Top paragnosten en mediums

13-07-2021
Top mediums en paragnosten
Top mediums en paragnosten

Tegenwoordig kun je zowel online als in een echte praktijk makkelijk en snel in contact komen met een medium, paragnost, helderziende, waarzegger, kaartlegger of energetisch healer. Maar hoe weet je nu of het medium of paragnost daadwerkelijk in staat is om een echt zuivere reading te geven? Niet ieder medium of paragnost is namelijk even goed in wat ze doen. Hoe herken je een echte top paragnost? Wat is het verschil tussen een paragnost en een top paragnost? Wij geven je graag wat meer informatie zodat je zeker weet dat je een reading ontvangt van iemand die echt is staat is om jou eerlijke informatie, advies en duidelijkheid te geven. Ons advies is altijd : Ga niet zomaar met de eerste de beste in zee!

Herken een top medium of top paragnost

Natuurlijk wil je dat jouw consult het beste consult mogelijk is. Je betaald er immers voor en je deelt vaak erg persoonlijke dingen. Het laatste waar je dan op zit te wachten is op iemand die je onzin verkondigd. Natuurlijk hoeft dit niet altijd met opzet te zijn. Er zijn genoeg paragnosten en mediums die erg in zichzelf geloven en zelf denken dat ze zuivere informatie met je delen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook mensen die er alleen op uit zijn om geld te verdienen en zelf heel goed weten dat ze over geen enkele paranormale gave beschikken.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat ieder medium en iedere paragnost uniek is. Allemaal hebben ze hun eigen gave ontwikkeld op een ander niveau. Het ene medium zal een stuk verder ontwikkeld zijn dat het andere medium. Er is wel degelijk verschil tussen een ''gewoon medium'' of een echt top medium. 

Vaak geldt : Hoe meer ervaring het medium heeft hoe verder ontwikkelt hij of zij is. Sommige mediums zijn geboren met hun gave en hebben deze ook weer gekregen van bijvoorbeeld hun vader, moeder, oma of opa. 


Maar een paragnost kan ook iemand zijn die pas sinds kort zijn gave is gaan ontwikkelen is en zelf nog veel moet leren. Zo iemand kan al heel snel fouten maken en dingen zelf verkeerd interpreteren waardoor hij/zij jou totaal verkeerde informatie kan geven.

Vertrouw dus nooit zomaar alles wat een paragnost of medium je verteld. Doe ook altijd goed onderzoek naar de consulent waar je een reading van wilt ontvangen. Kijk hoelang hij/zij al mensen helpt met zijn/haar gave en hoeveel readings hij/zij al gegeven heeft. Maar kijk ook of je ervaringen van mensen met dit medium kunt vinden.

Graag geven we je een aantal tips hoe je kunt zien of je te maken hebt met een echte top paragnost of niet

6 manieren om een top paragnost te herkennen

Een echt top medium is makkelijk te herkennen. Let op deze 6 signalen wanneer je met een medium of paragnost in gesprek bent. Wanneer je deze signalen herkent dan kun je ervan uit gaan dat je echt een zuiver consult ontvangt.

  1. De paragnost is meteen heel vriendelijk, geduldig en begripvol. 
  2. Hij of zijn begint meteen met het benoemen van feiten over jou verleden en heden. Persoonlijke dingen die eigenlijk niemand zomaar kan weten. Bijvoorbeeld dat je net uit een lange relatie komt of dat je net verhuisd bent. 
  3. Ze pikken meteen op hoe jij je voelt. Ben je verdrietig of angstig? Of ben je juist heel blij. 
  4. Ze weten vaak zelf al waarover jij wilt praten. Ze voelen aan waar jij een vraag over hebt en zullen dit onderwerp aansnijden
  5. Ze stellen zelf erg weinig vragen. Ze zijn veel aan het woord en willen dan ook niet dat jij zelf te veel informatie deelt. Vaak wilt een top medium dat je vragen alleen beantwoord met een ja of nee. 
  6. Een goed medium stelt jou gerust en zal jou nooit bang maken. Ze zijn wel altijd eerlijk maar op een positieve manier. Zij weten dat wij alle hier zijn om te leren en zullen daarom nooit oordelen. Ze zijn een luisterend oor en zullen dan ook de tijd voor je nemen. Een top medium zal nooit onaardig zijn of jou dwingen om iets te doen.

Vaak gebruiken de allerbeste mediums en paragnosten ook geen hulpmiddelen. Zij hebben deze simpelweg niet nodig. Dat wilt niet zeggen dat iemand geen goed medium kan zijn wanneer hij/zij bv. tarotkaarten gebruikt. Sommige mediums vinden het gewoon fijn als extra hulpmiddel en om weer extra informatie door te krijgen. 

Wanneer het medium vanaf het begin er al naast zit dan kun je het beste het consult beëindigen. Vaak wordt het dan echt niet beter en kost het jou alleen maar geld. Wanneer je dus in het begin van het consult al twijfelt dan volg je gevoel en beëindig het consul. Een top medium of paragnost zal vanaf het begin meteen de juiste informatie geven en jou geen seconde laten twijfelen of de informatie echt is.

Kom in contact met top mediums en paragnosten

Wil je zelf in contact komen met een echt betrouwbaar en professioneel medium of paragnost? Dan hebben wij vast de beste online paragnosten websites voor je uitgezocht. Hier kun je direct goedkoop in contact komen met streng gescreende consulenten. Je kunt er zelfs chatten met paragnosten bekend van tv. Natuurlijk kun je op deze website ook zeer veel ervaringen lezen van andere mensen. Deze medium chat site is niet alleen de beste van de Benelux maar ook één van de goedkoopste. Hier kun je namelijk voor €10 een compleet consult ontvangen.