Gratis tarot - Online tarot kaartleggingen

Gratis tarot kaartleggingen online 

Op zoek naar gratis tarot? Wij hebben een aantal mooie gratis kaartleggingen die u zelf kunt doen. Onze kaartleggingen zijn zeer geschikt wanneer u een gratis tarot vraag wilt stellen maar ook wanneer u een algemene legging wilt om te kijken of er iets belangrijks is dat u moet weten. Trek zelf uw kaarten en doe uw eigen tarot kaartlegging online! We hebben verschillende gratis tarot decks, orakel decks en Engelen decks waar u uit kunt kiezen. Ook hebben we verschillende leggingen zoals de verleden, heden toekomst legging, de keltisch kruislegging en de liefdeslegging. U kunt hier terecht voor uw maandlegging maar bv ook voor uw gratis tarot dagkaartje!

Al deze kaartleggingen zijn geheel kosteloos en dat zullen ze ook altijd blijven. Dus raadpleeg ons gratis tarot orakel zo vaak u wilt!

Online kaartleggingen met verschillende tarot en orakel decks

Wij hebben een aantal zeer mooie en speciale kaarten decks waar u gratis kaartleggingen mee kunt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit :  De Lenormand Tarot,  De Osho Zen Tarot , De Green Witch Tarot, De Gilded Tarot , De Engelen Tarot, De Beautiful Creatures Tarot, De Fairy Lenormand oracle, de Gilded reverie vergulde visioenen orakelkaarten en de Crystal Visions Tarot. 

Bij ons vindt u dus niet alleen gratis tarot maar ook gratis orakel kaartleggingen en gratis Engelen kaartleggingen.

Verschillende soorten leggingen

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kaartleggingen zoals een liefdeslegging, verleden heden toekomst legging, keltisch kruislegging en een 1 kaart legging. U kunt de kaarten raadplegen wanneer u een specifieke vraag hebt maar ook wanneer u een algemene reading zou willen. De kaarten zullen u dan vertellen wat er op dit moment het belangrijkst voor u is. 

Mocht u nog een ander mooi deck weten waar u graag gratis leggingen mee wilt doen laat het ons dan weten, misschien kunnen we dit deck dan aan de website toevoegen!

Gratis tarot ja nee vraag

Bent u op zoek naar een gratis tarot vraag voor een ja of nee antwoord? Dan kunt u hiervoor het beste de Lenormand kaartlegging gebruiken. Het beste kiest u dan voor de 1 kaart legging. Onthoudt wel dat de tarot vooral bedoeld is voor inzichten en adviezen. Ze kunnen zeker ook toekomst voorspellingen doen maar vergeet niet dat u vaak uw eigen toekomst creëert door de keuzes die u maakt. Zeker ja of nee vragen kunnen eigenlijk beter aan een echte tarotist gesteld worden omdat zij meer informatie kunnen geven op uw vraag. Zo krijgt u ook tegelijkertijd inzichten en duidelijkheid. Ook kunnen uitkomsten veranderen wanneer u een andere weg inslaat. Vaak bepaald u uw eigen lot! Houdt dit altijd in gedachten wanneer u een kaartlegging om voorspellingen vraagt.

Kies uw gratis kaartlegging


De Rider Waite Tarot legging Verleden heden toekomst - Nederlandse uitleg

Crowley Thoth Tarot legging, Verleden heden toekomst, liefde, advies - Nederlandse uitleg

De Engelen tarot legging 3 kaarten legging

De Osho zen tarot legging Verleden heden toekomst legging

De Crystal Visions tarot legging Keltisch kruis legging

De Gilded tarot legging Liefdeslegging

De Lenormand tarot legging Verleden heden toekomst legging

De Beautiful Creatures tarot legging Liefdeslegging

De Green Witch Tarot legging Keltisch kruis legging

De Fairy Lenormand Orakel legging Verleden heden toekomst legging 

De Gilded Reverie vergulde visioenen Orakel legging   Verleden heden toekomst legging - Nederlandse uitleg

De Gilded Reverie vergulde visioenen orakel legging  1 kaart legging -  Nederlandse uitleg

Gratis online kaartleggingen
Gratis online kaartleggingen

Wilt u een professionele online kaartlegging van een echte ervaren online tarotist? Dan kunt u gratis contact opnemen met onze kaartleggers voor gratis tarot chat en professionele online kaartleggingen via de webcam! Ontvang een gratis kaartlegging wanneer u uw creditcard registreert! Geen storting nodig! Ook worden en geregeld gratis tarot kaartleggingen in de gratis chat gedaan en zijn er wekelijks gratis demo readings waar u aan kunt deelnemen!

Let op deze gratis tarot chat is Engelstalig!

Geen interesse in onze Engelstalige tarot chat? Registreer u dan voor onze Nederlandstalige tarot en medium chat en ontvang al voor €10 een persoonlijke kaartlegging! We zijn de goedkoopste medium chat van Nederland!


Ontvang een professionele kaartlegging voor maar €10!

Een gratis kaartlegging online is natuurlijk nooit zo gedetailleerd als een professionele kaartlegging van een ervaren Tarotist. Kaartleggingen online zijn natuurlijk leuk maar wanneer je met een serieuze vraag zit of een probleem hebt waar u professionele hulp bij nodig hebt dan kun u soms het beste een echte kaartlegger raadplegen voor hulp, antwoorden en advies. Kaarten voor jezelf leggen en begrijpen zoals ze bedoeld zijn is moeilijk. Een kaartlegger met een goede intuïtie en een helder voelend vermogen zou u hierbij kunnen helpen. Kom nu direct via de chat in contact met bewezen en ervaren online kaartleggers! Voor €10 heeft al een complete professionele kaartlegging van een ervaren Tarotist! Bij ons werken de beste waarzeggers en kaartleggers bekend van Tv.