Gratis Osho Zen Tarot legging

Gratis Osho Zen Tarot legging online

Hier kun je je eigen Tarot kaartlegging doen met het mooie Osho Zen Tarot deck. Deze kaartlegging is een verleden, heden, toekomst legging met 3 kaarten. De verleden, heden, toekomst kaartlegging is helemaal gratis en je kunt hem zo vaak gebruiken als je wilt. 

Haal diep adem en concentreer je op de kaarten en op de vraag als je die hebt. Kies vervolgens 3  kaarten door erop te klikken

Informatie over het Osho Zen Tarot

Gratis kaartlegging met de Osho Zen Tarot
Gratis kaartlegging met de Osho Zen Tarot

Het Osho Zen Tarot is een tarot dat is gebaseerd op de wijsheid van Zen en de gedachtes en uitspraken van de Indiase guru Osho, ook wel bekend onder de naam Bhagwan Shree Rajneesh. De wijsheid van Zen stelt dat alles wat er om ons heen gebeurt een reflectie is van onze eigen gedachtes en gevoelens, ook als we ons hier niet van bewust zijn. De Osho Zen kaarten zijn geillustreerd door Ma Deva Padma.

Het Osho Zen Tarot deck is heel anders dan alle andere (traditionele) tarot decks. Het Osho Zen Tarot bevat 79 kaarten die ontworpen zijn om ons nieuwe heldere inzichten te geven in het hier en nu en dan vooral in datgene wat er in onszelf en in ons hart gebeurt in plaats van ons bezig te houden met wat er plaatsvind buiten onszelf.

Er zijn nauwelijks vergelijkingen tussen het Osho Zen Tarot en het traditionele tarot, behalve dat ook het Osho Zen Tarot deck bestaat uit een Grote en een Kleine Arcana. De kaarten van het Osho Zen Tarot zijn ook verdeeld in 4 huizen, namelijk Vuur, Water, Wolken en Regenbogen. Vuur vervangt de traditionele Staven, Water vervangt de Bekers, Wolken vervangt Zwaarden en Regenbogen vervangt Pentakels (Munten).

Welke vragen kun je stellen tijdens een reading met het Osho Zen Tarot?

Het Osho Zen Tarot is ontworpen om inzichten te vergaren in hoe we in het leven staan, en over welke obstakels en mogelijkheden we zelf kunnen creeëren.

Voorbeeldvragen die je kunt stellen tijdens een Osho Zen Tarot reading:

  • Wat kan ik doen om mijn kijk op het leven te veranderen?
  • Ik heb inzichten nodig in een situatie uit het verleden
  • Ik heb inzichten nodig in een huidige situatie
  • Wat kan ik doen om mijn doelen te bewerkstelligen?

Ontvang een professionele kaartlegging online

Voor een professionele online tarot kaartlegging kun je contact opnemen met onze ervaren online kaartleggers en tarotisten. 

Hier kun je al voor €10 een complete kaartlegging ontvangen! Bij ons werken ervaren tarotisten en paragnosten bekend van radio en tv.