Zelf je toekomst leren voorspellen - Hoe doe je dat?

01-08-2021
Toekomst leren voorspellen
Toekomst leren voorspellen

Wil jij zelf je toekomst leren voorspellen? Dat kan! Er zijn verschillende manieren waarop jij kunt leren je eigen toekomst te voorspellen. Er zijn wel een aantal dingen die je moet weten voordat je begint met oefenen. Bijvoorbeeld : Wat kun je allemaal voorspellen? Komt alles ook echt uit? En hoe kan ik dan mijn toekomst voorspellen? Op al deze vragen geven we je graag antwoord. Je eigen toekomst voorspellen kan heel spannend zijn. We begrijpen dat je er natuurlijk zo snel mogelijk mee wilt beginnen dus laten we er eens dieper op in gaan.

Hoe kun je je eigen toekomst voorspellen?

Zoals we al eerder vertelde zijn er verschillende manieren en methoden die je kunt gebruiken om voorspellingen te doen. Veel waarzeggers, helderzienden en mediums gebruiken bijvoorbeeld tarotkaarten, een kristallen bol, runen, handlezen of een pendel. Je kunt zelf kiezen welke manier jij wilt gebruiken. Het ligt helemaal aan je eigen voorkeur. De meeste mensen kiezen voor tarotkaarten of andere waarzegkaarten. Dit omdat het eigenlijk de makkelijkste manier is om aan zeer specifieke informatie te komen. Toch is kaartlezen niet zo simpel als het lijkt. Ja iedereen kan het oefenen maar niet iedereen zal er even goed in zijn. Voor elke manier geldt eigenlijk wel dat het natuurlijk nog beter is als je ook over een paranormale gaven beschikt zoals helder zien of helder voelen. Maar dat wilt niet zeggen dat jij helemaal geen informatie kunt krijgen over je toekomst. Iedereen kan kaarten leggen en daar iets van informatie uithalen. Maar hoe werkt dit dan precies?

Je toekomst voorspellen met tarotkaarten

Wanneer je net als vele anderen het leuk vindt om je toekomst te voorspellen met tarotkaarten dan geven we je graag wat handige informatie hierover. Er zijn vele verschillende tarotkaarten en andere waarzegkaarten, zoals de lenormand kaarten en engelen kaarten. Wij raden je aan om als een beginnende voorspeller of kaartlegger te beginnen met de makkelijkste kaarten om te lezen. Wij zouden dan de kaarten van Doreen Virtue adviseren. Zij heeft een uitgebreide collectie van tarotkaarten, orakelkaarten en engelenkaarten waar je uit kunt kiezen. De kaarten zijn prachtig gemaakt en hebben duidelijke en heldere afbeeldingen die makkelijk te begrijpen en te duiden zijn. Daarnaast hebben alle kaarten op zich ook een duidelijke betekenis die meestal al op de kaarten zelf geschreven staat en anders staan ze beschreven in het boekje wat je bij de kaarten krijgt.  

Iedereen kan deze kaarten dus leggen en lezen. Echte mediums en paragnosten gebruiken de kaarten meestal als hulpmiddel en niet als enige bron van informatie. Zij gebruiken hun gave zoals helder voelen en helder zien om extra informatie te ontvangen. Zij kunnen doormiddel van hun gave nog veel meer informatie uit de kaarten halen. Zij kijken bijvoorbeeld naar de kaarten en krijgen dan woorden te horen of beelden te zien. Jij zult waarschijnlijk als beginnende kaartlegger alleen de kaart uitleg lezen. Maar naar mate je meer ervaring krijgt zul je misschien zelf ook gaan zien dat er telkens een bepaalde kaart valt bij een specifieke gebeurtenis en dat deze kaart je iets extra's verteld wat niet in de uitleg beschreven staat. Zo gaan kaarten een extra betekenis voor je krijgen.

Of misschien krijg je zelf een bepaald gevoel bij een kaart of zie je beeld voor je. Een bepaalde kleur die iets voor je betekend. Of je hoort een woord of zin in gedachten. Let tijdens het kijken naar de kaarten op alles wat in je opkomt. Alles kan extra informatie zijn wat de spirituele wereld of je hogere zelf aan je probeert door te geven.

De kunst is om de kaarten niet te letterlijk te nemen maar de onderliggende boodschap te begrijpen. Dit kun je allemaal leren door je intuïtie te versterken.

Wanneer jij op je intuïtie durft te vertrouwen zijn er talloze kaartendecks die je kunt gaan gebruiken. De Osho Zen kaarten zijn bijvoorbeeld kaarten zonder enige uitleg en bij deze kaarten is het dus nodig om puur te vertrouwen op je intuïtie en alle informatie die bij jou binnenkomt via gevoelens en gedachten. Naast de kaarten van Doreen Virtue zijn de Rider Waite kaarten ook zeer populair onder de amateur kaartleggers en de professionele kaartleggers.

Tips wanneer je gaat beginnen met kaart leggen

  • Zoek een deck dat je aanspreekt. Kijk naar de kleuren en de afbeeldingen. 
  • Kies een deck met een uitgebreide kaartuitleg
  • Voor je de kaarten gaat schudden vraag dan je gidsen en de spirituele wereld om je zuivere en heldere boodschappen door te geven
  • Vertrouw op je intuïtie en alles wat je doorkrijgt tijdens het kaartlezen
  • De toekomst voorspellen voor jezelf is erg moeilijk omdat je ego in de weg zit. Vaak probeer je in de kaarten te zien wat je zelf hoopt. Zo kan het zijn dat je echt graag een bepaalde uitkomst wilt en koste wat kost dit probeert uit de kaarten te halen. Ga er dus in met een open geest en accepteer wat de kaarten je willen zeggen. Je krijgt niet altijd te horen of zijn wat jij het liefst zou willen. 
  • De toekomst voorspellen voor anderen is makkelijker dan voor jezelf. Oefen dit dus veel. 

