Medium vraag stellen - Weet een medium alles?

08-09-2020
Medium vraag stellen
Medium vraag stellen

Tegenwoordig zijn er veel mensen die interesse hebben in het spirituele en daarbij ook weleens een vraag zouden willen stellen aan een medium. paragnost, helderziende of waarzegger. Helaas is het zo dat veel mensen dan ook denken dat een echt medium of echte paragnost het antwoord zou moeten weten op elke vraag. Zij zouden de winnende nummers van de loterij moeten kunnen voorspellen en bijvoorbeeld ook de precieze datum wanneer iemand komt te overlijden. Natuurlijk werkt het zo niet. Zelfs de beste top paragnosten en top mediums weten niet zomaar alles. Maar hoe werkt dat dan precies en waarom weten ze dan niet alles?

Hoe werken mediums en paragnosten precies?

Mediums en paragnosten ontvangen alle informatie via hun paranormale zintuig, ook wel het zesde zintuig genoemd. In principe heeft iedereen een zesde zintuig maar het is lang niet bij iedereen even sterk ontwikkeld.  De informatie die binnenkomt via het zesde zintuig ontvangen zij van het Universum of de spirituele wereld. En het is zo dat het Universum en de spirituele wereld beslist welke informatie er doorgegeven wordt. Het is dus helemaal niet zo dat een medium of paragnost alle kennis van de wereld heeft en alles in de toekomst zomaar kan voorspellen. Het medium of de paragnost stemt af op het Universum of de spirituele wereld en kijkt welke informatie zij mogen ontvangen. Meestal is het informatie die belangrijk is voor de persoon die de reading ontvangt. Het is meestal informatie die de persoon verder helpt in het leven. Vaak is de informatie een soort advies of geeft het inzichten en duidelijkheid over een bepaalde situatie. Het kan ook zeker zijn dat het medium of de paragnost voorspellingen mag doorgeven. Dit zijn dat meestal voorspellingen die karma gerelateerd zijn en dus al voorbestemd zijn. Of het verteld de uitkomst wanneer een persoon een bepaalde weg blijft volgen. Deze voorspellingen worden niet voor niks doorgegeven het heeft altijd een hoger doel. Namelijk om de persoon in kwestie te helpen. De voorspelling maakt de persoon misschien erg blij en geeft de persoon weer hoop. Of het is een waarschuwing dat hij beter een andere weg in kan slaan. Soms heeft iemand een vraag en kan daar geen antwoord op gegeven worden. Dat betekend dan of dat de persoon in kwestie niet geholpen is met het weten van de uitkomst. Of er staat gewoon nog geen uitkomst vast. Deze moet dan nog gecreeérd worden door de keuzes die de persoon zelf maakt. 

Kan ik dan wel elke vraag aan een medium stellen?

Ja natuurlijk, u bent helemaal vrij om elke vraag te stellen die u maar in gedachten heeft. Maar het Universum of de spirituele wereld beslist welke informatie het medium of paragnost mag doorgeven. Het medium of de paragnost is eigenlijk niks meer dan een doorgeefluik. Veel mensen hebben vragen over de liefde, werk, geld of gezondheid. Ene medium reading is daar natuurlijk uitermate geschikt voor. Het zal u zeker antwoorden, duidelijkheid en inzichten geven. Maar onthoudt dat het niet zo hoeft te zijn dat u letterlijk een antwoord op uw vraag krijgt. U kunt bijvoorbeeld vragen : Blijven mijn partner en ik altijd bij elkaar. U kunt hier verschillende antwoorden op krijgen. Wanneer het uw karma is en jullie voorbestemd zijn om voor altijd bij elkaar te blijven dan kunt u een duidelijk ja krijgen. Maar het kan ook zijn dat dat helemaal niet vaststaat en dat dat te maken heeft met de keuzes die u partner en u maken. Het kan ook zijn dat het medium zegt : Nee, als jullie beide niet leren van de situatie dan blijven jullie niet bij elkaar. Zoals u ziet zijn er meerdere antwoorden die u kunt ontvangen. Wees ook altijd erop voorbereid dat het een antwoord kan zijn waar u niet op gehoopt had. 

Stel zelf uw vraag aan een ervaren medium of paragnost

Heeft u zelf een brandende vraag die u graag aan een bewezen medium of paragnost wilt stellen? Dan kunt u contact opnemen met onze top paragnosen en top mediums voor een goedkoop medium consult van al €10!