Gratis Lenormand Tarot legging

Gratis Lenormand Tarot Legging online

Hier kun je een gratis tarotlegging doen met het mooie Lenormand Tarot deck. Dit is een Verleden heden toekomst legging waarbij er 3 kaarten gebruikt worden. Deze legging is zeer geschikt voor toekomstvoorspellingen, inzichten en adviezen te ontvangen. 

Concentreer je op de kaarten en op de vraag als je die hebt. Je kunt ook een open vraag stellen dan zullen de kaarten de informatie geven die voor jou op dit moment het belangrijkst is.

Gebruik deze gratis Lenormand kaartlegging zo vaak als je wilt!

Informatie over het Lenormand Tarot

gratis Lenormand tarot legging
gratis Lenormand tarot legging

Het Lenormand Tarot deck is het eerste tarotspel dat is geïnspireerd op de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand. Het is ontworpen door Lo Scarabeo. Het deck is een unieke combinatie van de waarzegkaarten van Mlle Lenormand en het Etteilla's Thoth Tarot. Deze combinatie geeft het traditionele tarot een moderne en vooral zeer originele twist. . Het Lenormand Tarot is uitgebracht door Llewellyn en is voor het eerst verschenen in Oktober 2006.

De 78 prachtige Lenormand tarotkaarten bevatten combinaties van symbolen en stijlen en tonen prachtige, zuivere en traditionele afbeeldingen in Napoleontische stijl. Het tarot word verdeeld in een Grote en een Kleine Arcana. De Grote Arcana bevat 22 kaarten en de Kleine Arcana bevat er 56.

Welke vragen kan ik stellen tijdens een reading met het Lenormand Tarot?

De Lenormand Tarot kaarten zijn geschikt voor vrijwel elke vraag met onderwerpen zoals bijvoorbeeld liefde, relaties, familie, werk, financiën, gezondheid en spiritualiteit. Ook voor vragen over de toekomst zijn deze kaarten erg geschikt.

Voorbeelden van vragen die je kunt stellen tijdens een Lenormand Tarot kaartlegging


  • Wat heeft de toekomst voor mij in petto?
  • Wat kan ik doen om mijn doelen te behalen?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat er weer vooruitgang komt in mijn leven?

Wanneer de kaarten geen duidelijk antwoord lijken te geven op jouw vraag dan kan het zo zijn dat andere informatie op dit moment misschien belangrijker voor jou is. Je kunt ook proberen om dezelfde vraag nog eens op een andere manier te formuleren.


Wanneer je nog meer duidelijkheid nodig hebt of wanneer je een uitgebreider kaartlegging wilt ontvangen dan kun je contact opnemen me onze online kaartleggers voor gratis tarot chat en professionele kaartlegging via live webcam. Er worden zelfs geregeld gratis kleine kaartleggingen gegeven. 

Of ontvang voor €10 een professionele kaartlegging van een Nederlandse top tarotist!