Ja/Nee vraag mediums en waarzeggers

16-11-2018

Bent u op zoek naar een medium, helderziende of waarzegger om een ja of nee vraag aan te stellen? Heeft u een brandende vraag over bijvoorbeeld een relatie, de liefde, werk, geld, een zwangerschap, verhuizing of uw gezondheid? En wilt u graag weten of de uitkomst positief of negatief voor u gaat zijn? Dan kan een ervaren spiritueel medium u zeker helpen. Er zijn verschillende manieren waarop een waarzegger de toekomst voor u kan voorspellen. Online is het zeer makkelijk om snel een ja of nee antwoord op uw vraag te krijgen. Wij helpen u dan ook graag meteen verder zodat u binnen de kortste tijd duidelijkheid heeft.

Een ja of nee vraag stellen aan een online medium of paragnost

Ja nee vraag tarot
Ja nee vraag tarot

Zoals eerder gezegd is het vrij makkelijk om snel uw ja/nee vraag online aan een medium of waarzegger te stellen. Hierbij willen we wel ook meteen aangeven dat vele gebeurtenissen in het leven niet vaststaan maar gecreëerd worden door de keuzes die wij maken. Wanneer één van onze mediums of paragnosten bijvoorbeeld aangeeft dat zij doorkrijgen dat het antwoord op een vraag ''Ja'' is, dan zou het nog kunnen dat u door uw eigen keuzes en handelen de uitkomst kunt veranderen. Dit is niet altijd zo maar het kan wel voorkomen.

Voorbeeld

Uw vraag is of u dit jaar zwanger gaat worden: Het medium zegt hierop dat het antwoord ''Ja'' is. Maar u besluit dat u het toch nog te vroeg vindt om op dit moment kinderen te krijgen. U probeert daarom niet om zwanger te worden maar gebruikt juist een anticonceptiepil om zwangerschap tegen te gaan. U word daarom dit jaar niet zwanger. 

Het medium heeft uw vraag beantwoord toen u nog wel zwanger wilde worden en kreeg toen door dat als u dit jaar zwanger wilde worden en het ook probeerde het ook zou gaan lukken. Maar omdat u erna bewust gekozen heeft nog even te wachten is de uitkomst van de vraag dus veranderd. Zo heeft u dus uw toekomst zelf in de hand. Het medium gaf dus de uitkomst die zou gaan gebeuren wanneer u hetzelfde pad zou blijven bewandelen. Zo is dat met veel vragen zo. Soms zijn dingen echter wel al voorbestemd en zullen ze hoe dan ook gebeuren. Vaak zijn deze dingen karma gerelateerd of horen ze gewoon bij uw lot en stonden ze al vast voordat u geboren werd.

Ja nee vragen Tarot

Om ja/nee vragen te beantwoorden worden vaak de tarot geraadpleegd. Tarotkaarten zijn namelijk uitermate geschikt voor korte antwoorden. Voor een ja nee vraag word dan ook meestal 1 kaart getrokken die dan de uitkomst van de vraag weergeeft. Soms is het antwoord dan geen duidelijk ja of nee. Maar geeft de kaart bijvoorbeeld informatie over hoe je de situatie het beste zou kunnen aanpakken zodat er uiteindelijk een positieve uitkomst zou kunnen komen. Maar het hangt dan van jou af of die positieve uitkomst er ook echt komt. 

Waarzegger ja nee vraag

Vooral waarzeggers zijn vaak gespecialiseerd in het beantwoorden van ja nee vragen. Een waarzegger of waarzegster doet dit vaak door middel van handlezen, tarot kaarten leggen, glazen bol kijken of met een pendel. Waarzeggers houden zijn vooral bezig met het voorspellen van iemand zijn toekomst en zijn daarom de juiste persoon om te contacteren. Natuurlijk kun je ook een medium of paragnost raadplegen hiervoor. Maar een waarzegger is vaker juist gespecialiseerd in toekomst voorspellen. 

Tips bij het stellen van ja/nee vragen

Wanneer je een ja of nee vraag stelt aan een waarzegger en je bent niet blij met de uitkomst dan kan dit ervoor zorgen dat je erg teleurgesteld raakt en misschien niet meer weer hoe je verder moet. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer je vraagt of jij en je ex weer samen zullen komen. Misschien is het antwoord een duidelijke ''Nee''. Dit kan natuurlijk zomaar zo zijn. Meestal staan dit soort uitkomsten wel vast en is er door jou weinig meer aan te doen. Ook al lijkt dat op het moment enorm negatief voor jou onthoudt dan dat altijd alles gebeurd met een reden en nooit een straf voor je is. De relatie was waarschijnlijk niet goed voor je en er komt iemand anders op je pad die beter bij jou past. 

Wanneer je echt teleurgesteld bent met een uitkomst vraag een medium dan voor meer informatie en advies. Zij kunnen je heel goed helpen om het positieve in een situatie te zien en kunnen je misschien wel vertellen dat je al binnen een zeer korte tijd wel de liefde van je leven ontmoet. 

Soms is er nog geen duidelijk antwoord op het moment dat je de vraag stelt. Houdt daar ook rekening mee. Dit kan te maken hebben met keuzes en handelingen die jezelf nog gaat maken maar bijvoorbeeld ook met de keuzes en handelingen van betrokkenen in de situatie. Je kunt dan een aantal dagen wachten en de vraag nog eens stellen. Of misschien kan het medium je wel zeggen welk gevoel ze erbij krijgen en wat de hoogstwaarschijnlijke uitkomst gaat zijn. 

Medium spreken voor advies

Wist je dat veel belangrijke mensen mediums en waarzeggers contacteren voor zowel zakelijk als persoonlijk advies? Zo kun je een waarzegger om advies vragen wanneer je een belangrijke keuze moet maken. Ze kunnen direct zien welke stap je het beste kunt nemen en welke richting je beter wel of niet op kunt gaan. Bekende en beroemde mensen van over de hele wereld hebben vaak een vaste waarzegger die hun bijstaat en helpt met het nemen van belangrijke beslissingen.

Stel direct ja of nee vraag via de chat

Onze online mediums en paragnosten zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van ja/nee vragen. Maak een gratis account aan en stel direct je vraag aan een top waarzegger of helderziende! Een creditpakket kun je al aanschaffen voor maar €10. Bij ons werken top voorspellers die zelfs bekend zijn van de tv! Ontvang je antwoorden via live chat of via email!

Bezoek onze online medium chat