Medium ervaringen

Ervaringen met mediums en spirituele adviseurs

Ondanks dat er op het moment erg veel vraag is naar online mediums en andere spirituele adviseurs is de stap vaak toch nog groot om daadwerkelijk contact te maken met een online medium. (of andere spirituele adviseurs).

Veel mensen weten niet wat ze kunnen verwachten van een online medium en of ze wel echt helemaal oprecht zijn. 

Hoe weet je nu of het medium dat je wilt contacteren echt goed is en niet gewoon misbruik probeert te maken van jouw goed vertrouwen?

Dit is natuurlijk een hele normale denkwijze en het is juist goed dat je niet zomaar meteen aanneemt dat elk online medium eerlijk en zuiver is en het beste met jou voor heeft. Er zijn namelijk genoeg websites die helemaal niet zo eerlijk zijn en inderdaad proberen een graantje mee te pikken, vooral in deze tijd van spirituele ontwaking.

Gelukkig zijn er ook meer dan genoeg websites die wel eerlijk werken en zuivere en oprechte mediums hebben die echt het beste met je voor hebben. 

Hoe kun je een eerlijke website herkennen?

Wanneer een website echte zuivere bedoelingen heeft en er ook van overtuigd is dat zij alleen maar professionele en eerlijke mediums bij zich hebben werken dan is het natuurlijk geen enkel probleem om mensen reviews en ervaringen op de website te laten plaatsen. Zo kunnen mensen die mogelijk interesse hebben in een consult lezen of de mediums eerlijk en goed zijn en waar hun kwaliteiten liggen. Elk medium is natuurlijk anders en ze zijn ook vaak in andere dingen gespecialiseerd. Iedereen die een consult heeft ontvangen kan op deze manier na het consult meteen aan andere mensen laten weten hoe zij het consult ervaren hebben. Wanneer je ziet dat de website een mogelijkheid bied om ervaringen te plaatsen dan kun je er vanuit gaan dat deze website geen slechte bedoelingen heeft. Een malafide website met alleen maar onoprechte mediums, mensen zonder ook maar enige paranormale vermogens, zou dit natuurlijk nooit kunnen aanbieden. 

Chatten via gratismediumchat.nl

Omdat wij weten dat we zeer goede, ervaren mediums en andere spirituele adviseurs in ons team hebben vinden wij het geen enkel probleem dat mensen ervaringen kunnen plaatsen. Sterker nog we zouden het fijn vinden als iedereen die een consult heeft ontvangen ons en andere mensen wilt laten weten hoe zij dit consult ervaren hebben. 

Mensen vinden het fijn om te weten dat een medium eerlijk, medelevend, vriendelijk en niet oordelend is en van wie beter kunnen ze deze bevestiging krijgen dan van mensen die al een consult ontvangen hebben. 

Wanneer je dus interesse hebt in een mooi zuiver en professioneel consult kun je eens een kijkje nemen en je keuze maken uit vele tientallen adviseurs met verschillende kwaliteiten.

Voordat je werkelijk een consult aangaat met jouw gekozen adviseur kun je voor onbepaalde tijd gratis chatten en natuurlijk ervaringen lezen van andere mensen. 


Klik hier voor gratis medium chat