Nieuwetijdskinderen

Wat zijn nieuwetijdskinderen?

Als we het hebben over nieuwetijdskinderen dan hebben we het over kinderen die over een bijzonder hoge gevoeligheid beschikken. Vaak worden deze kinderen bestempeld met raar en apart, maar eigenlijk hebben zij gewoon een gave waarmee zij dingen waarnemen die voor anderen verborgen blijven. Ze pikken namelijk gemakkelijk de gevoelens op van anderen. De onzichtbare wereld van stemmingen, gevoelens en energieën wordt door nieuwetijdskinderen gemakkelijk waargenomen. Wanneer ouders de uitspraak "Mijn kind ziet dingen die er niet zijn" of "Mijn kind zegt dingen die hij of zij niet kan weten" gebruiken, dan kan men er bijna wel vanuit gaan dat we hier te maken hebben met een nieuwetijdskind

Eigenschappen van nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen, ook wel nieuwe kinderen genoemd, zijn in toenemende mate helder voelend. Ook eigenschappen als empathie en telepathie komen goed naar voren in het gedrag. Nieuwe kinderen zijn erg gevoelig voor de gevoelens van anderen. Energieën van mensen om hen heen, evenals gevoelens en stemmingen worden snel opgepikt en kunnen soms verwarrend voelen. Nieuwe kinderen laten zich niet misleiden door de buitenkant maar hebben een sterke intuïtieve waarneming. Ook hebben ze vaak groot  respect voor de natuur, zijn ze fantasierijk, diepzinnig en idealistisch. Maar ook dromerigheid, rusteloosheid en zweverigheid zijn eigenschappen die precies bij een nieuwetijdskind passen.

Nieuwetijdskinderen zijn erg ongevoelig voor dwang, autoriteit en discipline. Ze kunnen erg verward raken van onbegrip en kunnen zich hierdoor ook vaak erg eenzaam voelen. Ze worden vaak gediagnosticeerd met de ziekte ADHD of ze zijn juist weer heel erg teruggetrokken. Ze zijn vaak bang voor dingen die wij niet kunnen zien of begrijpen. Als ze niet begrepen worden kunnen ze enorm boos en driftig worden. Ook zijn ze vaak hoogbegaafd en kunnen ze paranormale ervaringen hebben. Ze hebben een zeer sterk rechtvaardigheids gevoel en doen wijze uitspraken voor hun leeftijd. Veel nieuwetijdskinderen hebben ook last van slaapproblemen en zijn vaker verdrietig en/of anstig.

Vredestichters

Een van de grootste waar te nemen eigenschap van een nieuwetijdskind is dat zij altijd de harmonie willen bewaren. We spreken hierdoor dus ook vaak over vredesstichters. Conflicten worden aangevoeld en geprobeerd te sussen. Onbewust nemen zij een therapeutische rol op zich.

Herken een nieuwetijdskind op tijd

Als er al op jonge leeftijd word opgemerkt dat een kind misschien wel eens een nieuwetijdskind zou kunnen zijn, kan dit veel schade beperken voor latere leeftijd. Ouders kunnen hier namelijk op inspelen en hulp zoeken bij hoe ze met hun kind kunnen omgaan. Stimuleren is hierbij het sleutelwoord.

Als baby huilen nieuwetijdskinderen veel. In de peutertijd valt het al snel op dat kinderen erg wijs zijn voor hun leeftijd en overgevoelig voor de stemmingen van ouders. Op latere leeftijd worden juist vaak de kenmerken als moeite met bedrog, liegen en onechtheid zichtbaar. Eczeem, allergieën of andere huidaandoeningen treden vaker op. Dit door de zware mate van gevoeligheid.

Hoe ga ik om met een nieuwetijdskind?

Hoe om te gaan met een nieuwetijdskind is vaak een vraag die ouders als eerste stellen. Als ouder wil je graag je kind stimuleren tot het beste, maar hoe werkt dat met een kind dat zo gevoelig is?

Behandel een nieuwetijdskind altijd met respect. Erken hun rol in de familie en probeer ze te helpen hun eigen discipline te ontwikkelen. Geef ze een keuze en betuttel ze niet. Lach ze nooit uit, ook al zeggen ze dingen die jij niet kunt begrijpen. Moet er verplicht iets gedaan worden, leg dan altijd uit waarom ze deze dingen moeten doen. Blijf vooral eerlijk, wanneer je een leugen vertelt zullen zij dit direct opmerken en voelen. Vertel gewoon eerlijk waarom iets even niet kan of iets niet wenselijk is. Ook als je het idee hebt dat ze hiervoor te jong zijn. 

Homeopathie en Reiki

Bijna alle nieuwetijdskinderen reageren erg goed op Homeopathie en Reiki. Vooral wanneer deze behandelmethodes worden toegepast door een therapeut waarbij het kind een positief gevoel heeft, kunnen zeer goede resultaten worden behaald.


Nieuwetijdsvolwassenen

Veel nieuwetijdskinderen zijn inmiddels al volwassen maar daar gelden nog steeds de zelfde kenmerken voor. Nieuwetijdsvolwassen zijn dus volwassen mensen die hooggevoelig zijn en daardoor vaak niet begrepen worden. Zij ondervinden vaak klachten zoals oververmoeidheid en burnout verschijnselen. Lees hier meer over hooggevoeligheid.

Mediums en paragnosten hebben vaak erg veel verstand van nieuwetijdskinderen. Zij weten precies hoe deze kinderen in elkaar steken en wat ze nodig hebben.

Wanneer je gratis in contact wilt komen met mediums en paragnosten voor informatie over nieuwetijdskinderen dan kun je hier een gratis account aanmaken en gratis met ze chatten in een online chatbox.

Klik hier voor gratis medium chat