De weg van de ziel

22-03-2017

Ieder mens heeft een ziel. Of beter gezegd is een ziel. Het lichaam is ons voertuig waarin onze ziel een weg aflegt. Elke ziel is hier op aarde om lessen te leren en iedere ziel heeft zo zijn eigen lessen (karma) die geleerd moeten worden. Voordat een ziel op deze aarde geboren wordt mag hij zelf kiezen welke lessen hij graag wilt leren. Een ziel kan bijvoorbeeld kiezen om alles te leren over hoe het is om te leven in armoede zonder geld. Deze ziel kan dan geboren worden in een arm land of gewoon in een arm gezin en zal zelf dan ook nooit over veel geld beschikken. Elke ziel moet alle lessen geleerd hebben pas dan kan hij ervoor kiezen om niet meer om aarde te reincarneren.  

De weg van de ziel
De weg van de ziel

Hij kan dan bijvoorbeeld een gids worden van een andere ziel hier op aarde. Het kan ook zijn dat een ziel op aarde komt om te leren van zichzelf te houden. Deze ziel wordt dan bijvoorbeeld in een gezin geboren waar hij slecht behandeld wordt en misschien zelfs wel verwaarloosd. Om te weten wat de ziel op aarde moet leren zal hij eerst dingen meemaken die hem daaraan herinneren. Een ziel die dus op aarde is om te leren onvoorwaardelijk van zichzelf te houden zal dus in een gezin geboren worden waar hij mishandeld en verwaarloosd wordt. Hij kan het natuurlijk nooit leren als hij altijd veel liefde ontvangen en alleen maar een goed leven geleid heeft. 

De meeste lessen worden op een harde manier geleerd dat is namelijk de enige en beste manier om te leren. Een ziel kan er vele levens over doen om zijn lessen te leren. Hij mag het ook zo vaak over doen als nodig is. Elke keuze die je maakt in dit leven veranderd en maakt je karma. Gebeurtenissen zullen zich blijven herhalen totdat je je les geleerd hebt. De ziel is hier om te groeien en daarom zullen zich alleen gebeurtenissen voordoen die bedoeld zijn om de ziel verder te helpen om te leren wat er geleerd moet worden en dit kunnen soms ook hele harde lessen zijn. 

Maar onthoud hoe hard de lessen ook zijn alles is bedoeld om je te helpen en op een hoger niveau is het altijd het beste voor je ook al kun je dat hier op aarde nu niet zien. Wanneer je zelf tegen een probleem aanloopt en het even niet meer ziet zitten, je afvraagt wat je les is wat je hieruit moet leren kun je altijd eens contact opnemen met een medium. Zij kunnen je helpen en je inzichten geven in de situatie.

Een tarotist of healer kan je ook helpen om inzichten in jezelf en je situatie te krijgen. Wanneer je met een probleem rondloopt hoef je hier niet mee te blijven zitten. Iedereen heeft weleens hulp nodig op een bepaald punt in zijn leven. Soms kan het leven hard zijn en kun je de hoop verliezen. Maar onthoudt dat alles gebeurd met een reden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je er beter uit komt en dat je weer iets geleerd hebt. Kun je niet zien wat je les in een situatie is en heb je hulp nodig? Twijfel dan niet en neem gewoon eens contact op met een medium of paragnost. Zij kunnen je vaak een heel eind op weg helpen!