The law of attraction (The Secret)

10-12-2016

De wet van aantrekkingskracht, je hebt er vast weleens van gehoord. Deze wet wordt ook wel de Law of attraction of ''The Secret genoemd''.

Alles wat je denkt roep je over jezelf af. Denk je dus positieve dingen dan roep je dat over jezelf af. maar denk je negatief dan trek je negatieve gebeurtenissen aan.

Denk je positief en visualiseer je daarbij ook nog eens goed wat je graag zou willen dan zou je dat volgens de wet van aantrekkingskracht moeten aantrekken. Ben je pessimistisch en denk je alleen maar negatief dan trek je negativiteit aan. In principe is dit waar want alles is energie en dat geldt dus ook voor gedachten. Wanneer je positief denkt dus positieve energie stuurt dan trek je ook weer positieve energie aan. Hetzelfde geldt voor wanneer je negatief denkt, dan trek je negatieve energie aan.

De wet van Karma

Natuurlijk kun je niet zomaar alles wat je visualiseerd ontvangen. Er komt toch nog wat meer bij kijken. Want die arme kinderen in Afrika die hebben dat toch niet over zichzelf afgeroepen? En waarom ben ik dan nog niet rijk terwijl ik elke dag visualiseer dat ik de jackpot win? Er is namelijk ook nog de wet van karma. Ieder mens op deze aarde wordt met karmische lessen geboren. Dat wilt zeggen dat er al dingen vastliggen over je leven alvorens je geboren wordt. Iemand die bijvoorbeeld in zijn vorig leven misbruik heeft gemaakt van geld kan ervoor gekozen hebben in dit leven te leven met weinig geld om zo zijn karma in te lossen. Deze persoon zal in dit leven dus zeker niet de jackpot winnen, hoe graag hij dit ook wilt. Daar heeft hij immers zelf voor gekozen en dat kan nu in dit leven ook niet meer veranderd worden. Ook kunnen er andere redenen zijn waarom hij de jackpot niet zou winnen. Het zou misschien niet passen in het leven wat hij nu zou moeten leven, om welke reden dan ook. Misschien moet hij in dit leven wel ervaren hoe het is om heel hard te werken voor zijn geld en de waarde van geld en materiële dingen te leren zien. Er kunnen veel redenen zijn waarom de jackpot winnen niet bij deze persoon past. Het is dus zeker niet zo dat je alles wat je visualiseerd en waar je positief over nadenkt maar zomaar zult ontvangen. Ook al zit je karma niet in de weg dan nog kun je niet lekker achterover leunen en verwachten dat je zomaar alles in je schoot geworpen krijgt. Je zult zelf ook in actie moeten komen. Je moet er zelf dus ook voor werken. De wet van aantrekkingskracht werkt niet alleen op materieel gebied maar ook op mentaal gebied. Wanneer je negatief over jezelf denkt dan zullen anderen dat ook doen, tenzij je karma andere bedoelingen heeft. Wanneer je denkt dat je iets niet kunt dan gaat het vaak ook mis, en ga zo maar door. Je gedachten zijn dus erg belangrijk. De wet van aantrekkingskracht kan je veel goeds brengen wanneer je positief ingesteld bent en zelf ook in actie komt!

Jouw persoonlijke karmische lessen

Wil je meer te weten komen over jouw persoonlijke situatie wat betreft karmische lessen? Een Astroloog kan je helpen om meer te weten te komen over de belangrijke lessen in jouw leven. 


Kom gratis in contact met een astroloog