Energetische healing - Healing op afstand

22-03-2017
Healing op afstand
Healing op afstand

Bij een healing wordt er gekeken naar je aura en je chakra's. Er wordt dan gekeken waar blokkades zitten en deze worden dan door de energetische healer weggehaald. Ook wel een aura en chakra healing genoemd. Een healing kan ook op afstand gedaan worden omdat er met energie wordt gewerkt en energie kan overal gaan, er zit geen maximale afstand aan verbonden. 


Er kan ook een reiki healing op afstand gegeven worden.

Reiki is het Japanse woord voor universele (rei) levensenergie (ki). Reiki word ook wel kosmische energie genoemd. Deze allesomvattend energie is overal om ons heen en in ons. Het is van essentieel belang voor alles wat leeft. Bij Reiki wordt er gewerkt met deze universele levensenergie. Reiki is een oeroude natuurlijke geneeswijze die tot de dag van vandaag nog erg veel gebruikt wordt.

Hoe werkt reiki?

Ons lichaam neemt de universele levensenergie op om ervoor te zorgen dat we minder vatbaar worden voor ziektes en sneller genezen wanneer we toch iets opgelopen hebben. De energie opname in ons lichaam kan geblokkeerd of verstoord raken door verschillende oorzaken, wat dan direct van invloed is op onze gezondheid. We raken dan uit balans en krijgen lichamelijke klachten. Reiki zorgt ervoor dat het vermogen om de energie op te nemen  weer hersteld wordt zodat ons immuunsysteem weer goed zijn werk kan doen. Het ruimt afvalstoffen op en zorgt ervoor dat onze organen weer beter kunnen functioneren. Reiki zorgt bij psychische klachten weer voor meer innerlijke rust en kracht. Reiki ondersteunt op deze manier dus het zelf genezend vermogen van lichaam en geest, waardoor klachten en ziektes gedeeltelijk of zelfs helemaal kunnen kunnen genezen. Vaak wordt er energie rechtstreeks naar de chakra's gestuurd zodat de energie snel opgenomen kan worden.

Chakra's

In ons menselijke lichaam zitten verschillende grote energie centrales. Deze energie centrales geven energie door in het hele lichaam. De energie centrales worden chakra's genoemd. De chakra's hebben ook ieder hun eigen kleur. Elke chakra is weer verbonden met specifieke lichaams en levensgebieden. Je hart chakra bijvoorbeeld is op fysiek niveau verbonden aan je hart, longen, armen en handen. Op geestelijk gebied heeft je hartchakra te maken met liefde geven en ontvangen. Door stress en trauma's kun er blokkades in de chakra's ontstaan. Daardoor kunnen er fysieke en geestelijke problemen ontstaan. Wanneer de blokkades weggehaald worden kunnen de problemen gedeeltelijk of zelfs helemaal verdwijnen.

Aura en chakra healing

Bij een aura en chakra healing wordt er dus gekeken naar je aura en chakra's. Je weet nu al wat chakra's zijn. Maar wat is een aura dan precies? De aura is een groot energetisch veld dat ieder mens om zich heen heeft. Dit energetisch veld bestaat uit lagen en kleuren. Elke laag heeft een kleur en is weer verbonden aan een chakra in het lichaam en dus ook weer aan specifieke lichaams en levensgebieden. De chakra's en aura wisselen onderling energie uit. Er komt dus energie binnen en er gaat energie naar buiten. Door ervaringen in je leven zoals stress en trauma's veranderd je aura. In je aura kunnen gaten en oneffenheden ontstaan. Je kunt aan de kleuren in je aura goed aflezen hoe je in het leven staat en waar je tegenaan loopt. Het verteld heel veel over je leven en hoe jij denkt en bent. Wanneer er blokkades zijn in je aura en chakra's kunnen ze niet goed meer energie uitwisselen met als gevolg dat er ongemakken en ziektes kunnen ontstaan. Een energetische healer kan de blokkades in je aura en chakra's weghalen. Zij kunnen de kleuren, gaten en oneffenheden namelijk zien. Soms zijn er wel meerdere behandelingen nodig voordat er een grote vooruitgang opgemerkt wordt. Veel mediums/ helderzienden en paragnosten zijn ook energetisch healer. Zij kunnen je helpen wanneer je energetisch niet meer goed in balans bent. Een goede healer kan ook een healing op afstand geven omdat energie niet aan tijd en ruimte verbonden is en dus overal kan gaan. 

Ervaar je dus psychische of lichamelijke klachten en wil je graag een healing ondergaan dan kun je contact opnemen met onze professionele en ervaren online healers