Geboortehoroscoop Kreeft

Geboortehoroscoop Sterrenbeeld Kreeft

Sterrenbeeld Kreeft
Sterrenbeeld Kreeft

De Kreeft is één van de twaalf sterrenbeelden uit de Westerse astrologie en valt onder het element water. Personen geboren tussen 22 juni t/m 21 juli krijgen het sterrenbeeld Kreeft toegewezen. De Maan is de heerser van dit meelevende zonneteken. De stenen die het beste passen bij dit sterrenbeeld zijn Maansteen, Parel, Smaragd, Carneool en Peridoot. De Kreeft is liefdevol, emotioneel en fantasierijk. Het zijn de meeste gevoelige personen van de dierenriem. Kreeften hebben een mysterieus karakter met een aantal tegenstrijdigheden. Ze kunnen op het eerste gezicht een beetje verlegen, afstandelijk en koppig overkomen maar wanneer je ze beter leert kennen zie je dat ze ook een hele andere kant hebben. Ze zijn namelijk erg meevoelend en vriendelijk tegen iedereen. De Kreeft heeft een goed inlevingsvermogen waardoor ze zich gemakkelijk in andere kunnen verplaatsen. Het zijn nuchtere personen die openstaan voor nieuwe dingen, interesses en ideeën. Ze kunnen zich moeilijk openen voor anderen en een emotionele band creëren maar zodra ze een persoon eenmaal vertrouwen durven ze hun emoties te delen. Door middel van hun creativiteit zijn ze in staat om zich goed non-verbaal uit te drukken.

Hun verlangen naar stabiliteit en zekerheid wordt met de jaren groter. Ze zijn goed in staat om hun financiën zelf te beheren en ze hebben hun zaken op orde. Natuurlijk houdt de Kreeft van luxe en mooie hebbedingen maar ze zullen hun geld niet snel verkwisten. De Kreeft is innovatief, vlug van begrip en soms een beetje overmoedig. Omdat de Maan een sterke invloed op ze heeft hebben ze vaker last van stemmingswisselingen. De Maan heerst over sterke persoonlijke emoties waar de Kreeft geen tekort aan heeft.

Een jonge Kreeft is vaak erg eenkennig, mamma is de liefste. Ze bevinden zich graag in hun vertrouwde omgeving en zijn niet al te dol op vreemden. Omdat ze zo gevoelig zijn kunnen ze het om het minste of geringste op een huilen zetten. Maar Kreeften zijn vooral erg lief en aanhankelijk. Ze hebben een stabiel gezinsleven nodig waarbij ze voldoende gestimuleerd worden om nieuwe contacten te leggen. Kleine Kreeften zoeken warmte en geborgenheid. Ze zijn snel beledigd en hebben extra liefde en aandacht nodig. Ook al zijn ze rustig en meegaand van karakter, een Kreeft is bepaald geen meeloper. Ze hebben goede leiderschapskwaliteiten die vooral later van pas zullen komen.

Een volwassen Kreeft kan bijzonder rommelig zijn maar ook chagrijnig en humeurig. Ze zijn er niet van gediend wanneer anderen hun proberen te commanderen en verzetten zich daarom tegen autoriteit. Dit kan voor de nodige problemen zorgen binnen de werksfeer. Een Kreeft heeft al gauw de neiging om zaken uit te stellen. Het wordt meestal alleen maar lastiger voor hen om daadwerkelijk te doen wat nodig is. Een Kreeft kan zich ook verschrikkelijk veel zorgen maken over van alles en meer. Ze blijven vaak te lang tobben voordat ze tot actie overgaan. Ze blijven het liefst thuis in plaats van uit te gaan. Het zijn dan ook echte huismussen. Hun huis is hun haven en daar voelen zij zich het fijnst.

Kreeften geven bijzonder veel om hun geliefden en kunnen daarbij overbezorgd of bezitterig zijn. Weliswaar worden ze ook gemakkelijk beïnvloedt dus is het belangrijk dat ze dicht bij zichzelf en hun idealen blijven. In de liefde zijn ze vooral erg verlegen en op hun hoede. Hun pantser, afstandelijke en koppige houding, beschermt hun voor de buitenwereld. Het vertrouwen van de Kreeft zal eerst moeten worden gewonnen. Pas na langere tijd zullen ze nadenken over een liefdesrelatie. Ze hebben een zorgzaam karakter en houden van romantiek. Een Kreeft is lekker flexibel en betrouwbaar. Wanneer ze zich eenmaal in een relatie bevinden zullen ze deze niet snel verbreken. Ze vechten voor hun geliefden tot het bittere eind. Ze zijn vooral trouw aan personen die hun waarderen en koesteren. Kleuren die de Kreeft complimenteren zijn wit, crème en lichtgeel. Kreeften kunnen goed overweg met personen die geboren zijn onder de sterrenbeelden Schorpioen, Steenbok, Maagd en Vissen. De Kreeft staat voor iedereen klaar. Je kunt op ze bouwen want ze zijn er altijd en weten gelijk hoe je je voelt door hun indrukwekkende inlevingsvermogen. Met hun daarnaast sterk ontwikkelde intuïtie weten ze precies wat zich achter de schermen afspeelt. Ze behandelen anderen zoals ze zelf graag behandeld willen worden, met respect en veel liefde.

Meer weten over het sterrenbeeld Kreeft?

Wanneer je meer wilt weten over het sterrenbeeld Kreeft, of wanneer je je persoonlijke horoscoop wilt laten berekenen dan kun je contact opnemen met een astroloog. Via onze medium chat kun je direct live chatten met een professionele online astroloog. Hier kun je voor €10 al een compleet online consult ontvangen.