van de Ram zorgt ervoor dat ze opgroeien tot zelfverzekerde, enthousiaste en temperamentvolle personen die behoefte hebben aan regels en structuur. Deze regels zorgen ervoor dat ze niet te vaak uit de band springen. Dit sterrenbeeld houdt ervan om bewonderd te worden. Met complimentjes kom je een heel eind bij deze ietwat humeurige individuen. Het advies vragen van een Ram zorgt ervoor dat ze zich belangrijk voelen, iets waar ze veel waarde aan hechten. Ze zijn erg gesteld op vrijheid en waarderen het niet wanneer je deze van hun probeert af te pakken. De Ram zal niet vlug een langdurige en vaste relatie aangaan, hiervoor is dit sterrenbeeld te rusteloos en zal hij of zij eerst zijn wilde haren moeten verliezen. Dit betekend niet dat je geen betekenisvolle relatie kunt aangaan met een Ram wanneer ze uiteindelijk besluiten om te settelen. In de liefde zijn ze trouw, opwindend en geven ze kracht aan hun partner. Je zou het bijna niet verwachten maar een Ram kan behoorlijk romantisch zijn. Wel belangrijk is dat ze met respect worden behandeld.

De Ram kan ook erg ongeduldig zijn. Ze staan bekend om hun driftbuien en woedeaanvallen. Wanneer ze hun zin niet krijgen kunnen ze zich kinderachtig gedragen. Ze zijn niet helemaal vies van liegen wanneer het hun helpt hun zin door te drijven. Een Ram heeft extreem veel ambitie en is niet altijd in staat om compromissen te sluiten. Hun koppige aard vraagt om het nodige geduld en begrip van hun naasten. Een Ram is daadkrachtig en gaat rechtstreeks op zijn doel af.

Kleuren die de Ram complimenteren zijn rood, zwart en wit. Ze kunnen goed overweg met personen geboren onder de sterrenbeelden Leeuw, Boogschutter en Weegschaal. Dit sterrenbeeld komt altijd opdagen wanneer nodig. Ze zijn behulpzaam, oprecht en wanneer vereist zeer liefdevol. De Ram doet er alles aan om de personen in zijn omgeving gelukkig te maken. Het zijn zelf echte levensgenieters en ze willen dit gevoel graag overdragen. Één ding is zeker, met een Ram aan je zij zal je je niet snel vervelen.

Meer weten over je sterrenbeeld?

Wanneer je graag meer wilt weten over het sterrenbeeld Ram of wanneer je je persoonlijke horoscoop wilt laten berekenen dan kun je contact opnemen met een echte astroloog. Via onze medium chat kun je ook chatten met een professionele astroloog en kun je al voor €10 een mooi consult ontvangen!