Paranormaal test

Paranormaal test

Wanneer je nieuwsgierig bent naar in hoeverre jouw paranormale vermogens al ontwikkeld zijn kun je verschillende testen doen die hier antwoord op kunnen geven. Paranormale vermogens worden ook wel spirituele intuïtie genoemd. Iedereen heeft intuítie en iedereen heeft ook spirituele intuítie (paranormale vermogens) maar deze zijn niet bij iedereen even ver ontwikkeld. Je kunt zelf vanalles doen om je paranormale vermogens verder te ontwikkelen. Hiervoor zijn online verschillende oefeningen te vinden. Wanneer je ervoor openstaat zul je het ook sneller ervaren. Beantwoord de vragen hieronder met ja of nee en kijk hoever jouw paranormale vermogens zich tot nu toe ontwikkeld hebben. 

1) Is het weleens voorgekomen dat je over iemand droomt en dat je die persoon kort erna ook tegenkomt? Of dat wat je gedroomd hebt ook echt uitkomt?  

2) Voel je weleens dat iemand die je kent, een geliefde of vriend het moeilijk heeft of iets naars meemaakt? 

3) Is het weleens voorgekomen dat je aan iemand denkt en dat die persoon je op hetzelfde moment belt of een berichtje stuurt? 

4) Krijg je op bepaalde plaatsen weleens een onrustig gevoel alsof er iets naars heeft plaatsgevonden of nog gaat plaatsvinden? 

5) Kun je meteen de sfeer aanvoelen wanneer je een kamer binnenloopt waar veel mensen zijn? 

6) Weet je soms voordat iemand zijn mond heeft opengedaan al wat hij wilt zeggen? 

7) Komt het weleens voor dat je het gevoel hebt dat er iemand naar je staat te kijken en dat je je dan omdraaid en ziet dat een persoon je aanstaart? 

8) Heb je weleens een afspraak afgezegt omdat je het gevoel had dat er iets naars ging gebeuren? En dat je dan achteraf inderdaad de bevestiging hebt gehad dat er iets naar gebeurd is? 

9) Heb je weleens contact gehad met iemand die overleden is ? 

10) Kun je gevoelens van andere mensen goed aanvoelen ook al proberen ze die te verbergen. 11) Heb je weleens iets gedaan omdat je de uitkomst al wist en dat het erna ook echt uitkwam?

Tel nu alle keren dat je de vragen met ja hebt beantwoord bij elkaar op

1of 2 keer Ook al heb je maar 1 of 2 vragen met ja beantwoord dan nog heb jij ook paranormaal vermogen alleen is het nog niet ver ontwikkeld. Probeer je er meer voor open te stellen en ga aan de slag met oefenen. Wanneer je geregeld oefent zullen je vermogens snel toenemen. 3 tot 5 keer Je hebt wel een goede spirituele intuítie maar je vertrouwd er nog niet helemaal op. Probeer nog meer te vertrouwen op je intuítie en dan zul je nog verbaasd staan! Voor het nog meer te ontwikkelen kun je ook oefeningen doen die je vermogens zullen versterken. 6 tot 8 keer Jouw zesde zintuig is al zeer goed ontwikkeld en het komt je in het dagelijks leven ook goed van pas. Jij kunt je paranormale vermogens makkelijk versterken door een beetje te oefenen. Bij jou is het van nature al erg ver ontwikkeld. 9 of meer Dat je sterke paranormale vermogens hebt zal voor jou geen verrassing zijn! Je voelt dingen van te voren aan en je pikt makkelijk signalen op van mensen of dingen in je omgeving. Misschien zou je er iets mee kunnen gaan doen. Bijvoorbeeld andere mensen helpen of cursussen geven. Jouw paranormale vermogens zijn zo goed ontwikkeld en je twijfelt er ook helemaal niet aan. Je vertrouwd op je vermogens en dat maakt ze ook zo sterk.  

Je paranormale vermogens verder ontwikkelen

Wanneer je je paranormale vermogens verder zou willen ontwikkelen zijn er verschillende dingen die je kunnen helpen. Het is zeker aan te raden om te beginnen met een cursus intuïtieve ontwikkeling. Deze cursus helpt je om beter naar je eigen intuïtie te luisteren en de boodschappen van je intuïtie ook beter te begrijpen. Ook kun je boeken kopen waarin allemaal oefeningen staan die je paranormale vermogens testen en versterken. Klik hier voor nog meer tips die je intuïtie helpen te versterken

Voor nog meer adviezen over hoe je je paranormale vermogens kunt versterken kun je hier ook gratis contact opnemen met ervaren mediums en paragnosten. Het chatten met de mediums en paragnosten is 100% gratis!