Contact met gratis helderzienden

 Gratis chatten met helderzienden

Gratis chatten met helderzienden
Gratis chatten met helderzienden

Hier kun je chatten met gratis helderzienden. Het chatten met onze online helderzienden is helemaal gratis en zonder verdere verplichtingen. Tijdens de gratis helderziende chat kun je soms zelfs gratis kleine readings ontvangen. Je kunt ook credits aanschaffen om direct een helderziend consult te ontvangen via live video chat.  Een helderziende is iemand die beschikt over het vermogen om helder te kunnen zien. Ze krijgen via hun zesde chakra, ook wel het derde oog genoemd beelden te zien. Deze beelden kunnen over het verleden, het heden en de toekomst gaan. Ook kunnen helderzienden vaak entiteiten zien of zien ze aura's rondom mensen en zelfs dieren. Vaak worden mensen die over paranormale vermogens beschikken zoals heldervoelen, helderweten en helderhoren ook helderzienden genoemd maar de term ''paragnost'' zou hier meer op zijn plek zijn. Het kan dus zijn wanneer je op zoek gaat naar een helderziende dat deze persoon over meederde vermogens blijkt te beschikken. Maar als je het woord helderziende letterlijk zou nemen dan zou dat betekenen dat de persoon in kwestie alleen helder zou kunnen zien. 

Een helderziende krijgt de informatie door zich af te stemmen op de energie van mensen en objecten. Een helderziende kan bijvoorbeeld ook een foto van een persoon vasthouden en daardoor informatie krijgen. Ze stemmen zich dan af op de energie van de foto. Ook kunnen ze vaak aura's lezen en gebruiken ze regelmatig tarotkaarten of andere waarzegkaarten die hen helpen om nog meer informatie te krijgen. Mediums kunnen deze dingen vaak ook maar zij gaan nog een stapje verder doordat ze in direct contact staan met de spirituele wereld en daardoor ook kunnen communiceren met overleden personen en gidsen. 

Helderzienden hebben meestal ook een sterk ontwikkelde intuïtie en kunnen met hun speciale ''vermogens'' informatie doorkrijgen over het verleden, het heden en de toekomst. Een goede helderziende zal je altijd hoop geven en zal je nooit dwingen om iets te doen. Een goede helderziende geeft je inzichten maar laat je zelf keuzes maken, hij zal dus geen keuzes voor je maken. Hij/zij zal ook nooit oordelen of veroordelen. Een goede helderziende is altijd begripvol, aardig en respectvol. Hij/ zij zal je ook niet eerst vanalles gaan vragen maar begint zelf te vertellen. Ze zullen ook altijd met bewijzen komen zodat je zeker weet dat ze echt jouw energie te pakken hebben. Ze vertellen dingen over je verleden die niemand had kunnen weten. Je kunt een helderziende eigenlijk alles vragen. Maar wanneer je contact wilt met een overleden dierbare dan dien je daarvoor een medium te raadplegen. 

Helderziende kunnen ook het vermogen hebben om te healen. Magnetiseren, Reiki en Aura & chakra healings kunnen ook vaak door helderzienden gedaan worden. 

Chatten met gratis helderzienden

Via deze website kun je in contact komen met ervaren gratis helderzienden. Met gratis helderziende word bedoeld dat je er gratis mee kunt chatten voor onbepaalde tijd. En je kunt zelfs gratis helderziende consulten ontvangen. Sommige gratis helderzienden geven namelijke ook geregeld gratis kleine readings. Ook kun je ervaringen lezen van anderen mensen die al een spiritueel consult hebben ontvangen. 

Ontvang 9,99 gratis credits in je account wanneer je een creditcard toevoegt en deze valideert. Je hoeft geen enkele storting te doen om de gratis credits te ontvangen!

Wil je liever een consult van een Nederlandse helderziende? Klik dan hier : Nederlandse helderziende chat