Zijn spreuken echt? Kan een liefdes spreuk helpen om je ex terug te krijgen?

10-09-2020
Liefdes spreuken
Liefdes spreuken

Zijn spreuken echt? En kan een medium of waarzegger een liefdesspreuk uitspreken om je ex terug te krijgen? Dit is een vraag die vaak gesteld wordt. Iemand zijn relatie is net verbroken en hij/zij gaat kapot van liefdesverdriet. De relatie is uitgegaan maar de persoon in kwestie kan maar niet over de relatie heenkomen en wilt er alles aan doen om zijn/haar ex terug te krijgen. Wij krijgen dan geregeld de vraag : Kun je mij helpen om mijn ex weer verliefd te laten worden op mij? Of bestaan er spreuken die ervoor zorgen dat mijn ex mij gaat missen en mij weer terug wilt? Een medium, paragnost, waarzegger of tarot kaartlezer kan zeker helpen wanneer je liefdesverdriet hebt en kan goed advies geven wanneer je je ex graag terug zou willen. Via witte magie is het mogelijk om wensen in vervulling te laten gaan maar hoe werkt het precies? 

Hoe kan een medium of paragnost dan helpen?

Een medium of paragnost kan iemand helpen om te begrijpen waarom de relatie geen stand gehouden heeft. Zij kunnen je inzichten geven in de relatie en vertellen wat er precies is misgegaan. Zij weten ook wat jij nodig had in de relatie maar ook wat je partner nodig had. Zij zien de gebreken en de valkuilen. Zo krijg je zelf een duidelijk beeld van de relatie en kun je echt begrijpen waarom het misgelopen is. Pas als je dat echt goed begrijpt weet je wat er nodig is om de relatie misschien weer nieuw leven in te blazen. Een medium of paragnost kan je dan ook advies geven welke stap je het beste kunt nemen. Misschien heeft je ex even tijd nodig en zal hij of zij erna zelf weer naar je toe komen als dingen op een rijtje gezet zijn. Als je dan druk gaat uitoefenen en je ex geen respect toont door hem/haar tijd te gunnen dan kan dat averechts werken. Het medium kan je dan advies geven door te zeggen dat je ex tijd nodig heeft en dat je geduld moet tonen. Waarschijnlijk zal hij/zijn zelf weer contact met je opnemen.

Of misschien heeft je ex wel iets heel anders van jou nodig om weer vertrouwen te krijgen in de relatie. Een medium liefdesconsult of tarotlegging kan daar veel duidelijkheid over geven. 

Zo kan een echt medium of paragnost je dus helpen wanneer je te kampen hebt met liefdesverdriet. Maar helaas is er geen spreuk die met zekerheid ervoor gaat zorgen dat je ex terug komt. Dit zou ook betekenen dat je ex geen vrije wil heeft en dat hij dus in principe soort van gedwongen word om terug te komen. En dat moet je natuurlijk ook helemaal niet willen! Je wilt dat je ex van je houdt en graag bij je is en zeker niet tegen zijn wil in! Spreuken en witte magie zou wel kunnen helpen om goede intenties de wereld in te zetten waardoor indien mogelijk je ex terug komt maar dit is geen garantie. Soms is het om verschillende redenen niet mogelijk. Witte magie kan dan wel helpen om bijvoorbeeld snel een mooie nieuwe liefde op je pad te roepen. Of misschien is het wel degelijk voorbestemd om weer bij elkaar te komen en dan kan witte magie of een ritueel of spreuk helpen dit sneller te bewerkstelligen.

Het is dus altijd goed een medium of paragnost te raadplegen wanneer je graag je ex terug wilt.  Onthoudt ook dat alles gebeurd met een reden. Ook wanneer je ex en jij niet meer bij elkaar komen dan is dat waarschijnlijk beter voor allebei. Misschien passen jullie niet meer bij elkaar en hebben jullie niks meer van elkaar te leren. Soms is een relatie echt niet meer te redden en is het de bedoeling dat je je eigen weg gaat bewandelen. Dat kan heel erg moeilijk zijn op dit moment maar met de tijd zul je meer inzichten krijgen en ga je waarschijnlijk wel begrijpen waarom het nooit meer zal werken. Er kom dan vast weer iets heel moois op je pad. Loslaten hoort helaas ook bij het leven en er zitten mooie lessen in verscholen. 

Kan een medium liefdes voorspellingen doen?

Mediums en helderzienden kunnen in principe voorspellingen doen op elk gebied dus ook op het gebied van liefde. Een medium kan zeker kijken wat jij in de toekomst kunt verwachten. Maar niet alles kan zomaar voorspelt worden. Niet alles staat namelijk al vast. Veel uitkomsten worden gecreëerd door de keuzes die je maakt. Een medium kan alleen maar kijken wat hij of zij al aan jou mag doorgeven. Een medium is doorgeefluik van alle informatie van het Universum of de spirituele wereld. Zij beslissen dus eigenlijk wat er voor een informatie aan jou doorgegeven wordt.

Hoe werkt een toverspreuk

Een toverspreuk is eigenlijk een beetje de verkeerde benaming.  Ze bestaan wel maar het is eigenlijk niks anders dan de wet van aantrekkingskracht. Positiviteit trekt positiviteit aan en negativiteit trekt negativiteit aan. Je creëert een groot deel van je eigen leven door de gedachten die je hebt, de dingen die je zegt en doet. Maar dat wilt niet zeggen dat je zomaar alles in je leven kunt roepen door spreuken. Mensen hebben een vrije wil en je kunt anderen dus niet verplichten om dingen te doen die jij wilt. 

Een toverspreuk uitspreken, een ritueel doen en je bezig houden met magie zal je niet zomaar alles brengen wat je wilt. Het brengt je niet altijd wat je wilt maar wel wat je nodig hebt. Lees hier meer over witte magie en hoe het werkt.

Je kunt wel het beste altijd positief denken en positief handelen om elke situatie in je leven zo goed mogelijk te laten verlopen en elk probleem zo snel mogelijk op te lossen. Met positief denken kun je wel degelijk bepaalde dingen in je leven creëren en het kan je ook helpen in de relatie met je ex. Zo kan dus een spreuk ook helpen om een mooie intentie te zetten en zo iets moois in je leven te roepen. Negatief denken is natuurlijk nooit goed. Positieve affirmaties en visualiseren kunnen je ook helpen om bepaalde situaties in je leven te creëren. Maar om je ex terug te krijgen moet je ex zelf ook interesse hebben. Liefde kun je niet afdwingen. Wanneer je ex nog van je houdt en erna wilt werken en jullie beide begrijpen wat er nodig is om de relatie te laten werken dan kun je positieve affirmaties doen en bijvoorbeeld een spreuk uitspreken om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt en jullie zo snel mogelijk weer bij elkaar zijn. Positieve affirmaties en spreuken kun je opzoeken op google of youtube. 

Vraag een medium naar je liefdesleven

Wanneer je graag eens een echt medium, helderziende, paragnost of kaartlezer wilt spreken om inzicht te krijgen in je liefdesleven dan kun je natuurlijk contact opnemen met onze top consulenten! Zij zitten dag en nacht klaar om jou te helpen! 

Goedkoop chatten met een medium