Mediums en waarzeggers - Ja of Nee vragen

16-11-2018

We merken dat het steeds populairder wordt om een online medium, paragnost, helderziende, waarzegger of kaarlegger te contacteren voor het stellen van een korte Ja of Nee vraag. Veel mensen hebben een vraag waar ze niet perse een gedetailleerd antwoord op willen. Ze willen alleen maar weten wat de uitkomst van een bepaalde vraag gaat zijn. Ze willen weten wat de toekomst hun gaan brengen op bijvoorbeeld het gebied van de liefde, werk, geld relaties, zwangerschap, verhuizing of gezondheid. 

Een ja of nee vraag stellen aan een online medium of paragnost

Allereerst willen we zeggen dat het natuurlijk mogelijk is om een korte ja/nee vraag aan onze online mediums en paragnosten te stellen. Hierbij willen we wel ook meteen aangeven dat vele gebeurtenissen in het leven niet vaststaan maar gecreëerd worden door de keuzes die wij maken. Wanneer één van onze mediums of paragnosten bijvoorbeeld aangeeft dat zij doorkrijgen dat het antwoord op een vraag Ja is, dan zou het nog kunnen dat u door uw eigen keuzes de uitkomst kunt veranderen. 

Voorbeeld

Uw vraag is of u dit jaar zwanger gaat worden: Het medium zegt hierop dat het antwoord Ja is. Maar u besluit dat u het toch nog te vroeg vind om op dit moment kinderen te krijgen. U probeerd daarom niet om zwanger te worden maar gebruikt juist een anticonceptiepil om zwangerschap tegen te gaan. U word daarom dit jaar niet zwanger. 

Het medium heeft uw vraag beantwoord toen u nog wel zwanger wilde worden en kreeg toen door dat als u dit jaar zwanger wilde worden en het ook probeerde het ook zou gaan lukken. Maar omdat u erna bewust gekozen heeft nog even te wachten is de uitkomst van de vraag dus veranderd. Zo heeft u dus uw toekomst zelf in de hand. Het medium gaf dus de uitkomst die zou gaan gebeuren wanneer u hetzelfde pad zou blijven bewandelen. 

Ja nee vragen Tarot

Om ja/nee vragen te beantwoorden worden vaak de tarot geraadpleegd. Tarotkaarten zijn namelijk uitermate geschikt voor korte antwoorden. Voor een ja nee vraag word dan ook meestal 1 kaart getrokken die dan de uitkomst van de vraag weergeeft. Soms is het antwoord dan geen duidelijk ja of nee. Maar geeft de kaart bijvoorbeeld informatie over hoe je de situatie het beste zou kunnen aanpakken zodat er uiteindelijk een positieve uitkomst zou kunnen komen. Maar het hangt dan van jou af of die positieve uitkomst er ook echt komt. 

Waarzegger ja nee vraag

Vooral waarzeggers zijn vaak gespecialiseerd in het beantwoorden van ja nee vragen. Een waarzegger of waarzegster doet dit vaak door middel van handlezen, tarot lezen, glazen bol kijken of met een pendel. Waarzeggers houden zijn vooral bezig met het voorspellen van iemand zijn toekomst en zijn daarom de juiste persoon om te contacteren. Natuurlijk kun je ook een medium of paragnost raadplegen hiervoor. Maar een waarzegger is vaker gespecialiseerd in toekomst voorspellen. 

Stel een medium of waarzegger een ja of nee vraag

Onze online mediums en paragnosten zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van ja/nee vragen maar onthoudt altijd dus u de toekomst vaak zelf in de hand hebt en dat u zeker niet bang hoeft te worden van de antwoorden die onze mediums en paragnosten geven. U kunt er in vele gevallen voor kiezen om andere keuzes te maken zodat ook de uitkomst van de vraag veranderd mocht u dat graag willen. 

Bezoek onze online medium chat