Win een mooie Amethist cluster!

06-05-2017

Gesloten! De winnaar van deze mooie Amethist is Tatiana Verbeek! Wij willen iedereen bedanken voor jullie deelname!

De Amethist is een steen die bij vrijwel iedereen bekend is. De steen varieert in kleur van lila naar diep en intens donkerpaars. De Amethist ziet er niet alleen prachtig uit, het is tevens een steen met vele geneeskrachtige en reinigende werkingen. Daarbij staat hij erom bekend dat hij het spiritueel bewustzijn verhoogt.

Amethist hoort bij de 7e chakra en is een zeer krachtige en beschermende steen met een hoge spirituele vibratie. De Amethist is een steen die uitermate geschikt is bij het verwerken en oplossen van problemen. Zowel mentaal als fysiek.

Amethist blokkeert negatieve energieën. Hij zorgt voor een goede nachtrust door het wegnemen van negatieve energie en hij beschermt je tegen terugkerende nachtmerries.

Amethist kalmeert of stimuleert de geest. Hoge bewustzijnstoestanden en meditatie worden door de Amethist bevorderd.Tevens stimuleert de steen het geheugen en verbetert de motivatie.

Laat ons weten of jij interesse hebt om deze mooie Amethist te winnen, het enige wat je hoeft te doen is je naam achter te laten in de reacties onder dit artikel. De winnaar van de Amethist wordt vrijdag 12-05 bekend gemaakt!