Je toekomst voorspellen met een glazen bol

Je toekomst leren voorspellen met een glazen bol is zeker niet voor iedereen weggelegd. Het kost erg veel tijd en je moet veel oefenen om dit kunstje onder de knie te krijgen. Zeker niet iedereen zal dit lukken. Je moet hierbij volledig vertrouwen op je eigen paranormale gaven waar in principe iedereen over beschikt maar niet bij iedereen evenveel ontwikkelt is. Ook niet iedereen heeft hier evenveel aanleg voor. Het is dus oefenen en oefenen om te kijken in hoeverre jij hier talent voor hebt. De kunst is om je gedachten stil te krijgen en te vertrouwen op de beelden die je te zien krijgt. Dit is zeker niet makkelijk. Lees hier meer over je toekomst voorspellen met een glazen bol.

Andere manieren om je toekomst te voorspellen

Verder kun je nog via handlezen, runen gooien of bijvoorbeeld Astrologie je toekomst leren voorspellen. Dit zijn dus ook methoden waar je je in kunt verdiepen. Er is voor iedereen wel een manier die geschikt kan zijn. Kijk wat jou het meeste aanspreekt, iedereen heeft zijn eigen voorkeur.

Kun je alles zomaar voorspellen?

Het is zeker niet zo dat je zomaar alles kunt voorspellen. Het is belangrijk om te weten dat heel veel dingen in het leven niet vaststaan maar gecreëerd worden door de keuzes die je maakt. Vaak is er dus wanneer je een specifieke vraag stelt nog helemaal niks te voorspellen dat al zeker weten uitkomt. Wanneer je de kaarten dan iets vraagt en je krijgt een duidelijke uitkomst dan kan dat ook betekenen dat dat de uitkomst gaat zijn wanneer je hetzelfde pad blijft belopen. Zo kun je bijvoorbeeld een waarschuwing krijgen. Om uit te kijken voor een bepaalde persoon of bepaalde situatie. Wanneer jij dan andere keuzes maakt en een andere weg inslaat kun jij de uitkomst en de toekomst ook veranderen. Misschien zie je dat je opgelicht gaat worden door een vriend. De dag erna vraagt een vriend je om geld te lenen. Dan kun je er al bijna zeker van uit gaan dat de kaarten het daar over hadden. Je bent dus gewaarschuwd. Je kunt er dan voor kiezen deze vriend niet te helpen en dus wordt je niet opgelicht. Zo heb je zelf dus de toekomst veranderd. 

Sommige dingen in het leven staan wel vast en het kan zijn dat je deze dingen kunt voorspellen. De spirituele wereld geeft je deze informatie dan wanneer het goed is voor jou om de uitkomst al te weten. Wanneer het niet voor je hoogste goed is zullen ze de uitkomst of toekomst nog niet met je delen. Houdt hier altijd rekening mee, je zult altijd te horen krijgen wat het Universum met jou wilt delen.

Tips om de toekomst te voorspellen

Er is een handige manier om te leren de toekomst te voorspellen. Het is eigenlijk een manier om te weten hoe de toekomst er ongeveer gaat uitzien. 

Soms is het beter om niet direct te vragen hoe een situatie zich zal ontvouwen. Dit omdat het soms nog niet duidelijk is. Een betere manier om soms je vraag te stellen is om te vragen naar hoe een situatie op het moment is. Zo krijg je inzicht in een situatie maar kun je ook een beetje inzicht in de waarschijnlijke toekomst krijgen. Een voorbeeld hiervan is wanneer je bijvoorbeeld wilt weten of je een relatie zult krijgen met een bepaalde persoon. Soms is er nog geen duidelijk antwoord omdat het niet vaststaat. Dan kun je wel vragen of de persoon jou ook leuk vindt. Hier krijg je bijna altijd een duidelijk antwoord op. Wanneer het antwoord nee is dan weet je in ieder geval al dat jullie waarschijnlijk geen relatie zullen krijgen. 

Of misschien vraag je je af of je lang samen zult zijn met je partner. Dit hoeft niet vast te staan natuurlijk. En daarom kan het zijn dat je een onduidelijk antwoord krijgt. Beter kun je dan vragen hoe je partner over je denkt. Als dit heel goed is dan weet je dat je waarschijnlijk in ieder geval nog niet uit elkaar gaat. Mochten de kaarten vertellen dat je partner misschien ontrouw is of niet meer zo geïnteresseerd dan weet je ook al genoeg. 

Zo kan het dus heel belangrijk zijn hoe je je vraag stelt. Wees creatief met het stellen van je vragen maar wees ook heel duidelijk. 

Mediums en toekomstvoorspellingen

Wil je meer leren over hoe je je toekomst kunt voorspellen dan kun je contact opnemen met een medium. Zij zijn hier natuurlijk heel ervaren in en kunnen je helpen met meer advies en tips zodat jij zo snel mogelijk meer over je toekomst te weten komt. Maar natuurlijk kan een medium. helderziende, paragnost of waarzegger ook een kijkje in je toekomst nemen en je vertellen wat jou te wachten staat.

Via onze website kun je meteen goedkoop via de chat in contact komen met de beste online mediums, helderzienden en waarzeggers.